skolavslutning

Skolavslutning ! Yes, sitter just nu hemma och har varit det sen halv ett sådära. Började 9.45 och hade taights och klänning även fast det var så kallt. men det hade typ alla! Vi möttes, hade avslutning i eriksdalshallen på kanske en timme. Först sprang barn omkring och dansade etc. sen några killarna som breakdance;ade och en tjej som sjöng på japanska? Och rektorns tal, vi har typ en ny vad jag förstått som jag ej visste att vi fått men eftersom bra lärare fick avgå i år, buade nästan alla ut henne. Ja sen sjöng vi och stipendium och bästa betygen personerna fick komma fram etc.
Sen gick vi till klassrummet, fick betygen + någonslags ord om sigsjälv från lärarna, jag&elsa fick någon "pyramidbyggarna" eller ngt och sen sa vi hejdå! Så nu är det ledigheten som gäller ! Någon bild kommer väl senare nu ska jag nog dra ut igen och träffa  några. Pusspåer . Hoppas ni fick en bra skolavslutning ! 
 

Kommentera!
Postat av: Milica

Stort hiss till skolavslutning

2009-06-09 @ 13:48:04
URL: http://milicajankovic.blogg.se/
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

Jag är gaaalen i "Flipsyde - When It Was Good".. Vad tycker ni om låten ? I would like to know (a) http://sandratjulins.blogg.se/2009/june/flipsyde-when-it-was-good.html#comment

2009-06-09 @ 14:50:57
Postat av: Saraa

åhh tack :)

2009-06-09 @ 18:22:41
URL: http://sarra.blogg.se/
Postat av: Anonym

www.amandaforsure.blogg.se

www.amandaforsure.blogg.se

www.amandaforsure.blogg.se

www.amandaforsure.blogg.se

www.amandaforsure.blogg.se

2009-06-09 @ 19:56:27
URL: http://amandaforsure.blogg.se/

Kommentera(a) :

Ditt namn? :
Kom ihåg dig :D ?

E-postadress, om du vill: (publiceras ej)

Ditt bloggnamn ? :

Ja, vad var det du ville nurå? :)§ :

Trackback
http://stats.blogg.se/?id=438410