tisdag ,

Okej bloggen nu är jag hemma. I söndags kväll stack jag först och lämnade selmas solkräm och sen till landet och sov där . Och igår fyllde farmor 89 år så då grattade vi henne och hon hade sin årliga lilla fest där. Och imorse klockan nio kom jag hem från landet. Ikväll ska jag troligen tillbaka till landet med hanna och selma, vara där imrn och på torsdag drar jag på semester i treveckor, sen beror det på vädret när jag kommer hem. mellan 1-5 dagar innan jag drar på kollo i två veckor, så nu är jag lite uppbokad som ni förstår, skulle inte klara av och vara hemma ialf, det är säkert ! Pussnu för jag ska packa .

lördag,

Hejkvällen ! Just nu är jag hemma själv, vi somnade fem och jag vaknade elva då jag fixade runt i hemmet men väckte dom andra halv ett så lärde vi Kim vårt egna kortspel och sen så vid tre stack hon hem och jag & Hanna strövade runt och jag fick lite panik om vad jag skulle göra följa med bort eller inte? sista sista sekunden så bestämde jag mig för att inte dra iväg utan tänkte gå på grönan istället. problemet är bara att min guldkort är borta i flytten så jag hittar det inte , vilket inte är sådära jäätte bra. menmen ska dra ut lite nu tror jag. puss.


03.30

Nu har vi hunnit se "Girls just want to have fun" och "sandor/ida" . Jag, Hanna och Kim känner egentligen för att dygna men jag måste iväg på något imrn och vet att vi inte kommer hem innan tolv vilket betyder att jag kommer vara helt slut då så det får vi ta någon annan gång. Puss&Godnatt !

godnatt

Hemma nu, träffade kim vid femtiden och gick hem och såg " Jag vet vad du gjorde förra sommaren " . Sen stack vi hem till kim vid nio, hämtade hennes grejer och tillbaka till söder där vi letade efter tvåan och trean till filmen men den fanns inte i en ändå butik. Och på vägen träffade vi då även Tove, Iesha, Nadia och Nora och sen kom vi hem halv elva då vi bestämde oss för att se någon komdie istället. Så nu ska vi se girls just want to have fun.

Och ni som har filmerna "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" och "Jag kommer alltid att veta vad du gjorde förra sommaren"
om man får låna dem, ring ! :) puss&godnatt


vänta vänte vänta :)

Oj vilka bra tider jag har.. I vanliga fall ska man vara klar halv åtta på morgonen med sminket och allt. jag är klar nu, halv fyra, bara sisådär 8 timmar senare .. när skolan egentligen slutar ? Jaja, det är ju sommarlov bara en gång om året. Just nu väntar jag på att Kim ska komma, annars är allting klart. Vad gör ni själva denna lite bättre dag om jag får säga vad jag tycker ? Pussar .


fredag,

Godmorgon, kan man säga det nu på eftermiddagen? Ja, vi kör på det ialf ! Är ganska så fixad och klar och nu är det bara vad jag ska göra som är frågan. Sitter och kollar runt på bloggar och måste ut. Ut ut ut , det är ändå 20 grader för en gångs skull så det är bra plus inge regn . Nej men nu har jag inte så mycket att berätta när bilderna är försvunna så pusspuss. hoppas på en trevlig dag ! :)


torsdag

Haha tack för ni besöker nästan direkt jag är tillbaka !
Jo hanna och jag tog det lugnt idag med att spela spel och sen har vi ritat kan man säga och när jag kom hem straxs innan åtta så kom pappas kompis så åt alla mat och sen så har jag kollat runt lite på internet. Två saker som ska fixas är . Ett - min dator så jag kan lägga upp bilder . Två - försöka sluta med att skriva ordet typ. Man skriver det så ofta & säger det ännu oftare. Jag tycker det är så fult att läsa men det är svårt att skriva " jag har varit på en liten semester nästan/ungefär/cirka " utan du skriver så det låter bra " jag har varit på en liten semester typ "  men jag ska försöka så ni vet. pusspuss nu så hörs vi senare !


världen är liten

Är världen liten eller ? Nej den är ju stor .. eller ?  alla känner alla på något sett upptäcker jag. en människa som man ser på tv är helt plötsligt en kompiskompis ? Va ? Jag blir lite förvirrad eftersom jag trodde att världen var stor men nejdå det är den inte. Nu ska jag kolla biofilmer, ni kanske märker att det är perfekt för bio? har tre filmer jag vill se. En kommer ut nästa vecka. Den andra efter sommaren och den tredje om typ ett år ? Pusspuss

vill jag ha glass ?

back

Äntligen är internet tillbaka, vad händer idag ? Först har jag bara en plan och det är att hanna och jag ska dra ut till landet ikväll och se 8:onde avsnittet av Harper's Island - ingen missat visst ? Går tjugo i tolv måndag - torsdag på fyran. bara tretton avsnitt och det är åttonde ikväll så. Men ialf , det regnar ute och jag känner inte för att gå på bio. inget som går nästan och har ingen lust. läst bloggar, som såklart måste uppdatera 9 ggr per dag, haha jobbigt men jag klarar mig.


Ja juste, lite saker som hänt när jag varit borta;
 - klippt mig, för det var så slitet .
 - bytt rum, måste bara köpa lite grejer till så är det snart helt färdigt
 - kommit på ett kortspel - kärring (a)
 - spelat mycket golf
 - träffat gamla vänner 

pusspuss


äntligen tillbaka , internet har inte fungerat

Inte död nej, haha det trodde ni kanske? Nej jag var först på semester vet ni och sen var jag på landet en vecka med hanna & selma och nu har jag varit hemma sen måndag. Och nu ska jag iväg och spela tennis med hanna och några av hennes familjemedlemar. ifall ni undrar så ska vårat internet fixas imorgon hittills har internet varit dött. Nu lyssnar vi på någon sibylla låt . Haha pusspåer nu så återvänder jag väl senare !

RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410