king of pop . 29 augusti 1958 - 28 juni 2009

Michael Jackson. Fick reda på hans död dagen efter, min brorsa fick ett sms och vi trodde först att hans kompis drev som sa att michael jackson dött, men fick det ganska snart bevisat att micheal - king of pop, vid 50 års ålder faktiskt dött i sin villa i Los Angeles natten/kvällen innan. Har aldrig varit ett stort fan, men hans album har ju varit det mest sålda och kommer nog aldrig överträffas. Allt som skrivits om honom vet man ju inte riktigt vad som varit sanning, och vad som varit lögn. men han blev fortfarande bara 50. och han skulle göra sitt avslut' , sin comeback fast ändå end den 13 juli, efter han haft ett nästan förjäkligt liv med anmälningar och rykten så skulle han få ett avslut, få säga adjö och ta tillbaka hans plats på något sätt. han skulle få göra ett avslut som ingen skulle glömma. och vi kommer aldrig glömma honom heller. han blev nog aldrig riktigt lycklig, men vi kommer inte glömma honom, det är ju ett som är säkert !


hemma i staden igen då.

Jag är hemma ! Efter kanske sju dagars husbils semester är jag hemma, har lite ont i huvudet nu och det är jätte varmt känns det som. Ja i veckan har jag träffat gamla vänner till familjen och spelat golf, om man ska förkorta det. Och nu är jag hemma och ska ta ut det sista ur mitt rum och sen är jag hungrig. Plus att jag verkligen vill gå ut eftersom det är jätte varmt.

Idag har det inte hänt ngt ialf, kommit hem bara och kollat på bloggar. hihi känner mig lite duktigt när jag läst fem dagars inlägg, och det är mycket för storbloggarna. Fast just nu känner jag mig trött på dom, allt bråk, säkert har nä själva läst om det va ? När dom snackar skit och göra sånna saker mot varandra. Skulle aldrig ta tillbaka en sådan "vän".

Veckan nurå, jo hanna och jag har blivit medbjudna till min släkting, dom bor i en villa och jobbar och det är skönt att komma bort från stan. förrut var jag alltid sån som ville vara i stan för dom flesta var hemma & man hade alltid något att göra. men nu vill jag inte det. i stan då kolla man på klockan " oj shit den är tre och jag bara sittter här! Vad ska jag göra ?! " och får lite panik av att man bara slösar bort dagarna, är du borta och ser att klockan är tre så är det liksom, "äh jag behöver inte göra något, har hela dagen på mig ju !"


tisdag & mysigt väder !

Hejsan ! Nu har jag datorn äntligten , eller ja äntligenoch äntligen, det är skönt att slippa ibland. Just nu sitter vi på en golfbana i Hökensås, och ser på Morden i Midsommer, yesyes, det är trevligt. Hemma finns det släktingar som bor hos oss medans vi är borta och tar hand om huset så det är bra. Hittils har vi hälsat på gamla chaufförer som pappa känner och spelat golf. Vann en rosaglittrig - golfboll ! haha ja. hur har ni det dära hemma? märker  ni vad varmt det är. Skit skönt väder ! så vill bada, har inte badat iår liksom ; o . Pusspåer så länge, vi hörs ! 

 

Yesyesyesyes till vädret !



Hej bloggen ! Kolla, eller ja läs ? ialf jag kom hem vid tre, har nu ätit och packat mina grejer men så ska vi tillbaka till landet snart, och sen dra på husbilssemester i 5 dagar ? haha oki lite, men sen hemma i tvåveckor och sen på semester i tre veckor till . Men orkar inte lägga in bilder nu. men vi hörs antagligen i veckan så får ni ha det så bra nu. pusspuss !

billy elliot

Hejsan sötisar, just nu ser jag på Billy Elliot . Jag antar att alla sett den, den är jätte bra. Handlar om en kille som bor med sin pappa, store bror och farmor. Hans pappa&bror strejkar för lön eller ngt som gruvarbetare och han pojken billy elliot boxas bara för han pappa vill det men kommer sen på att han tycker om att dansa. så får han i smygprivat lektioner så han ska komma in på en balletskola. han är tolv år. aja den är ialf bra och tror de flesta, om inte alla har sett den. Rekomenderas ! Puss


midsommar,

God kväll ? Nej men jag stack ut till landet igår vid tio tiden så jag hann inte blogga . Men nu, idag har det varit midsommar, haha dit vi skulle kom vi dit tre, såklart var det slut då. så ja egentligen har vi inte haft något firande, men det är ju fortfarande lov ändå? har ialf ätit lite god mat och sen har jag bara tagit det lugnt. det kanske går något bra på tv ikväll ? hoppas ni får en trevlig kväll ialf. pusspuss !


avslutning på dagen ungefär

En sisådär perfekt avslutning på dagen , plus ost&skinkpaj !

vad ska ni göra på midsommar (imrn)?

(snoddbild av amir jag vet! )


svaret; landet tyvärr, eller åker dit på kvällen typ. plus ingen som är hemma verkar det som? haha som jag hört är det ändå bara fyllegubbar som är hemma på midsommar, folk som inte har råd att åka bort liksom ?
Vad ska ni själva göra imrn?

banta, festa ?

Söker runt & kollar på bloggar så hittar man skit som " ja, borde banta nu. jag är ju liksom 12 år hallå ? livet är snart slut liksom. banta banta, fet, fet. "  URSÄKTA ?!  När du är 18 kan du ju fan betsämma det men att föräldrar låter sina barn banta vid 12- 14 års ålder låter det ju som att föräldrarna är dumma i huvudet, eller ja era föräldrar skiter väl i er ?
Ialf så är det ju helt fel , jag menar i allting, verkligen allting går ju neråt i åldrarna. sprit, röka, skaffa barn, banta , allting ! Rökningen var iof ngt nytt och coolt när våra föräldrar var unga, men då visste man ju heller inte att det var farligt ? Festa & dricka hållde man inte på med, man gick på disco och festa gjorde man när man var arton och uppåt. Nuförtiden börjar de flesta i sjuan/åttan med att dricka och festa. och det hemska är att jag vet folk som går i fyran/femman och detta har jag fått höra;

Min kompis väns syrra som nu ska börja sexan. men då skulle börja femman hade ett slags mål ; dom söp varje helg och när någon frågat dom varför dom gjorde det så var det för att de vill ha sin "första stora fylla så tidigt som möjligt" men bah va ? hallå ni går i fyran tjejer ni är typ elva ? :s  

nej men ialf jag fattar inte varför man ska banta när man är 12-14 då är man ju helt dum i huvudet ?


hyrfilm när det regnar ?

Ser ni vad dåligt väder det är ute eller ? det regnar. gabriella kunde inte göra något för dom hade någon extra träning efter också så nu sitter jag bara här.. men ska ta och hyra en film tror jag; vill se


- wildchild
- twilight (sett på bio)
+  någon till film med lindsay lohan :)



lunch nu !

Har skrivit lite dagbok & nu ska jag äta lunch framför något tvprogram eller film. Puss så länge!
Det blir tacopaj :*


klippa mig?

Nästan jämt får jag kommentaren "gud vad långt hår du har!" svarar då oftast " jo borde klippa det faktiskt " , så får jag alltid tbx kommenaren "Nej ! klipp inte, det är fint! "

Jag måste måste verkligen klippa håret, eller ialf topparna, anna tycker fortfarande att jag ska blondera det och ha lugg annars så ska jag ha mörk brunt hår ! Jag vill eller har nästan alltid velat ha brunt hår, mörkare eftersom jag är ganska säker på att jag inte passar i blondt . Mina toppar är jätte kluvna' eller vad det heter så måste klippa så fort som möjligt ? så lite kris på det, vilket inte är speciellt roligt : / men det känns lite onödigt såhära sommartid när håret bleks i solen att fixa det brunt. däremot borde jag klippa mig. så kanske snelugg&uppklippet eftersom jag haft det förrut - eller ?
 


enkelt för det är tråkigt väder

God morgon sötisar. Jag har verkligen ingenting att göra idag , och det är inte skönt , utan det är tråååkigt ! Shit vad jag har tråkigt. Gabriella skulle iförsig kolla om vi kunde göra något efter hennes tennis, men jag orkar inte ringa någon. orkar egentligen inte åka till stan eller något. men kanske gå på bio ? det skulle vara roligt. Jag gick upp vid kvart över elva ialf och fixade mig och inte smink men sen har jag städat på lite olika ställen i huset . Men borde packa. vi ska iväg på husbils semester, fast bara en vecka men ändå ? aja. pusspåer !

verkade inte vara så bra väder och orkar inte direkt fixa mig så .. enkelt helt enkelt !

lyssna och sen sova!

Puss&godnatt !
länge sen jag la in en låt va?
Kan har fastnat lite på låten .. (a)


är det sista gången gillt nu eller ?


Älska bloggen eller vadå ? Lätt ! Den är skit bra! Hon är jätte kreativ och gör sina egna tryck ! Älskar verkligen bloggen för den är så bra och du kan beställa hem och köpa hennes skit snygga egen designade tröjor/linne + smycken ! :) prenumerar just nu även på hennes blogg ! ialf så har hon en tävling där man kan vinna priser - såklart är det hennes egendesignade grejer hon lottar ut! Vill bara rekomendera om den !
så är du med? vill du också tävla ? isåfall varsegod !

blogg.se - inte alltid den bästa :o

Okej , har kollat runt lite och det har varit många som haft problems med blogg.se , varför ska det plötsligt krångla ?

cashflow - as you say .



Money, mooney money ! Shit vad folk är avundsjuka på det ! jag säger inte att jag är rik, men jag säger inte att jag är fattig heller.  ska pengar var något dåligt? vet folk som verkligen skryter om pengarna. "jag köper skit mycket blablabla , vem har inte pengar liksom ?" Men jag irreterar mig inte på dom. nej jag irreterar mig inte , för låt dom var glada för dom har pengar ? Men man ska inte skryta om pengar .. det vet jag egentligen. då blir man lätt rånad om de vet vem som har pengar & inte. Så skryt inte, men jag menar inte att ni behöver sitta inne där med pengarna bara för att ni inte vågar säga något om det ! Spendera pengar ffs det är väl inte hela världen ?

Och människor , sluta var så avundsjuka på att andra människor har pengar. Seriöst lägg av med det! backa liksom. Jag vet folk som har pengar, dom är inte direkt otrevliga pga det ?


hahaha, jag menar - vem är så dum i huvudet liksom?

Bara en sak;

Vem fasen är så dum att den köper från jamba? helt jäkla seriöst. har aldrig någonsin köpt från jamba. omg 50 spänn i månaden för en "ringsingnal" . Ja oj ! Det är ju verkligen skit coolt, nej men seriöst vem är så puckad att den köper det ? ha säger jag bara. hur fasen har dom råd men reklamen. Ja reklam kostar faktiskt mycket på tv ! Dom borde väl inte tjäna ett skit. eller är någon så dum att den köper det ? helt seriöst ? Hallå ? Fixa från en kompis, skicka genom bluetooth ? och fixa den som en ringsignal . Tänk lite liksom ..


summerhits ?

Ja summerhits, kan någon tipsa om en bra låt tack, en bra sommar låt tack!


överfulla datorer


Hur är det med era datorer, min börjar bli överfull av bilder. så jag måste sätta igång och radera plus fixa mapparna. Men jag raderar aldrig mina bilder från papperskorgen - jag rensar den inte. måste fixa det nu verkligen !
Blir era datorer lätt överfulla och saker behöver raderas?

tanke, åsikt + fråga !



Apotekets reklam, fyfan vad jag hatar den !  Gör inte ni det? shit, hon som sjunger. tycker hon verkar mera äcklig/läskig. Nej tack! det är en reklam jag undviker som jag verkligen inte inte inte tycker om.
Finns det någon reklam som du verkligen inte tycker om, kanske hatar eller bara du tycker är tråkig ?

en tanke - en åsikt !

 
"dresscode" haha vet ni vad jag precis kom på ? att det är töntingt ; D . Okej jag använder det och har det, för det verkade bättre än tråkiga "outfit" . Visst ? Men nu blir jag trött på alla dessa dresscodes' nu ska jag byta, måste bara komma på vad ? :) så det var min åsikt !


dagen + dresscode ;

Jag skrev faktiskt ett inlägg imorse - men det publicerades inte, men då tar jag det från början i såntfall !

Soligt väder idag också . Jag gick upp nio för jag behövde det !  Sen var jag lite på datorn och åt frukost & duschade. vid ett åt jag pannkakor (som jag gjort själv) och sen vid halv fyra stack jag & mamma och tog en spruta.

Nu måste jag fråga vilka som är lite uppdaterade hära ? ni som inte är det - idag var det volvo ocean race, eller det har pågått sen november ungefära. Folk , eller ja båtar tävlar mot  varandra, alltså från olika länder. världen runt seglar dom. jag tror det är imrn de går i mål i typ reykjavik (hur det nu stavas - islands huvudstad) eller något. men dom kör små sträckor' = etapper som det annars kallas, ialf så har redan sverige vunnit mest etappar och ligger då före, vilket har gjort att även om sverige inte ens kör sista biten, har vi redan vunnit ! Ialf så åkte dom förbi sthlm idag, första gången, detta händer typ ones in a lifetime , så det var trevligt. fast racet är var fjärde år, men har aldrig / kmr typ aldrig åka förbi sverige igen !

Ja när vi sett på det så stack jag, ma & pa, iväg och grattade släkting, eller a fru till släkting. så det var trevligt. men sonen till henne känner killen som mördade Therese Rojo. Lite hemskt, men han går i deras skola, så han vet vem mördarna är + therese . Men jag stack därifrån tre från farsta och träffade anna i råcksta (typ vällingby) vid fyra, så strövade vi omkring i vällingby och sen så åkte vi hem till henne, sen ner till slussen, där dom har någon grej - firande något ? och stannade i halvtimme kanske. men sen tog vi en promenad i till stan och gick runt lite där vid åtta, haha oki allt hade stängt typ. men sen hem till henne och såg på tv . och nu hemma  ! :)


bara lite extra fakta sådära !

vill faktiskt ta och köpa en ring. jag som aldrig använder ringer också ? det ser snyggt ut ju !

någon som ser var ringen är tagen från ? skit bra bild också ;D

puss&godnatt

orkar inte riktigt. känner just nu att jag bara vill iväg. men ska ialf träffa söta anna imrn så det är väl några plus. men jag måste egentligen upp åtta pga någon som ska komma och måla om rummet & bara kolla på det imrn . men det går framåt ialf så snart byter jag rum ! hihi puss&godnatt !

haha ; D

HAHA ! :D hittade detta på en blogg ;



Hanna fattar du vem jag tänker på? (a)

hihi

Home ! Träffade Lelle istl , först åt vi pizza och stack sen in till stan med henne. där gick vi runt lite bara. kollade å så men köpte inget. Aja, sen till götgatsbacken fort för att kolla om någon börjat med rean där..

så såg vi paulinadanielsson. haha jag leker inte att jag är 'cool' för jag sett henne, nej det har nog många gjort. men grejen var att jag kom inte på vem det var först så blev jag stirrandes på henne för jag bara "shit jag känner verkligen igen henne, vem är hon ?! " sen kom jag på att det var paulina och jag känner henne ju inte så först tänkte jag säga hej, men sen bah oj hehe jag känner henne inte. Och lelle tänkte lika dant, vi stog liksom framför henne & båda vi kollade på henne , och hon tillbaka. haha så gick vi bara, eftersom både lelle& jag bara kollade och försökte minnas vem det var :) ångrar kanske lite att jag inte var så trevlig som inte sa hej & var trevlig, men sekundrarna innan stog ju båda vi och bara stirra för att lista ut vem det var hehe. aja hon har ialf en sjukt bra blogg ! - okej inte för att alla vet det menmen..

aja, hemma nu sen fem kanske och ska ta det lite lugnt nu. pussar !


tisdag,

godmorgon. internet fungerar inte riktigt som det ska. ialf så är det soligt idag ! ÄNTLIGEN ! så nu tänkte jag åka till landet eller något över dagen ? men selma vill bada, har inte riktigt lust för det faktiskt. vad ska ni själva göra? Pusspåer, ska fixa mig nu!

snabb-blogga!

snabb-blogga som jag kallar det , är när  jag skyndar mig och skriva. för jag ska iväg , eller har brottom. sorry för jag är sämst på uppdateringen. jag kommer tillbaka ! Jag är tillbaka ! Jag ska blogga mer, men det är ju sommar hallå ? Jag skriver ialf minst tre inlägg per dag ! inte mindre, ska ialf komma igång med bloggandet. men som sagt ibland vet man inte riktigt vad man ska skriva så bah " aha, blogga behövs, vad ska jag skriva då? .. " och så skiter jag i det istl.

ialf har sett på lite tv, och mitt nuvarande är rum är mer fixat så snart ska det bytas.
Puss&godnatt nudå . vi hörs imrn .


måndag,

Hej sötisar. Okej, det blev inget grönan. Haha men selma köpte godis, så snackade vi om något samtidigt så glömde hon att hon skulle betala så gick hon bara rakt förbi kassan med godiset under armen och ut. sen efter kanske 2 minuter kom jag på att hon hade godis, så jag bah;
- oj betalade du för det ?
hon; - oj, hehe nä .

sen gick hon in igen och betalade, och glömde grejerna  :D aja. hon fick det tillslut ialf. sen hem & fixat min säng, eftersom vi ska byta rum så ska vi även sälja min säng så jag får en dubbelsäng. så någon köpte den idag , så har vi packat ihop den eller vad man säger. Nu ser jag på meangirls. men ska byta kanal, sett filmen minst tio ggr så. pusspåer !

såhär ska vädret bli, kan det bli bättre väder snart eller ?


jag, igår!

.

Orkar verkligen inte sitta inne hela dagarna bara för att skriva på bloggen ?  Så jag är ute istl, varit och handlat en kopp, haha så trevligt, med selma. Och sen har vi varit hos henne och hos mig. Men vi ska till grönan. okej sägingeting, för jag tycker det är roligt med attraktionerna där inget annatt ! eller jo, umgås men ni fattar. aja, kanske inte är där länge. selma ska till sin pappa sen och jag vet inte riktigt. Jag är sämst på att gå upp tidigt också det är inte roligt. Ni får väl ett inlägg till senare. men nu ska vi springa. Pussar !


dreams are coming true for you

Okej, inte riktigt som planerat. men har varit uppe till nu. fast jag inte tänkte det. tagit lite foton & spelat wii, hittat nya banor' or whatever. aja. puss&godnatt nurå !

puss&godnatt

Jag försöker blogga ialf . Har lyssnat på låtar som jag har på mobilen & spelat lite sims , fast det är inte super kul så nej orkade inte mer än en halvtimme . Ska ialf inte köpa sims tre vad jag vet. nejdu orka sitta hemma hela lovet pga ett dataspel? Nej jag ska umgås med trevliga människor, inte såntdära skit :) .

Men ska läsa nu, fastnar lite i "I taket lyser stjärnorna " faktiskt.

söndag :)

Idag, idag idag. Först stack selma & jag ut och fotade lite och gick runt i regnet. Lite mysigt sådära. sen gick vi hem till mig , där jag rensade ut gamla skolböcker och bar ner i källaren. sen åt vi pizza & såg på UglyB. Och gick till jobbet (ma&pa's jobb) och jobbade lite dära. Sen handlade åt S mamma och sist klockan sju mötte vi upp Hanna och gick och bowla. Helt okej dag. Det är mysigt ju när det regnar ! Men nu är jag ialf hemma och ska äta. Pusspåallasöta !

pussisar !

Godmorgon bloggen ! Sorry för dålig uppdatering. Ska nog dra iväg till Selma nu, vi ska bowla senare ! Så det blir roligt, måste vara ute mera. Om högst 5 min utomhus gills, per dag så har jag varit ute varje dag. Annars så har jag varit inomhus i fyra dagar ! Usch. Måste vara ute mera. Men vi hörs, ska kila nu. Pussar !

godnatt !

Oj klockan skyndar snabbt iväg. Borde sova nu, ska ta mig upp tidigt imrn !  Måste inte men ska göra det ändå för att vara duktig. Pusspåer nu och sov gott  !


dresscode

And this was my look. Jag skiter i om det regnar, är det sommarlov ska jag fanemej ha tights !

egendesignad pappershållare!

Detta är vad jag hållt på med idag + spelad wii en del! Så nu får ni se min pappershållare - egendesignad !


;)

God morgon ! Har fixat mig. men det är dåligt väder ute :( . Duschat & ätit frukost ialf. som vanligt har jag inte bestämt vad som ska hända. men klockan är ju iof bara ett. vad har ni själva för planer? pussar  !

i taket lyser stjärnorna

Ska faktiskt ta och läsa " I taket lyser stjärnorna" nu. Fick den i konfapresent & har sett filmen. Puss&Godnatt !

häng inte ut folk !

usch usch usch ! shit tänker aldrig hänga ut någon sådära, inte i bloggen nejnej. Jag har folk som jag bråkat med, kan har skrivit skit om folk i största allmänhet, för det finns fler som inte fattar vad dom gör för jäkla misstag och sen blir lämnade. Men jag har aldrig hängt ut någon genom att skriva fyfan för "blablabla" hon blablabla etc. ni förstår ? jag kommer heller inte göra det. jag kan säga att jag småtjaffsat med någon, men vem gör inte det? men jag kan inte lämna ut någon + bråkar du med någon som du känner, och sen ni blir vänner igen, då ångrar man sig riktigt om man skrivit / sagt något taskigt. Du kanske inte menade det, men du ångrar det ! Folk som jag bråkat med, sagt saker. dom har jag snackat med. & blivit kompis med igen. men en sak som faktiskt händer är att jag oftast slutar lita på personen. finns en som jag verkligen inte litar på pga av just bråk !

Jag säger er bara det. Häng snälla inte ut folk på din hemsida/blogg ! Jag förstår att förtillfället är man skitförbanad, men du kommer ångra dig. det säger jag bara ! Visst du får kanske folk som läser om det och tycker det är underhållande men det är inte kul sen.


dresscode;

orkade inte fixa mig idag. det var ju bara regnväder ute så! Live with it ! :*

smootihe & spel & kakor - min eftermiddag !


strömavbrott & youtube :/

Hörrni, fungerar inte youtube eller något, för jag kan varken se på filmer eller lyssna på låtar folk lagt upp ? Och jag kommer heller inte in på sidan, eller den är gryymt seg ialf.

Vilka hära märkte att det var strömavbrott ? Var ialf det på söder , hela tror jag. Lite jobbigt , haha behövde se på tv. Puss  !


egobilder när jag har som roligast ..

Har inte varit på humör för att blogga, även fast man måste. Eller måste, men man vill väl ha läsare right ? Spelade ialf monopol kredit med hanna och åt kakor och smoothie, som kommer bild på sen. Hon gick vid fyra så nu är jag här och bara väntar på.. något? jag har inte direkt något roligt för mig, men jag vet saker som behövs göras men som inte jag orkar ta hand om. Ialf har jag hittat en tröja jag ska beställa hem (ganska säker på det ialf) så det är skit bra ! annars så vet jag inget mer som hänt. Puss.

ni kanske minns någon av dessa?

det regnar i stockholm idag


ingen vill väl vara ensam i regnet? eller jo, det kanske är mysigt. Ialf ska hanna komm över, vet inte vad vi ska göra. men ska försöka att inte slösa bort hela dagen. Men det regnar ute så perfekt bioväder. fast har sett film två dagar i rad, så är lite trött på det. Har ni lite tips på vad man kan göra idag ? bowla kanske ? Pusspåer.

godmorgon/goddag.

Goddag sötnosar : *
Ni vet tjejen therese rojo som dog ? stått mycket om henne i tidningen & det har gått på tv. etc. Plus hennes blogg som jag tycker ni kan skriva något fint i finns här; http://thresrojo.blogg.se/ . mamma berättade precis att min kusins barn gick i hennes paralellklass. vet ej om han kände henne, men ändå. samma skola!

Gick upp nio idag, vilket jag tyckte var skit duktigt ! & har duschat & fixat mig & ätit lunch&frukost! Så är färdig. Vet inte riktigt vad jag ska säga? ska fixa lite i hemmet och sen kanske jobba & tjäna lite pengar. Hoppas ni får en bra dag. Puss !


Rest In Peace !

godnatt sötisar!

Ska logga ut från datorn nu. Så jag inte ställer om dygnet för det är bara jobbigt ! Men jag blev lite sugen på cider, ska gå upp & kolla om dom har någon god där uppe & sen ska jag gå till sängs . puss & godnatt !


(tog bara ngn bild, ej den jag ska ha ; D )


min uppdatering - en fråga;



Min uppdatering, nu ska ni säga;
 Bra, dålig, sämst, för mycket, för lite, för ofta, för sällan, eller helt enkelt bäst ?

datorn . en tanke - en åsikt



Vet ni hur mycket tid vi spenderar framför datorn, framför ett dataspel eller bara söker runt på internet?

Nej, jag tror ingen tar tid. Men som jag förstår, som många, inte bara jag spenderar grymt för mycket tid framför datorn. Det kan vara roligt för tillfället, det kan vara roligt att spendera tiden framför datorn när man ändå inte har något bättre för sig. Men snälla, vi spenderar så grymt mycket tid vid datorn just nu. Många killar spelar spel här, sitter dagligen och kan inte riktigt sluta.
Jag själv är den personen som går in på datorn och direkt sätter mig och läser bloggar. Har ett antal som jag läser varjedag. Varför är bloggar så speciellt? du får veta saker om någon människas liv som du oftast inte ens känner, eller är det för vi vill ta reda på saker om andra människor och se hur lika vi är. Eller få råd & tips om olika saker. Jag kom in på bloggar nu, men det är inte bara det vi spenderar för mycket tid på.
Tex. Sims 3 som kommit ut nu. Sims fastnar man faktiskt skit lätt med, och tiden bara går och helt plötsligt är klockan halv nio, och du har spelat i 4 timmar bara sådär. Och egentligen varför. Varför spenderar vi tid på ibland lite för onödiga saker. Som i slutenden ändå inte spelar någon roll. Egentligen kan man säga att ingenting spelar någon roll för livet går och sen är det förbi. Men vi måste faktiskt sluta sitta vid datorn så mycket. Jag också, jag har fastnat och det är inte bra!
Så gör er själva en tjänst och släpp datorn kanske bara en tio minuter tidigare - eller varför logga in från början förresten? Det är väl trevligare att ha minnen senare, som handlar om vad du gjorde med vännerna än att du satt vid datorn och spelade ett spel som du ändå inte lär dig något av. Eller ? Vad tycker ni?


For you I live ..

Men är ialf hemma, Hanna & jag såg på Benjamin Bottum och sen gick jag hem vid halv nio och såg på Ghost Whisperer. Sen är jag hemma ikväll. Är lite trött & så. Inte ätit så mycket idag faktiskt. Hoppas ni har det bra. Pusspåer !

linnen är jag!

Snabb-bloggar. Kom hem fyra någongång, då jag varit på gbacken med Hanna och köpt tre sommarlinnen. Vilket var skitbra.


Jag vet, jag köper verkligen barabarabara sommarlinnen, ni ska se min garderob. De ända gångerna jag inte köper linnen är när det är golftröjor om ni förstår och lite mer lätta, eller lufiga kläder. Aldrig annars, köper bara linnen. Vet inte varför men tycker inte om t-shirtar för dom är oftast för korta! Använder bara långa linnen förstår ni, haha ja det kanske ni redan sett ;) .

Ska dra till Hanna nu och se på en film sen vet jag inte vad som händer. Kanske drar till grönan om vi får lust. Ha det bra. Pusspåer !


dresscode,

Ska dra iväg nu med Hanna,  och kolla på kläder . Ha det bra ! Pussar .

pussar

God morgon. Kom upp innan halv tolv idag, det var bra ! ska äta lite frukost och sen vet jag inte vad som händer. Tänker då inte sitta hemma ialf. Nej det är sommarlov fifasen ! Så ut ska jag, fast hur många grader är det ? .. Måste kolla det. Ni få ha det så bra. Denna sommalovs morgon. haha oj det är ju ett program också :) pusspåer !


nightynighty nighty

Har kollat runt lite, och nu har jag hittat emd's blogg haha . Men det är väl trevligt. Är hungrig ska ta och äta lite och sen sova. Märker att jag börjar vända på dygnet mer & mer det är inte bra ! Puss&god natt !

(bara för jag har så himla roligt just nu, tänkte jag lägga upp en till bild på emd, haha bara för er fan där ute ! )

for you.

En låt jag just nu älskar !

grönan, fastnade & emd

Kom precis in genom dörren. Så nu halv tolv är jag äntligen hemma från Grönan. Vi kom dit bortåt halv åtta. Så åkte jag och Selma Insane och fastnade ! Inte speciellt kul, vi var högst upp ni vet när det precis ska börja liksom, så satt vi där. Inte speciellt länge, men det var lite läskigt eftersom det var regn och var rädd att den skulle glida bakåt och neråt. Men sen såg vi ialf Emd's uppträdande, hade tyvärr inte med mig kameran. Det hållde på någon timme, alla skrek och hoppade  ; D så det var trevligt! Och åkte vi lite mera grejer :) Och nu är jag hemma. Känner mig lite sjuk, det var kallt åså men jag klarar mig. Pusspåer!

bloggar när jag är hemma !

Drar iväg med Hanna & Selma till grönan nu. Pusspåer ! :)

Bröllopsduellen istl.

Blev ej den planerade filmen för det blev knas så nu ska vi se Bröllops duellen, så får vi hoppas på att den är bra ! :)

Änglar & demoner !



Kollar runt vad som går på bio just nu, har fyra filmer där som jag vill se och den som jag helst vill se är Änglar & demoner. Tvåan till Davincikoden (som jag såg i thailand förra året, alltså vi köpte filmen där!) . Pappa skulle fixa biljetter till mig, han hade till premiären men de gav han bort för då kunde han typ inte se den + att de skulle vara någon efterfest efter . De som har sett filmen . är den bra ?


godmorgon

Sitter och äter frukost nu ! Vaknade vid halv ett så det vara kanske lite sent .. Selma ska komma över för hon ville se någon film. Själv vill jag se wildchild eller twilight ! :) hihi . Senare hade jag och Hanna tänkt dra till grönan men vi får se, det verkar vara så dåligt väder :/ aja. Vi hörs senare. Pusspåer !

godnatt !

god natt ! ;)

Köpa?

Ni ser kjolen, borde jag köpa den? :)

Outfit; som jag glömt lite, jag vet !

Först kan jag bara säga att imorse var det kallt !
Haha jag är en av de människor som på bilder på bloggen inte bjuder på mig själv ; )

parfymer

När jag ändå har lite tid & har tråkigt, sisådär sjugo i tolv på kvällen så tänkte jag säga vad jag använder och ialf tycker om för parfymer :)

Ettan är Nini Ricci, den tycker jag om ! :)

Tvåan är greenapple, ja ni vet den är billig & lukar gott, inte den bästa menmen, den är lätt att ha med sig i väskan bara !

Trean är dkny greenapple, vem har inte hört talas om den, så ni vet säker hur gott den luktar! :)


så ni förstår,

Jag har lagt till en ny kategori. Den gröna som ni ser på bild nummer ett, heter "frågor & en tanke, en åsikt" eftersom jag har kört med det ett tag nu på sista tiden så tänkte jag att jag kunde lägga upp en sån kategori. Så varsegoda !

Bild två är då denna som ni säkert sett på min blogg ett tag nu, längst ner i min meny. Det är min blogglovin ikon, så tryck på den , logga in på bl och lägg till mig. Pusspådig då ; *

en tanke, en åsikt - (har lagt upp förrut men problems i arkivet!)


Ja hörrni, designen. är inte det lite som en trend eller som ett mode?´

När jag började blogga - för 1,5 år sen - tror jag, det var lite då man nästan upptäckte att man kunde göra egna designer. Det kändes som det ialf eftersom många började blogga då ! men man försökte ialf göra en fin design. Efter det kom det upp att man skulle ha en stor headar, lite som jag har nu, vissa hade större.
Senare, eller ja nu och hela tiden har det varit att man ska ha remsor till headar, däremot har det aldrig varit en "trend eller mål" men det börjar komma tillbaka nu ialf, vad jag har sett.

Nu & ett tag har det varit två saker som har varit lite mera det 'trendiga' man försöker åstakomma, först är det att bakgrunden ska ha vara ganska 'full' av saker, text, eller streckad eller mönstrad eller så ska den vara bara en helt vanlig färg. Nummer två är att bakgrunden & hedarn ska sitta ihop om ni förstår.

Sen andra saker som man oftast ser är att i headarn står oftast bloggnamnet och antingen är det litet men oftastoftast stort så det verkligen syns, lite som på böcker man köper just nu - föfattarens namn ska alltid stå stort, större en namnet på boken . Och oftast är namnet även markerat, med någonslags färg runt etc. 

Sen har ju vissa men inte alla som ett slags mål' eller rikting' en remsa av text där det tex står " lev din dag som att den vore din sista " . Och headarn igen, det är så olika men förrut var det att man skulle ha en stor med stora bilder på sig själv. Nu är det också lite så med headarn, bilderna behöver inte vara stora. men dom ska vara många ! 

Och bilder med ram runt sig, det har vi väl alla sett i headarn ? (a)


en fråga


om någon spammar bloggen, kanske fem, kanske hundra av denns bloggnamn.
ska man ta bort kommentaren då?

lite av eftermiddagen;

Hemma nu ! Först var vi kvar hemma till halv fyra något, då jag diskade och Hanna&jag testade ngt spel jag fått för kanske 3 år sen? Efter stack vi till götgatsbacken och mötte upp några ut klassen (Johanna, Mona, Gabbie, Moa, Hedwig) som satt på ett fik. Sen, kanske högst en halvtimme senare stack jag och hanna in till stan. fick tyvärr inget med mig hem , leter efter två grejer som jag bara måste ha men hittade ej. Köpte ialf jordgubbar ! och sen stack vi hem runt halv sju. Hem till Hanna och började se på någon film, men sen börjar ju UglyBetty nu så stack hem. Är hemma ialf och ska äta lite. Pussar!

skolavslutning

Skolavslutning ! Yes, sitter just nu hemma och har varit det sen halv ett sådära. Började 9.45 och hade taights och klänning även fast det var så kallt. men det hade typ alla! Vi möttes, hade avslutning i eriksdalshallen på kanske en timme. Först sprang barn omkring och dansade etc. sen några killarna som breakdance;ade och en tjej som sjöng på japanska? Och rektorns tal, vi har typ en ny vad jag förstått som jag ej visste att vi fått men eftersom bra lärare fick avgå i år, buade nästan alla ut henne. Ja sen sjöng vi och stipendium och bästa betygen personerna fick komma fram etc.
Sen gick vi till klassrummet, fick betygen + någonslags ord om sigsjälv från lärarna, jag&elsa fick någon "pyramidbyggarna" eller ngt och sen sa vi hejdå! Så nu är det ledigheten som gäller ! Någon bild kommer väl senare nu ska jag nog dra ut igen och träffa  några. Pusspåer . Hoppas ni fick en bra skolavslutning ! 
 

nightynighty

ska börja gå till sängs nu. man måste ju vara uppe lite tidigare imrn. puss&godnatt imrn är det skolavslutning! ;)


Stjärna på himlen ; - en tanke, en åsikt




Vad tycker ni om att man köper en stjärna på himlen, hallå va ? Själv skulle jag bli skit glad om jag skulle få en stjärna på himlen, det skulle ju vara skit roligt ! Men, det är ju inte liksom som " - ska inte du också köpa en stjärna? , jag har en där, Den där uppe är min, ser du? " haha alla miljontals stjärnor, haha dom räcker länge ; D men alla kan ju inte få. Skulle ni vilja ha en stjärna?
Tror egentligen att detta är mera ett påhitt för att tjäna pengar. för det är ju ganska dyrt att köpa en, vad jag hört, men något som varar för evigt, eller? eller har man inte sin stjärna forever? Jag tror ialf att det är ett smart sätt att tjäna pengar på så det var ju smart av den som kom på det. men betyder inte det då att den personen som kom på att han kunde sälja stjärnorna är den som äger alla osålda. haha stjärnor & sälja , man snackar om sälja en tv , det låter helt absurt med att sälja en stjärna.

Om ni läser litemera kändisbloggar' så har ni säkert sett detta, vänta här nu. alla har fått sin stjärna inom fem dagar, men det roliga är ju att ingen vet vem som köpt stjärnan ; D !



äntligen !

Tro det eller ej men äntligen efter allt tjat om det i bloggen är jag färdig med mitt rum ! Det är skit bra, nu får man bara vänta på målarna och sen in i nästa rum  ; D pussar !

bara en sak jag såg en gång;

" Shoppar du en timme, har du förbränt en näve pistachnötter" :D , haha  ja nu vet ni det också :)


design - en tanke, en åsikt .


Ja hörrni, designen. är inte det lite som en trend eller som ett mode?´

När jag började blogga - för 1,5 år sen - tror jag, det var lite då man nästan upptäckte att man kunde göra egna designer. Det kändes som det ialf eftersom många började blogga då ! men man försökte ialf göra en fin design. Efter det kom det upp att man skulle ha en stor headar, lite som jag har nu, vissa hade större.
Senare, eller ja nu och hela tiden har det varit att man ska ha remsor till headar, däremot har det aldrig varit en "trend eller mål" men det börjar komma tillbaka nu ialf, vad jag har sett.

Nu & ett tag
har det varit två saker som har varit lite mera det 'trendiga' man försöker åstakomma, först är det att bakgrunden ska ha vara ganska 'full' av saker, text, eller streckad eller mönstrad eller så ska den vara bara en helt vanlig färg. Nummer två är att bakgrunden & hedarn ska sitta ihop om ni förstår.

Sen andra saker som man oftast ser är att i headarn står oftast bloggnamnet och antingen är det litet men oftastoftast stort så det verkligen syns, lite som på böcker man köper just nu - föfattarens namn ska alltid stå stort, större en namnet på boken . Och oftast är namnet även markerat, med någonslags färg runt etc. 

Sen har ju vissa men inte alla som ett slags mål' eller rikting' en remsa av text där det tex står " lev din dag som att den vore din sista " . Och headarn igen, det är så olika men förrut var det att man skulle ha en stor med stora bilder på sig själv. Nu är det också lite så med headarn, bilderna behöver inte vara stora. men dom ska vara många ! 

Och bilder med ram runt sig, det har vi väl alla sett i headarn ? (a)


mysigare väder finns väl inte för en skolavslutning..

Vad mysigt! tycker ni inte? En skolavslutning med kalla kläder&regn, värkar inte det som en toppen avslutning?


ballerinor ; D

Jag vill ha ballerinakakor :/


uppdaterar ..

Jag försöker uppdatera ialf. Jag har stekt pannkakor och ätit. man blir less på att vara hemma ensam ibland .. men hanna är för sjuk för att komma över tror jag : / ska försöka fixa lite till. fixafixafixa.. nu kom min brorsa . pusspåer !


besöks rekord !

Besöks rekord !
Tack till alla som bidrog!
Pusspåer !


You are listening

Godmorgon ! eller goddag? Ialf så är jag ledig idag, kan ändå inte bada liksom så är hemma istl. Mår lite bättre men fortf inte perfekt!  Hur många grader ska det bli imrn? Måste få svar så jag vet hur varmt klädd man ska vara .. Sitter just nu i min mjukisdräkt. Har duschat och ätit frukost och läst bloggar (alla hade uppdaterats ! ) haha så nu vet jag att dom lyssnar på mig ; D . Ska ta det lite lugnt nu. Egentligen behöver jag shoppa, mycket tjat - inget gjort . Pusspåer :)!


bloggare som inte uppdaterar.. + en fråga

En av de bloggar jag alltid läser har uppdaterats, hallå, var är ni andra  ? I vanliga fall har man inte tid med alla som skriver 10 inlägg och man blir helt stressad, men nu uppdaterar ni ingenting ? :o


Hur många bloggar läser ni varje dag (eller ialf försöker hinna att läsa varjedag) ?

That is the secret I never tell

Sett på GossipGirl, var detta sista avsnittet av ALLA säsonger ? Haha hör nu att pappa precis kommit på att han ska till Finland imrn ; D hihi det är väl trvligt . Jag ska vara hemma ialf. Fixat mitt rum bättre nu och ska nog spela lite spel. Bloggen är ju fixad så det är jag äntligen nöjjd med ! Hur mår ni idag då? Vilka har blivit medlemmar på freestreetsidan, pengar tackar man väl aldrig nej till liksom? :) Pusspåer  !


Gissa vem?

Gissa sångaren? :)


Hej sötisar ;*

Hej sötnosar ;*  har ätit och kollat på tv ett tag nu. Faktiskt fixat lite med mina smycken också så jag fick ner dom i en låda. det är så kallt nu tycker jag så det är inte så mysigt :/. Kollat på DH som gick i repris och ikväll är det GossipGirl, så det är mysigt. Kollar runt och tjänar lite på freestreet ialf så man kan shoppa mycket i sommar ! Du kommer till och med tacka mig när du väl är medlem ! Pussar



deras tävling som dom har just nu;
VAD GÄLLER? Lätt som en plätt, under hela JUNI så får ALLA som växlar in poäng mot ett 500 kronors presentkort DUBBELT UPP, dvs du får 500 kr TILL, helt GRATIS!!!

Nu kan alla vinna, inte bara de som har stora bloggar och som vanligtvis är toppvärvare. Så se till att få 1000 sköna kronor att förnya sommargarderoben med på Sveriges absolut trendigaste poängsamlar sajt, FreeStreet.se!

Nytt för denna tävling är att du kan kamma hem dubbla vinsten HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELST och inte bara en gång som förra gången. VARJE gång du växlar in poäng mot ett 500kr presentkort så får du 500kr till!


Mcdonald's - bloggfråga !

precis beställt hem min mat; vad tror ni det blir ? :)

Mcdonalds ! som jag inte ätit på evigheter. Pappa ringde och frågade om jag ätit något och vad jag ville ha. så kom jag på att jag var sugen på mcdonken (a) så ska han köpa det till mig !

I am in love with it ! ; D




Är mcdonalds ditt liv eller hur ofta äter du det egentligen ? :)

green, is that my color?

nya ändringar;

*när man har pilen på någon av de senaste inlägg är det grönt
*när man har pilen på kommentarer, trackbacks etc är det grönt
*alltid jag = grön när man har pilen på :)
*ändrat även detta plus lite till - fast rött - på selma blogg också! 

Matilda <3 grönt ; *


090607

Godmorgon. Gick upp halv tio idag faktiskt, duschade och allting och var färdig till halv elva. Fixade mig bara för jag skulle lämna en grej ute på en sekund men ville ej gå ut helt sovandes. Det är soligt ute ! Ska jag nog vara hemma idag. Känner mig lite sliten fortfarande och sjuk så jag är inte på topp. Jag får inte ofta, men ibland lite insperation av bloggare så nu har jag fått det igen! Tyckte ni att min nya grönadesign var fin ? Tyckte att det är bra med lite nystil så försökte ändra så mycket som möjligt. Ska börja fixa mitt rum för det behövs, ni får ha det så bra så länge så skriver jag senare ! Puss

Idag kanske man kan bada? :)

Min egen rubikskub !

Jag är bäst på att underhålla mig själv, kolla här vad jag har fixat ihop. min egen färgglada rubikskub. Det tog ett tag men tyckte den blev fin :) !

wait

Jag ändrar grejer hära, vänta !    Färdig , vad tycks ? :)

* Headarn
*Bakgrundsbilden
* Rubrikens typsnitt
*Rubrikens färg
*Rubrikens bokstäver (stora/små)


hemma efter landet

har inte mycket att blogga om eftersom jag är sjuk. vilket inte är trevligt , men man lever that is the point ! Åkte hem tio sju och hemma tjugo i 8 ungefär. Så har jag ätit lite mackor och så. Idag har jag slappat. dator & målat och skrivit dagbok faktiskt ! Sen tänkte jag på lite sommar design skulle bli fint . Plus att jag verkligen behöver komma ut & shoppa ! det är verkligen en viktig del av det som behövs göras. + min vitaklänning som jag tänkt ha på skolavslutningen . Ja hörrni, det ska bli dåligt väder  typ . ialf inte speciellt varmt. :/

Men nu är det, vad kvinnor vill ha på tv :) hihi det ska jag se. Pusspåer ! : )

mycketdagar idag :)

Sveriges nationaldag - Toves födelsedag - Brors namnsdag !

Yes, that is what it is, så nu kan du gratta brorsan och Tove och sen hurra för sveriges nationaldag eller något ? haha vad är det egentligen ? :) de snackar ju om det på tv typ heela tiden så ; D . Idag är jag fortf sjuk ialf men jag klarar mig, är på landet men ska hem senare. Juste igår köpte mamma sommarlovskortet t mig ( sl dåra) så det är bra :) åka omkring hur mycket man vill lix. Hur mår ni då? Idag ska jag .. huum, ta det lugnt se på tv  - äntligen har vi fått hem en till hdd, vi har ju haft det på bara en tv fatta vilka problem för familjen ! alla som ska ha tv;n varje kväll + nu har vi fixat massa kanaler hitut till sommaren bara ! - sen ska jag måla och fixa presentpåsar. pyssla eller något sånt `, vilket jag aldrig gör men ändå . Ha en bra nationaldag ialf . Pussar !


baramatildaa.blogg.se

Den headarn är det ni får för tillfället för den hade jag börjat på men orkade aldrig avsluta den för kanske en månad sen, mer. Men ska iväg nu. Ha det bäst ! pussar.

barajag.

Tänkte fixa headar. men jag lovar er inget. iallafall så är jag fortf dålig, mår notnice men ändå ska vi till landet och sova där bara så får man se på film och bara ta det lugnt. Sen måste jag shoppa ! men det är ju jobbigt med allt detta om hur det tillvärkas egentligen. Åh ! Nu var det ialf sista riktiga dagen i skolan (även fast jag ej var där nästan) så är det bara bada & avslutning kvar. Och i helgen ska det inte bli speciellt bra väder det är inte så mysigt men jag klarar mig om jag bara är inne. Jag har heller inte gått på bio på evigheter ! Ojoj. det borde jag. babblar nu bara för jag vene vad jag ska skriva. pusspåer ialf så hörs vi nångång senare  !
kolla bakgrunden, bättre ?


I am not feeling very well.

Jag klarade två lektioner i skolan. Matte - spelaspel i datasalen och sen idrott - då vi bara fick veta betygen och sen gå. Så gick jag halv elva hem och sov från elva till nu. Har ätit två mackor utan ngt på vid 8 imorse annars ingenting. men jag är inte speciellt hungrig. Så hur mår ni då? hemma och sjuka också? Ska se på tv och läsa bloggar tror jag för jag känner mig så dålig. usch. Kisses ialf .


tråkigt

God morgon. försov mig imorse, eller ja selma väckte mig när hon ringde tio i 8 och jag började sjugo över, jag hann men det var jobbigt ! Jag är i skolan , i datasalen . Men jag mår dåligt. Usch ont i halsen ! Ska kanske gå hem senare. Inge gympa , eller vi ska bara få reda på betygen . Just nu går alla runt typ spelar spel och får reda på mattebetygen . Tråkigt tråkigt inlägg. Slutar blogga nu för jag orkar inte. Pussar !


långainlägg, långainlägg.

Jag har ont i halsen , inte trevligt .. nejnej. Funderar på att stanna hemma imrn. Usch ! Har ialf fixat lite mera i mitt rum. och nu börjar jag bli trött och eftersom man ska sova mer när man är sjuk så ja , varför inte gå och lägga mig nu? Hörde att Hanna nästan dirket hon kommit hem att gått och lagt sig och också haft ont i halsen. Så nu undrar jag vem som smittat oss ? Det finns väl inget som heter Sommarförkylning va ? God natt ialf så får vi se hur det blir imrn.

Juste fått reda på att ännu en av våra lärare ska avgå , fast ej för sparken. Juste ni kanske inte vet, eller har jag skrivit det ? Ialf dom gör stora nedskärningar av lärare just nu vilket betyder att många sparkas och några avgår för att dom inte tycker att det är smart överhuvudtaget. Nu ska man inte säga för mycket när man har en rektorsdotter i klassen :D nu fick du också vara med hihi ! men jag tycker att vissa som faktiskt inte är bra ska försvinna och dom andra ska vara kvar. för mycket begärt ? Ja, i detta läget ja . Återgår till läraren, hon ska ialf ta ledighet för ett år. hihi utbränd typ, inte bra nu klassen ! ännu en utbränd lärare pga oss ! (eftersom hon är vår mentor .. ) .

Nu ska jag börja fixa mig och sova. Puss&Godnatt !
Ps. Det känns som jag har tinitus ibland :o varför?



Något som inte är snyggt.

Något som verkligen inte är snyggt är detta; att byta ut jeans mot jeansleggings. Jag menar inte att jeansleggingas är fult, nej verkligen inte det är fint. MEN att ha ett linne som går till midjan ungefär och sen jeansleggings. That is a big NONO ! inte fint, men det är helt okej och snyggt att ha en tröja som går längre, alltså över rumpan. Men nej kortare är inte fint, det är verkligen fult och jag märker att folk byter jeansen direkt mot jeansleggings och så ni vet - Det är inte snyggt !


GH

Hejsan tänkte blogga lite fort bara. Har sjukt jäkla ont i halsen så får se om jag kanske är hemma imrn. Vill inte vara sjuk nu till sommaren, fast det är dåligt väder .. Aja. Har städat lite och hittat någon låt jag gillar. Haha hörde ni att det var lite kaos på A. Rybacks grej igår? plus att man behövde köpa en skiva för 170:- för att få komma in och för att få atougraf ? :s men jag var ju inte där så :). Mitt program har börjat nu :) så ska gå till det. ha det bäst . puss !
GhostWhispererS03HDTV.jpg image by jojosew

långdag, mycket att berätta !

Haha nu är jag på lite glatt humör fast jag har ont i halsen och det är inte mysigt eftersom det är skolavslutning på tisdag ! Tisdag ! Yes. Idag har det varit lite lugnt ochså. Började halv tio men kom upp åtta så fick brottom ! och vi hade matte, lite olika kluringar och imrn blir det datasalen igen ! :) .

Franska sen där vi bara såg på film, och sen lunch. H & G - juste stör det er att jag skriver första bokstaven på namnet bara , för grejen är att de som inte går i min klass åså vet ju ändå inte vem det är och när jag läser andras bloggar med typ Klara, Anna, moa etc fattar jag ändå inte så ja stör det er med bara en bokstav ? - ialf så gick vi runt och samlade in namn till att ha kvar en lärare. Dom gör jätte stora nedskärningar på skolan just nu men lärare så vi kommer behålla typ tre lärare ? så och de som är bra får sluta ? HALLÅ VA?! fick in lite namn ialf .

vi hade hemkunskap där vi såg film och kläder&skor hur det tillverkas, dåliga löner, Indien, kvinnor, barn, sämsta miljöerna etc så ni vet vad kläderna kommer ifrån - not good ! och fick betygen . Sen bild, fick veta betyg & städa och engelska , bara 7 tjejer där så det var lugnt, hade någon lek . sen hem och charlotte (=från klassen, C )  ringde och ville ha med mig till grönann men har för ont i halsen :/ . Nä ska sluta nu. Pussar !  


trött och godnatt !

Jag är trött men gick ialf hem från konfan tio i elva. Vi lyssnade på musik och ni vet en såndära rubikskub med olika färger , en kille där kan fixa den på mindre än en minut hur invecklad den en är ! :o va ? så har tänkt lära mig det ! :D kommer ta tid .. aja . Ialf hade mysigt där sen så hem och tittat på tv men imrn börjar jag halv tio. men ska sova puss&god natt !

fixar du denna på mindre än en minut ?


Jag är lynette!

Hihi gjorde ett litet Desperate housewives test (a) , ja så här gick det !

haha va? det trodde jag inte :s


090603

Ska snabbblogga lite :) hihi, har egentligen lite och göra menmen, Började ialf tio i tio idag och gick igenom det vi gjort i so;n hela åttan. Och sen såg vi på kopps, lunch, kopps, italienska - fick reda på betyg :) så är lycklig :D sen så gick jag hem och kollade bloggar. Tänkte dra till grönan fort men orkar inte riktigt . Är lite sugen på mcdonalds hihi :) men det ska bli lasange. Ungdomsg är det idag så ska iväg på det sen och måste fixa nu. Men vi hörs sötisar. Pusspåer !

Juste idag för alla som är Alexander rybak fans så skriver han autografer och ger ut sin skiva idag i Vällingby :)


från rosa till svart,

hihi en tror jag det bara är som klagat om att man inte ser texten för den var för ljusrosa, upptäckte det nu också, men om jag tänker efter är det nog bara för jag är så trött i ögonen. Men jag ändrade färgen till svart ändå. Hoppas du blir glad. Kisses !


problems, platt tången är glömd på landet !

idag har det regnat .. idag har jag inte haft någon platt tång hemma ..
lite trixad med i paint, men ni klarar er.
gillade inte bilden direkt , men det var vad jag hade .

god natt ialf !


behövs göras;

jo det jag behöver göra är egentligen;

- skriva dagbok för flera månader ?
- headar fixa
- fixa mitt rum så fort som möjligt så jag får byta snart !
- shoppa, vilket jag inte gjort på över en månad ? och tror det börjar komma in nya saker i butikerna nu !
- Fixa jeansshort, har flera försmå jeans så ska fixa dom när jag väl hittar en blogg med bra tips !
- Sola och bli brun !


en regningskolavslutning & frisyrer .

Shiit har lite mycket att göra egentligen men ni vet ju hur det är , man orkar inte ta tag i det. Ialf så har jag börjat tänka på skolavslutningen igen; borde nog ha lösnaglar så det blir lite snyggare men vet ni vad det ska regna på tisdag - Hallå?! vadå regna på en sommar skolavslutning? och på måndag då klassen ska bada? 

Och sen så har jag tänkt på frisyrer bara för jag fick förfrågningar plus hittat massa på bloggar etc om det så börjat tänka på det också. Har hittat massa hårklämmor, vad det nu heter, som jag verkligen aldrig använder. never . så det kanske man borde ha? , sen tänkte jag på rosettfrisyr hihi, bara för itha gör skifina sådan på sina vänner så (a) . Men en sak som är bra är att jag äntligen fåtte en ny hårspray , förra var slut så fick ta alla småburkar' men de tar ju också slut men entligen har jag en ny !
 - suddig menmen, fick kanske dopet?

DH is the shiit ;*

Ska egentligen springa till Desperate housewives. Men bara så ni vet att jag lever (som alla säger .. ) så skriver jag ett litet inlägg. Kanske skriver efteråt men nu ska jag springa pussar

edie is dead :'/

nighty nighty

god natt nu hörrni, en ny dag imrn också . Åh jag som kom i säng elva igår och nu tolv, det var bara för det var så varmt så man blev helt dåsig . Aja . God natt på er nu. Pussar !

Du vet att du älskar mig !

känns just nu som alla tar en bloggpaus ? :o varför ? kanske för det inte är snö&kallt längre så man är ute mer än inne och sitter vid datorn. Men skaffa bloggdator ? (a) hihi fast det är skönt att inte känna press när alla säger 'läs min blogg' läs min blogg' iförsig menändå ? aja , jag har haft min tid där jag inte uppdaterade mycket , i kanske två veckor ? men nu kan ni glömma det, because here I am, and I am going to last forever
(and that is a very long time) !

Jag idag ;

Tänkte lägga ut dagens baraföratt ; så pusspåer nu !


idag;

trevligt jag har det. är trött men mitt program börjar om sjugo minuter och då ska jag äta kladdkaka ! Det är ngt som är gott det ! :) hihi tyckte inte om det förrut men nu gör jag det. Ialf idag har det varit en mysig dag. Ingen musik så började halv tio men mentorstid som bestämdes att vi ska bada nästa måndag och vilken tid vi möts nästa tidsag - SKOLAVSLUTNING ! - någon som bestämt kläder än ? Jag har :) Så det är bra ! hihi bestämdes för kanske en månad sen ? (a) .

Sen så hade vi no, såg på film men alla var ointresserade så jag + några till körde lite namngrej :) haha åsen så lunchade' vi . och engelska&svenska mede Forest Gump som film, ni anar inte att man blev heelt trött för det var så varmt och kvaft där inne :/ det var jobbigt. och sen sist hade vi slöjd så jag blev frädig med det. så fick jag reda på två betyg idag :) .

Sen så gick jag , S, H , Johanna och Hedwig till Årstaviken där Hedwig tog sitt första dopp iår och det var mysigt där så stannade vi lite och solade. Och när vi  var påväg dit så var det en cyklist som fick damp på oss. Riktigt överdrivet för jag märkte ingenting och hon inte kunde svänga - Hallå ! vadå inte svänga ? ;s så kallade hon oss massa saker och sa att nästa gång kommer hon köra på oss om ingen annan gör det innan, vilket hon hoppades på. så hon fick ett utbott på oss. hon hade väl en dålig dag, men ingen människa kan väl ha en SÅN dålig dag ? Och sen hem vi sextiden. Men nu ska jag släppa datorn pusspåer.


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410