hjärtan i sms, nej det betyder inget - tro inte det tack :)

Jag ska egentligen inte blogga för jag måstemåstemåste plugga men en sak jag faktsikt inte förstår.
Jag är den som ofta överdriver situationer, eller a tar de till en annan nivå (de jag umgås med förstår vad jag menar), sådär överdriver jag liksom och någon kollar på mina vänner, eller på mig eller ngt. MEN när det gäller sms överdriver jag det inte, där har vi skillnaden. Mina vänner eller bekanta osv flera människor (känner typ en människa som inte tar detta på stort allvar - precis som jag) . Det är hjärtan i sms, jag fattar inte? folk bah whut skrev han hjärta?! man bah MEN OCH?! snälla nån, om en kille skriver hjärta eller en tjej skriver hjärta i sms? jag fattar faktiskt inte skillnaden, hjärtan betyder egentligen inget. Det känns som när det kommer från tjejvänner betyder det mer - för då är det liksom att man bryr sig om varandra. Men när det kommer från killar, varför gör ni det alltid t en stor grej?! alltså hjärtan i sms betyder inget bara för du är tjej och killen skriver hjärtan till dig ! snälla sluta överdriva det, för det betyder verkligen ingenting ! man är vänner (eller bekanta) punktslut :)♥

SÅ NU ÄR DET EN DAG KVAR I SKOLAN FÖR MIG MÅSTE PLUGGA !


EUROVISION - SVENSKA FOLKET LÄR SIG ALDRIG HELT ENKELT.

Just nu känner jag som Fanny, MAN SKA FLYTTA T NORGE - DOM HAR MUSIKSMAK. ville bara skrika när fucking anna vann ? hur tänker man, förra året skickade vi en opera sångare - URSÄKTA ÄR NI DUMMA I HUVUDET . och förra årets tvåa var töndov? VAFASEN HÅLLER NI PÅ MED IDIOTER ?! ERIC SAADE SKULLE VINNA FÖRFAN, ANNARS SALEM AL FAKIR ELLER DARIN! men ursäkta ni skickar ANNA BERGENDAHL MED VÄRLDENS TRÅKIGASTE LÅT SOM KOMMER VARA SÄMST I KVALET - JUST PRECIS, VI KOMMER INTE KOMMA ENS MED I FINALEN FÖR VI SKA KVALA IN , FÖR FÖRRA ÅRET SKULLE NI IDIOTER SKICKA EN OPERA SÅNGAREN - HUR TÄNKER NI?! ingen i min familj skulle någonsin kunna tänka sig att skicka en tråkig människa som anna b till kvalet, eller marlena, eller af ugglas - så en enkel fråga;

HUR TÄNKER NI DÄR UTE SOM SKICKAR SÅNNA LÅTAR TILL FINALEN?! URSÄKTA URSÄKTA?! JAG HÖR INTE NÄR NI INTE HAR NÅGOT JÄKLA BRA SVAR PÅ FRÅGAN ! ÅÅÅÅH NI ÄR KORKADE. HEJDÅ .


förstå att med nästan vilken annan låt som helst kunde vi komma långt, got that? okej inte pernilla, och domdära tråkiga i slutet, men vafasen jag hade inte en enda tanke på att anna skulle kunna vinna, mycket troligare om Peter Jöback skulle vinna då, och han var ändå dålig.

JAG SKREV SÅHÄR FÖRRA ÅRET. (NI SOM RÖSTAR PÅ EN LÅT SOM ANNA BERGENDAHL'S THIS IS MY LIFE - DEN BÄSTA ENLIGT ER.) NÄSTA ÅR SKICKAR NI DEN SOM NI TYCKER ÄR SÄMST, EN LÅT SOM EX. MANBOY ELLER SÅ. EN SOM FAKTISKT HAR CHANS ATT VINNA EUROVISION SONG CONTEST !

förra året, osamanhängande, men det avr för jag var sur på svenska folket !
http://baramatildaa.blogg.se/2009/march/sverige-puckon.html#comment

storlien 27/2 - 6/3 <3

Sitter här lite halv deprimerad och sjukligt trött. Idag kom jag hem, nej imorse, halv fyra stannade tåget - då gick mikaela av och sen somnade vi andra om och gick av halv sju imorse, sen dess har jag varit hemma framför datorn åsådära och vill inte tänka. Jag vill åka skiiiiidoooooooooor ! och jag vill tillbaka. tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka. SERIÖST TYP MYSIGTASTE JAG VARIT MED OM! SÅ sjukt trevliga människor och NEJ NU GICK DET SKIDGREJ PÅ TV - FAN VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA. ASSO FÖR 24 TIMMAR SEN VAR JAG PÅ VÄG TILL BACKEN NU ! sjukt, alltså direkt man kommer av tåget man bah " KÖR MIG TILLBAKA TACK! " faaaaaan vad jag inte orkar komma till skolan, och träffa äckligt tråkiga omogna människor som är tråååkiga. jag vill tbx där nästan exakt alla är äldre (utom fyra pers) !

vi var liksom 20 ungdomar där som var jätte  bra människor! Hej, här sitter jag och låter demprimerad men ÅH JAG VILL INTE VARA HEMMA! jag kunde leva med en vecka till i kyla och få gå till tåget, resturangen eller hotellet för vatten. och bah gå upp tidigt, gemensam frukost där alla sitter helt döda och vill sova, sen ut i backen till tre/fyra , gå hem, till hotellet med dusch, och tbx igen, umgås lite, sen mat, sen vila och umgås, sen lekar och kvällsfika och ta det lugnt, sen umgås igen och få massage och sen ligga å prata på rummet och sova vid tolv. SHIT ! nej nu jäklar jag har ångest.


STORLIEN ÄR LIKA MED KÄRLEK ! människorna där var underbara :*

RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410