090930

Jo ikväll så har det varit såhär; skrev en text på svenska som mammas kompis översatte åt mig, hon är franska lärare, men man ska göra tre texter och lämna in imrn, har gjort en. sen kollade jag lite på idol. men elza tjatade på mig om att komma till ungdomgruppen och jag gick inte först för varken hanna eller selma skulle gå pga plugg eller idol . men så tillslut fick jag med mig hanna så gick vi till ungdomsgruppen nio och så satt vi där, snackade med en som tydligen träffat två i min klass på en fest haha. och sen så gick alla hem elva. så nu är jag hemma. ska sova strax pusspuss!

dagens klädsel med hannas kamera; ny sjal & kofta!


facebook

haha ja facebook, är det så bra ?


-.-


Just nu hatar jag nian, uschuschusch, till fredag har vi franska imlämnings läxa + prov om det på tisdag. Svenska inlämning + prov(inlämning) på det på måndag. och så har vi so förhör, egentligen imrn men tydligen framflyttat det är också ett prov egentligen men muntligt. sen nästa vecka massa läxor, inlämningar, prov. jag hinner inte ! de som sa att åttan var svårare än nian, vad snackade ni om?!

ska på ungdomsgruppen halv åtta ikväll också ..


egen designfler & fler gör egen designade smycken och säljer dem,
varifrån kan man köpa saker/tillbehör till smycken så man själv kan designa egna smycken ?


klagomål.. & klassen

Vill verkligen, verkligen, verkligen hitta min kamera! iiih! den måste hittas och har ingen aning om var den är. sen vill jag ut, inte så dum idè fast det är skiit kallt ute visst? typ 10 grader. iskallt ! uuuuh, vill verkligen inte ha vinter just nu, ialf inte höst, uschi uschi. måste plugga också, men glömt so;n i skolan, italienskan är jag trött på och hemkunskapen måste jag egentligen inte göra nu, men åh. plus det blir mörkt sju? MÖRKT SJU?! kan ni förstå det eller, det var inte mörkt ens vid elva/tolv förrut? hallå? uschuschusch, vintervintervinter uuuh.. don't like.

idag har jag ialf haft en vanlig dag, men kallt ute, och så har vi haft engelska prov, förstår inte när folk sa att det var svårt, vad babblade de om? aja kanske skrev fel ? jaja, sen hade vi bild - klassen snackade med kurator. ska berätta..

Jo igår började vi tio och hade elevaktikvitets dags grejs, var med mentorerna först fyllde vi bara i papper om lite hit och dit om skolan, prov, lärare, miljö. sen lunch och efter satt alla i en ring och snackade, ja okej, fem tjejer mot två killar kan vi kalla det? resten lyssnade, läste tidning, eller skrattade för allt var helt absurt, plus att ibland gick det för långt kändes det som. ialf bråkade de om hur de är mot varandra / i klassrummet. att de sjunger, kastar kommentarer hit & dit åsådära. jag orkar inte lägga mig i, vi andra tjejer är enligt vissa "de normala" eller vad de nu kallar oss, vi orkar inte dra oss in i allt, plus att båda har väl sina rätt & fel. förstår båda liksom. Så idag ialf så pratade vi med kurator om hur vi har det i klassen, ja vi "normala tjejer" eller vad ni nu vill kalla oss satt i egen grupp och berättade vad vi tycker, fast vi snackade om det igår innan gympan också. Känns verkligen som "tusen ggr starkare" klassen just nu haha. Jaja, vår klass är som den är, alla hatar väl varandra helt enkelt .. (?)

25-27 September

Jo jag vet att jag inte varit speciellt aktiv, fastnat lite för facebook, medlem i sju dagar nu tror jag det blir ! + att min kamera är puttsväck, ingen aning om var den är , ingen annan heller. så har inga bilder eller outfits att lägga upp. + att jag inte haft tid, så här i nian är det ju mycket faktiskt ! Har minst en grej för varje dag denna vecka tror jag det blir.. jobbigtjobbigt. Men ska ialf berätta om de dagar jag varit oaktiv..

Fredag; skolan som vanligt och efter stack jag&hanna och träffade Malin, Agnes, Åsa & Johanna och fikade på muffinsfabriken, alltid lika gott. så satt vi där och snackade i två timmar kanske? sen drog hanna och jag hemåt. senare drog hanna & jag och träffade charlotte&saskia och vi strövade omkring med på söder. och seriöst usch, det var tre barn typ, kanske gick i femman, liksom 10/11 år som gick och rökte på medis och tyckte de var skit coola, vi började gå nära dem och snacka massa om typ "usch såg några idag som rökte typ någon som går i trean, patetiska de var. så jävla äckligt också!" låtsades snacka om några andra när vi pratade om de, de kollade liksom på oss skit mycket och verkligen ville att vi skulle se att de rökte och hur coola de var.. aja, sen drog vi hem ganska tidigt för saskia skulle se film på tv å sådära.

Lördag; var hemma och såg på tv sen stack hanna&jag och så köpte jag två koftor/jackor kan vi kalla det. Vid åtta mötte vi upp Kim. Så gick vi och tänkte ut mat och sådära. så köpte jag ialf ben n' jerrys Cookie dough skit besviken, den var verkligen inte god! Men vi såg ialf filmen Scream den var ju liksom skräck i pangpang, och typ bah "nej spring, kolla bakom dig!" och massa mördande ja.. sen såg vi "finding neverland" fast var väldigt trött.. sen sov ialf kim & hanna över. Ja that was that !

Söndag; åt frukost och sen stack de vid tolv. så har jag gått omkring i mjukiskläder och försökt plugga till engelska provet och så har jag sett priviliged & mannen under trappan. Nu har jag duschat klart och ska sova, börjar tio imrn . pusspuss!


orienteringsdag

back! haft orientering idag, kom tvåa med hanna&selma. Tror alla killarna kom sist, och ni ska bara veta hur sura och irreterade de var, man kunde springa banan 1-13 eller 13-1 och de som sprang åt andra hållet än vi sa att allt berodde på banan även fast det var samma men åt andra hållet. haha jaja, sen när killarna stuckit som de inte skulle göra så spelade vi brännboll och när vi tillslut åkt och kommite fram till tågstationen med bussen mötte vi killarna haha då var de trötta för de hade ej orkat vänta i en kvart på bussen utan istl gått i en halvtimme till stationen men vi som tog bussen senare den dära kvarten senare kom ja 4 minuter efter dem. . lite osmarta är de ibland ja. just nu försöker jag planera ut helgen, känns som att det är mycket att hinna med.. jaja. ska duscha pussar.


Fixat Facebook!

Nu så bloggar jag! Jo idag har jag fixat facebook sist av alla eller ? haha jaja, ialf så har jag inte alls många vänner där eftersom jag inte vet vad folk heter .. jaja, ni lägger till mig där på mitt riktiga namn ! (för+efternamn), så skit bra. ja på kvällen har det mest varit plugg och fb, och imrn börjar jag 09.50 så får sova
mycket inatt. pusspuss! 


no prov

No prov på onsdag, hittade detta.. (a)


sovgott

Ska äta lite och sen försöka sova, här är när maria sjunger, hon säger några ord i början bara. Puss! ♥


Maria har fått skivkontrakt!

Inte uppdaterat idag eller hur (a).. jaja, igår så stack jag till grönan med hanna så mötte vi teresa & maria och deras vänner, plus lillagnes där. Så berättade Maria att hon kanske skulle få skivkontrakt.. sen på kvällen fick jag sms av teresa! "MARIA HAR FÅTT SKIVKONTRAKT!" shit, fan vad kul! Hon är grymt bra på att sjunga också, det kan ni inte missa, så sen när hon kommer ut med sin cd skiva senare i jul så wiihoooo ! Skit glad för henne! Skulle berätta det men hade inte tid förut. Men det var sista gången på grönan iår + att de inte har julöppet.. skit dåligt. Idag har jag varit på landet ialf och nu ska jag fixa lite. pusspuss!

alltid lika lycklig när hon får sjunga!


Tävling.

Jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med!
Ingen har väl missat paulina, kändis bloggaren, bara sett henne en gång, men min kompis känner amir så hon kanske träffat henne några gånger, man vet aldrig! Hon verkar ialf vara en skit trevlig person och äkta, pusspådig Paulina!


kandeelinnet idag ialf! tack igen!

Yesterday var jag på en debatt på kvällen, typ kyrkovalet, trodde att det skulle vara vanlig ungdomsgruppen men jaja, ialf så satt jag Hanna, Selma längst fram så alla typ kollade på oss när dom ofta sa "ungdomarna är framtiden etc" så det var lite.. ja. Men det var okej. Idag så har jag haft hel dag ialf, sen så en i klassen som kallade en lärare för bög så då blev det tjaffs i ja 25 minuter då vi bara satt och väntade på att något skulle hända.. Slutade ialf tre då jag gick till jobbet lite, och sen hemma och tog det lugnt. Kom på att jag inte visat min kandeelinne än, men idag hade jag på mig den för första gången. Pusspuss.

 non un lezione

Börjar alltså inte 8.00 idag utan 10.10, känns bra att man då gått upp två timmar förtidigt. jaja, nu behöver jag inte stressa.  puss.


Spex - sista året tillsammans..Ska stänga ner bloggen nu (för ikväll alltså). Så god natt nu! Puss.
Hoppas ni får lika bästa spexfoton som vi!


trashat

Började dagen med nästan hela tights , ett litet hål bara, som inte syntes. Slutade dagen såhära.. Ja, det är faktiskt roligt att trasha tights ska ni veta. Men jag kan ju inte gå omkring såhär i skolan på riktigt, jo jag säger ofta kan inte det nu men det är så med det mesta, när alla första gången hade tights och korttunika tyckte jag det var helt helt fel, kändes inte bra att ha det så, men nu ? ja ni kan ju se själva. Pusspuss!


Spex

Fixade vårat eget spex i trappan, vad tycks?


Klädsel; spex


min spexfotoklädsel! (visste ej om Gabbie ville vara med så ja..)


You did never turn around..

Ska sova nu. Puss&Godnatt !


Mannen under trappan - avsnitt ett.

Har ni sett mannen under trappan, kvart över nio igår. SKIT ÄCKLIGT! såg den nu, usch den var läskig faktiskt.

En familj har flyttat från stan ut till landet i en villa, man får inte se några närliggande hus, så dom är nog ganska själva där. Ialf barnen (olivia & hugo tror jag) säger att dom sett en tjock gubbe som bor under trappan. föräldrarna, som alla andra föräldrar spelar ju med och tror att det är en låtsas kompis. Men pappan har hört konstiga ljud i/under huset och saker har fixat sig själv. en natt går han ner på undervåningen och ser mannen, en tjock, fullis liknande man som verkar tro att han hyr/bor där under huset stå i deras hall/kök. Efter detta hänt två/tre nätter i streck går pappan på natten ner och säger åt mannen att detta är hans villa, mannen måste ge sig av, han bor inte där. Mannen sticker ner under huset igen, igenom källaren. och nästa dag spikar pappan igen hålet där mannen kommer upp ur och alla nyckellås byts. Nästa natt när pappan hör konstiga ljud igen går han ner, kollar ut genom titthålet genom dörren och där kommer mannen springandes mot dörren typ, men mannen kommer ju inte in. så går pappan ner under huset och ser att där dom spikat igen är uppbrytet, alltså hålet där mannen kommer in är i källaren, och då stängs dörren till källaren! SLUT ! Skit läskigt i slutet faktiskt..


missing days ..

Räknade dagar jag inte skrivit dagbok på från den 17 mars till idag den 14 september. har inte skrivit på 68 dagar! 68 DAGAR! det är skit mycket, ska läsa igenom blogg inlägg så jag kan försöka fylla i så mycket som möjligt av de försvunna dagarna! Wish me good luck!


Spexfoto imrn!

Någon slagspanik.. vet inte vad jag ska vara på spex imrn! PANIK!
Vinnare blev "välja själv" , hur tråkigt är inte det?!
men nu har några kommit på att vi ska vara classy, hippie eller white trash.
Tror det är sju, åtta som ska vara white trash, två classy och 3 hippies, men jag vet inte själv vad jag ska vara ? Snälla hjälp...


tygtavla

okej, igår sov jag skit mycket, bah la mig i sängen och somnade flera gånger. idag har jag varit med familjen och spelat golf, vi gick av banan tidigare för alla var typ dyngsura av vädret, det hade spöregnat. nu ska jag gå, kanske dra till grönan. puss!

extra info; ni ser min headar (bilden här under också), eftersom vi fortf fixar mitt rum lite så har vi tänkt ge in denna till någon målare eller vad det nu heter och få upp bilden på en tygtavla, kommer bli skit snyggt tror jag!


940913'

Grattis till hanna som idag fyller femton år.
Shit vi har umgåts nästan varje dag i över 9 år! Vet ni hur mycket det är?
Grattis Hanna !True or false?True or false, svarade på en kompis inlägg i hennes blogg så nu är det upp till er.
True or False, tror ni att det var såhär dagens och gårdagens mattelektion gick till ?


jeans&chemise code;


Precis sett Derailed, för andra gången i livet. Såg den i thailand, förra året tror jag! köpte den då också. Ben n Jerry's glassen var god! Så har jag messat med jennipher, tydligen sökte hennes vänner till idol i år, men hon sökte inte, men hon hade snackat med kissie och amir då när de väntade. för jennipher och amir är barndomsvänner! Så fick ni lite extra fakta (jennipher finns inom länkarna på högersida). Nu ska jag sova, imrn får man sova ut, skit trött faktiskt.
God natt&puss !


Bohemian raspberry's shot at love.

Ser på gårdagens idol, smsar med jennipher och ska äta min första ben n jerry's glass !
Bohemian Raspberry here is your chance!

 


you wanna die?

Måste hålla med här. Rökare är de äckligaste som finns nästan. Usch, luktar illa, man dör i förtid, får äcklig hud, tänder, allt försämras. Som min pappa säger som har rökt två ggr (inte testat, utan i två perioder!) varför skaffa sig ett beroende när man inte behöver och inte mår bra av? då är man ju liksom dum i huvudet. haha jag vet att jag kallar min pappa det - SOM NU ABSOLUT INTE RÖKER! - men han kallar sig själv dum i huvudet också eftersom han visste att det var farligt etc, då visste man ju inte riktigt hur dåligt det var men ialf. och seriöst folk som skyller på jäkla grupptryck, då har man ju de sämsta vännerna/äckligaste vännerna som står för grupptrycket! Plus att man själv är dum i huvudet, hallå byebye liksom. usch rökare är så sjukt äckliga och jag vet att folk jag känner röker, det jag tänker på då är ju liksom att de kommer faktiskt inte leva särskilt länge. du tänker nu, och? vadå jag kommer inte dö i förtid? . ursäkta, har du bevis på det, vet man att det är ungefär alla rökare som dör i förtid, varför välja att begravas när du istället kan leva 20 år till hallå, tänker man långt eller vad? usch äckliga människor det finns alltså.äckligt ..


hihi

Sitter på kungsholmen och läser en tidning från 1967! Vi har so prov imrn och vi har om Judarna, men just nu läser jag extra fakta om efter israeliterna (judarna) fått tillbaka sitt land, när de började kriga igen. Just nu är det om egypten och Israels flygbombningar. Men hörrni, vet ni vad. FÅTT MIN KANDEE LINNE IDAG ! skit fin faktsikt, väntar till  hon öppnar sin webshop. nej måste plugga nu. pusspuss ! (obs bor ej på kungsholmen, gissa vem jag är hos ? haha nej inte kissie som bor en gata bort. puss


Found it

Fyfan vad jag älskar dom hära ! Gick på det själv, först när dom kom in så bah " tråkigt.. dom ska driva och bah blablabla" men sen bah "fan han börjar gråta!", plus han i juryn bah " nej börja inte gråta. du var jätte bra, nej han mår skit dåligt!" Då jag bah neej dom driver inte, plus när han sprang in i dörren han gjorde ju liksom på riktigt hårt och sen gick dom, de gick inte direkt tbx och bah HAHA ! utan dom blev ju 'inkallade' efter de gått. Fatta bra skådespelare ! SHIT älskar dom haha !


now you are gone


Precis duschat, så upptäckte jag att mitt kolloarmband var borta.
Måste ha ramlat av, åh. Hur kunde jag märka det först nu?
Men jag har fortfarande den rosafotlänken kvar ialf !
Nu ska jag skölja ur hårinpackningen och börja dra mig till sängs.
Godnatt !


Jusin Bieber - Where are you now

Fan vad jag älskar hans röst !
(några sekunder i början av ngn reklam!) 


är han borta eller kommer han tillbaka?

Hörni var försvann björn gustafsson egentligen, bara värsta storm kariärren som bara slutade ?
borde han inte komma tillbaka snart eller ?


090909

Hihi härmar anna lite (a). Whatever, fler än mig som fick jädrans kedjemess med 0909090909 ? hanna satt och bah okej tre minuter kvar på hemkunskapen haha.
Började dagen med hemkunskap, då vi bakade hambugerbröd.
Franska - vikarie, fattade nada först, sen så bah tog allt tid.. (kom precis på att jag fick läxa t imrn)
lunch, snackade om spex
Engelska - läxa
No - rymden, genomgång typ, (prov next week)
Italienska - haha glömt skit många ord..

Hem, tänkte ju dra till konfan idag, men det blev inte av..
fick ialf tid t bloggen.
PUSSISAR !
Foki's
skit fint med nagelmanikyr, borde jag fixa lösnaglar till imrn, bara franskmanikyr? (a)


Shutter shades;

dagens;

Vad sägs om det ? idag uppdaterar jag med jeanscode!


spexfoto, vad är vi för en klass..?

ska säga lite så ni är med på noterna, fick kommentar av kim.Haha, jag kan säga såhära, vi är 12 killar, 17 tjejer.
Horor&pimps fick 33 poäng,
"välja själv" fick 18 poäng , vilket var vinnare två

Fråga; vad får ni för bild av vår klass, eller ännu mera, 
vad vi kommer jobba som ( kan till lägga att jag inte röstade på horor) ?

Resultat;
Jo spexfoto, egentligen vann temat horor&pimps, men det tror inte vår mentor kommer gå igenom om vi snackar med rektorn, hon kommer liksom inte kunna stå för det. Men nu ska vi ha hippie, kändis och "alla väljer själv" att rösta om nästa vecka, al-quida kom egentligen med men det kommer antagligen inte heller fungera.

Bloggtävlings vinnare & besöks höjning, klart tummen upp.

Vunnit handbollsmatch, haha, ja mitt lag dåra..

Klassen är galen på matten, skriker sjukt mycket + vikaren som alla driver med, skulle inte klara av en lektion som vikarie till oss, själv fick jag ont i huvudet usch, fast jag är van liksom? kommer säkert få tinitus innan 20 ialf om klassen fortsätter såhär, haha hörde precis skit om vår klass av min brorsa, dom hade typ snackat för mycket på en lektion, då gemfördes dom med oss som ett dåligt exempel, ja .. tack ?

Gratta Anna som fyller 16 idag !

+ idol börjar idag, don't forget !

Tack Kandee!

Shit jag är så jävla glad (förlåt!) . MEN JAG VANN GALAXY 2 LINNET. Jag driver inte, kolla själva ! http://kandeedrawings.blogg.se/ Seriöst första gånger jag typ vinner något. Så sjukt glad, nu kan seriöst inget förstöra dagen, okej sure tyck att jag överdriver, men det är upp till mig hur jag mår. Nu måste jag springa ! Pusspuss!


dubbelt upp.

Jag förstår inte ibland? I bloggen skriver jag kanske som högst fem procent av vad som händer i mitt liv. Vad jag tänker på, vad jag tycker om människor, hur jag mår, varför jag skriver det jag skriver, vad jag tycker om det mesta. Nästan allt lämnar jag utanför bloggen. Jag förstår inte hur människor kan lägga ut sig så mycket på internet, så alla människor kan läsa om dem, allt om dem nästan, veta vad de hatar, om det hänt något de mår dåligt över, något de inte kan snacka med någon om, att de överhuvudtaget mår dåligt. Folk kan tro så mycket men inte veta ett skit. Vad jag tycker om någon, kan vara rakamotsatsen av vad de tror. Allt läggs inte som svart på vitt, allt syns inte så tydligt som man kanske tror, de mesta utelämmnas, de mesta får ingen reda på, får ingen se, man kan inte lita på allting och bara tro att det är så det är. Det finns två sidor av allting.
I am with you.Vem tror du kunde rita den här?
Svar; såklart den som är bäst på att rita. Kan Dee Drawings, tjejen är klart bäst,
shit vad glad jag skulle vara om jag kunna rita såhär!
Det är bara hon som har idéerna och begåvningen, för att kunna göra så här fina teckningarna.
Hon säljer sina egen designade smycken, säljer sina egengjorda tavlor och trycker upp sina egna bilder på linnen/tröjor bara så vi kan köpa och också kunna få del av hennes konst. Jag säger bara att ni missar något om ni inte kollar in på hennes sida! Det linnet jag tävlar om nu har jag velat ha och jag besöker ju hennes blogg varje dag, men sen har jag varit borta och när jag kom tibx var linnet slutsålt!. ialf Pusspådig kandee.
Här hittar ni henne; www.kandeedrawings.blogg.se eller www.kandeeshop.se.


Lördag den 5 September

Hejsan bloggen, idag har jag först smsat, och varit inne på datorn, lyssant på musik & fixat rummet, gjorde lite läxor och sen har jag fått en hylla så jag äntligen kan lägga in resten av mina grejer. Nu kom jag hem från grönan, jädrans myckt tjaffs fram och tbx hur man skulle tas sig hem menmen. var där med kim , selma, hanna från halv nio, fast vi åkte/gick typ halva söder runt för att jag hade inget busskort, hanna som glömt det -.- och selma hade bara remsa men vi kom fram ialf. åt lite mat och sen halv nio gick vi in. Nu försöker jag få agnes att svara på om hon hänger med och shoppar haha. jaja, sen är det skolfoto på måndag :o, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ! puss&godnatt nu!


faraway

Ska komma igen med bloggandet lite faktiskt. Idag har det varit helt okej, ganska lång dag men det var håltimme ändå, plus ungefär 8 på so:n dom andra stack innan läraren kom haha, precis när hanna&jag tänkte sticka så kom han ju såklart bakom oss, men han var faktiskt sen, men whatever, ingen skolk ialf. Efter skolan stack jag och jobbade sen hem och nu lyssnar jag på lite mobil låtar, ska strax ducha, äta lite och sen klockan sju ska jag möta upp lite folk, så kommer jag antagligen hem vid tolvtiden. och nej det är inte grönan nejtack, håkan hellström liksom - nej! Jaja, pusspuss nu så hörs vi senare.


fick ta bilder fort så ja haha, ni klarar er.
- Rosa ginalinne
- Svarta Gotlands mjukisar, såklart köpa på gotland.Sining in the rain

Godnatt & sovsött .


Lev dagen.

Som jag redan sagt till vissa skriver jag nu också;
jag har inget fotoface därför inga ansikts bilder,
haha ni kan se mig på riktigt i stället så mycket bättre.


Datorn need space

JO! En sak jag försöker fixa är radera bilder, har säkert tusen onödiga bilder. Jag har inte något spel på datorn, någon photoshop eller något som tar stor plats. ändå är datorn snart full? av vad ? Jo, just precis. Bilder. Jag försöker radera dem så gott det går men det lyckas inte riktigt haha. Såhär är det jag har 29 album med mellan 50-500 bilder i var. Sen har jag ett album till och i det albumet ligger det 22 album till. hänger ni med ? mycket bilder alltså. bilderna är bara från vintern 07, alltså i december till nu, ja ni förstår att jag är den som tar mycket bilder? Så nu är det bara att fortsätta radera. Pusspåer.


Onsdag den 2 September.

September nu, hur ser månaden ut för er? Fått lite klagomål att jag inte uppdaterar så ska göra det nu. först&främst igår så var det plugg som gällde många frågor i so&engelska. Sen så idag har jag inte haft några läxor utan istl sett på Förhäxad-box som jag fått låna & lite sökande på datorn. Dagen gick väl sådär fort 3 pers på italienskan, gick igenom gamlagrejer. Jo nu bloggar jag ialf och ska snart sätta på tvn igen, ingen som kan tipsa om bra tvserier nu på onsdagar då det aldrig går något eller har jag missat ? Har ialf ätit två middagar haha, fast inte mycket menmen. Puss.


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410