Måndag den 31 Augusti !

Nu är det måndag, första dagen efter helgen. Jo men igår då. Började med att jag kom upp halv elva åt lite frukost, gjorde någon uppgift so. ett stack hanna och jag till grönan och stannade bara där en timme. hem, packade ihop allt och såg på tv. Sen då klockan halv fem mötte vi upp, Peter, Isac, Nathalie, Anna, Hanna, Maud, Linnea och Jennipher , jennipher fyllde 16 ! Mötte dom i Rålis där vi snackade och grillade sen var det även en  inspelning av någon rapmusikvideo som vi kollade på lite. Därefter gick vi till Mcdonken där några åt glass och så kom emil. Sen stack jag, Hanna, Jennipher och Linnea till Kista galleria där dom handlade på ginatricot och sen åkte vi hemåt. Hanna&jag fick vänta en halv timme på Spångastation, inte mysigt.. men mötte upp Anna vid Karlbergs station och åkte hem. Kom hem nio och var skit trött !

Idag hände det inte mycket, skola som vanligt, teori på gympan. Ja nu är jag hemma och nu börjar det dra igång med läxor, så är jag hungrig också, ska äta lite. pusspuss ! 
 
Dagens;


lördag den 29 Augusti

Okej jag har bra försvar varför jag inte skrev på bloggen igår. Började skoldagen 8.00 och slutade 15.00. Sen stack jag till jobbet och jobbade lite, sen hem till hanna, gjorde ett test grej typ så jag får gratis grejs, sen drog jag hem, åt mat fort och sen var jag på grönan mellan 7-23 med Selma, hanna, Charlotte . och kom hem halv tolv, därför bloggade jag inte, liksom uppbokad hela dagen. Och nu ska jag dra iväg och träffa, hanna selma och kim. Ikväll drar jag antagligen t grönan igen!

Varmt väder idag !


Torsdag den 27 Augusti

Började såklart med skola klockan 8.00. Med träslöjd, ska göra en dvd/cd hylla, just nu har vi över 50 filmer nerpackade för dom inte får plats i hemmet haha, tänk på att vi har etage våning. Sen hade vi lite senare på dagen so ialf, snackade om Judendomen, fick även reda på att en i klassen tydligen är Jude. Och avslutade bara dagen med engelska. Efter skolan stack jag, hanna, charlotte & Saskia till grönan. bara till sju någon gång, sen gick hanna och jag och kollade på kläder i någon timme haha då jag även såg Amir (gaybloggen) så nu har jag sett alla, amir, kissie, dessie, paulina ! hihi. Sen hemma vid 8, tv och dator, men nu måste jag stänga av. Puss&godnatt !

(nu fick ni även en smygtitt på mitt nya rum)

Onsdag den 26 Augusti

Jo tänkte säga bara lite om gårdagen. Började 8.00 med hemkunskap, vi åt mat , bulgur och pita bröd, själv tycker jag att våran var skit god ! Sen hade vi vanliga lektioner, och franska med någon hörövning som start, inte speciellt svårt alls. Och sist hade vi Italienska , i en kvart haha. Jo det var bara fyra där så snackade hon bara lite om hur vi kommer jobba i år så det blir bra. Efter skolan stack jag hem direkt faktiskt. Lite engelska, tv, dator. Och vid sextiden kom selma för hennes mamma bjöd hem massa folk så stack hon till mig istl så åt vi mat och såg på bring it on till kvart över nio typ då gästerna från selma gått. Sen vet jag inte vad jag gjorde mer på kvällen ?True or False?

Haha, snälla kolla det hära. True or False ?


Veckorevyn, vem är bäst ?


nu måste jag klaga lite mera, för er som läser de tre största blondinbloggarna, och för er som läser veckorevyn, jo såhära. Desiree, Paulina, Kissie tävlar om veckans blogg där. Själv röstade jag helt och fullt på Paulina, hon verkar mest seriös och normal dom andra är ju fejkade för dom hittar ju på det mesta i sin vardag, Ni som inte läser paulinas blogg rekomenderar jag den stort, hon skriver om lite intressantare saker en om sina dubbelmoraler och att hon inte tar någon skit, även fast dessie redan skrivet det minst 10 ggr fortsätter hon vilket hon då förstör för sig själv. Kissie är väl helt okej, jobbigt bara att hon tror hon är bäst hela tiden.. Jo men jag säger detta ialf. Rösta På Paulina, den äktaste av dessa tre  människor ! Puss

 

vill bara berätta..

Alla vet ju redan att desiree nilsson är fejkad, man kan säga att hennes blogg är som att kolla på en tv serie med någon skådespelare som kanske säg.. spelar en prinsessa men inte alls lever det livet på riktigt bara i filmen , i fantasin. Själv har jag bara sett henne en gång, men en klasskompis berättade idag för mig att ja förra fredagen kom hon in på en mcdonald's så satt dessie där, haha ja ni kan kolla själv vad desiree skrev lite senare på sin blogg ;haha, det min kompis gjorde var inte såhära hon gick fram till desiree och sa något om att " du har ju inte alls små bröst ju ! " sådära snällt, liksom berömande, dessie svarade "tack så mycket " och såg glad ut, att dom sen åt av dessies mat skulle de aldrig göra, det är bara hittepå, och enligt dom är hon helt annorlunda påriktigt, det tror jag också, hon har säkert skit mycket luft bakom datorn, men inte på riktigt, då måste hon isåntfall stå bakom sina vänner för att känna sig trygg. Det desiree tidigare sagt är för det mesta fejk, det har ju kommit upp på alla sorters bloggar om ni läser, så snälla sluta läsa hennes blogg, bara så tråkig men en kilometers långa texter om nada ! tack .

godnatt

Ska upp vid halv sju imrn, så ska börja dra mig till sängen. Ja det har varit en bra dag ialf !
PussPuss !

easy day.så var dagen idag, på engelskan ny lärare, varje år ny lärare i engelska tänk då på att det är vi som är engelskaklassen vilket inte är speciellt bra. men jag har hållt mitt betyg hittills vilket är skit bra ! Men hon går tillbaka till våra gamla rutiner, inget fel med det. men jobbigt att byta varje år ! Matte ny lärare och bild lite genomgång sådära med ny lärare i år igen ! Aja, när jag slutat stack jag, selma hanna till selma, åt mackor och te och sen satt vi ute med kort! Och hemma vid sextiden. pusspuss

slappdagar - har inte alla det ?


känner många skådisar asso ! :)

Ska bara berätta en viktíg sak !

Jo såhära, vilka här har läst boken tusen gånger starkare? ialf idag på svenskan så frågade vår lärare vilka som vet vad som hänt på skolan under sommaren. Jag var den ända som räckte upp handen haha . Så jag bah; de har spelats in en film här i sommar. Jo det har det. Tusen gånger starkare spelades in i vår skola, men som folk frågade varför jag visste det är för jag vet flera människor som är med i filmen, en tjej, kompiskompis, som jag går på samma konfa som och de andra går i min kompisklass så dom har jag snackat med lite då&då. Vilket jag tycker är skit coolt, typ fempers man känner av 23 människor, när de kunde ha varit vem som helst som skulle komma kunna komma med ! Och det som  sagts innan är att filmen kommer ut nästa år runt sommaren, men vissa säger i jul ? lite förvirrande aja. Nu vet ni att jag känner folk i tusen gånger starkare !


Sen måste jag också påpeka att min kompis kom tvåa i att få spela huvudpersonen i " Låt den rätte komma in" och min brorsas kompis eller något är med i den filmen också.

Sen att min pappa är med i en film också , fast det var ett tag sen.

Sen att en i klassen , detta fick jag reda på idag känner alexander ryback, eller haft sms/telefon kontakt med honom i två veckor, varje dag.

Själv har jag bara att skryta med att jag har vunnit en handståendetävling när jag var på en gymnastik tävling mot minst 60 gymnaster !


Hihi här skröt jag lite :), men som jag har hört var jag värre i lågstadiet :D fast då var det inget om detta jag skröt om haha, det är inte bra och skryta så ni vet. remember that !


Första äkta skoldagen

Så nu börjar jag tio över 8 idag , första riktiga dagen i nian .. och slutar 11.35 ! de två sista lektionerna är inställda vilket är skit bra, ska strax fixa frukost och så är jag ganska färdig. Hur ska eran dag se ut ? hoppas inte för mycket läxor på en gång. menmenmen, inte roligt är att vi kanske inte kan åka till thailand i år på grund av nationella prov :O . Men man kan alltid hoppas på det bästa. Jaja, nu ska jag gå neråt och se vad vi har för frukost i kylen. pussar . ha en bra dag !

på golfbana i sommar !


Den innersta kretsen !

Hemma nu. Jo igår kväll åkte jag till landet med familjen och hanna. Såg på filmen High crimes, helt okej och sen kollade jag slutet av Den gröna milen, har sett delar av den förrut, eller hela men kommer inte ihåg allt. den är ju skit bra, men jätte hemsk. shit mår verkligen dåligt med det dära i slutet med Paul, usch ! det klarar jag inte av att se. sen imorse gjorde vi klart ett 500 bitars pussel, och åt mat. kom hem halv fyra med bussen och drog till grönan med Hanna , Selma & Charlotte fyra till åtta. Sen nu är jag hemma och ska se den innersta kresten på fyran och så igår fixades min data på rummet så nu kan jag visa bilder igen och idag fick jag tv på rummet ! Puss&godnatt


dagen

Hejsan människor, jag är hemma nu . okej varit sen ett menmen. ska dra iväg strax och fika med lite människor, men är hungrig .. hanna kommer om några minuter så ska skynda mig, idag har det varit en helt okej dag, träffades 9 för snack med niorna i aulan, sen H;laget drog iväg, 7an, 8an, 9an för att ha tävlingar mot varandra hihi, vann ej menmen. nu ska jag ta ngt att äta innan jag drar puss ! :)


varför längtar man alltid tillbaka ?

Orkar inte fixa, datorn är bara konstig. hemma nu, idag var vi i datasalen & ja kollade vad vi vill jobba som ? så vi gick från 10 - 11.30 och sen träffade jag hanna, selma, johanna. nu på kvällen tog jag promenad runt och pratade också och har messat runt med trevliga människor !

Shit känns som jag sitter vid fjädern (kvälls snack på kollo kan man säga) och sagt att jag haft en grymt bra dag och alla var trevliga att snacka med. men nu är det inte så , nej nu är jag hemma, inga 41 'ungdomar' runt mig som lyssnar och väntar på sin tur att få snacka. shit, för fyra dagar sen var jag på kollo satt vid fjäder och snackade och starx  skulle jag springa och hämta madrasser, ta bra platserna på golvet som jag kunde sova på, och sen skulle vi höra på Malins spökhistorier, prata och mysa sista natten. det var för fyra dagar sen .. hur kan tiden gå så fort. någon som kan förklara ? för själv hänger jag inte med i tiden. snart kommer jag säkert sitta på mitt jobb som 30 åring och bara tänka tillbaka när jag var tonåring på olika kollon, när man var fri, ledig, inte mycket att tänka på..

Ni som läser ialf från Torsgård, ni var skit bra att vara med, jätte snälla allesammans och jag kommer aldrig glömma er. hoppas ni inte glömmer mig. älskar er, puss !


omstart?

Jag funderar på att radera allt gammalt, och göra om allt helt nytt.. ja vi får väl se..


head shoulders kneez and toez

Skola 9-10, tydligen samma mentor som egentligen skulle ha slutat ? och sen nytt schema helt okej. börjar tio i tio på tisdagar ! och inte för sena dagar. ska ta lite bilder senare från kollo tiden som ni kan få se men nu så ska ni få se våran kollo låt, som jag har nynnat på igår & idag haha, som gick ofta och ja de flesta om inte alla dansade till :)


godnatt

Kolla igenom minst 200 bilder från kollon. sen har jag varit inne på playahead efter ja kanske ett år ? och imrn börjar skolan. längtar ni haha ? Snackat med minst tio människor idag om de längtar tbx till kollo ohh shit ja säger alla ! Nej hörrni man måste börja göra iordning sig. det som är bra ialf är att man får träffa klassvänner + att jag är ju van vid tidiga dagar nu efter kollo ! :) Puss&godnatt.

och ja min bakgrund kommer nog andras snart ! :)


dagen

Hemma, jo såhära, gick upp nio då jag fixade lite med packningen och snackade lite med anna, hanna& jag stack iväg till vreten där vi mötte upp Åsa, Malin, Emma, Devina, Patric, Johanna & Agnes. Vi kom dit först klockan två hehe, vi hittade inte, en timme försenade .. var där, snackade och åkte omkring i varuhus. sen stack jag emma, hanna och devina till globen där vi stog och snackade i tio minuter och sen stack jag och hanna och mötte upp Maja & hennes kompis. Jo för er som inte vet, alla vi dittills träffade var från kollo utom Majas kompis. Sen stack vi hem, såg på tv när vi tänkt gå på bio och sen 8 träffade vi selma och snackade och gick i nästan två timmar plus att vi träffade vår kolloledare Joel också, som var påväg t någon kompis. Kom hem nyss ialf och ska  fixa lite. Godnatt !


hemma från gotland

Hemma nu. Efter två veckors kollo på Gotland. Shit, skit mysigt att få träffa alla människorna där, 42 pers på en liten yta. alla var jätte trevliga och jag hoppas vi träffas igen, skit kul att lära känna er.  alla av er som fick mitt bloggnamn, skriv gärna eran i kommentarerna för jag tog inga bloggnamn. och hoppas jag&ni kommer till Vreten imrn också, vid ett. pusspåeralla och kommer aldrig glömma isacs ord " jag älskar er alla " . Kommer sakna er.  Alla skickar bilder på msn ! godnatt  !

15 år, puss

Hejsan, jo jo jag har inte bloggat. för jag har semester . Man ska inte bli bloggnarkoman som vissa blir, nejnej. Man klarar sig faktiskt utan bloggen, haha jo jag vet att jag kommer få samma ord tillbaka en dag men det får jag leva med. Ialf, just nu är jag hos gudföräldrarna och firar min 15 års födelsedag, riktigt mysigt, såklart planerar jag dagen själv och vad vi ska äta , ja ni förstår. Tack för alla grattis som kommit, och kommer !

Jo, lite kort om vad jag gjort. Semestern har bestått av att bada, golfa och ströva omkring i Sverige. Riktigt mysigt. I Måndags var vi i Ulared tillexempel och i Onsdags Liseberg, borde uppskatta Grönalund mera när man på sex timmar hinner 8 åk istället för grönan där du hinner åtta åk på en timme ! Jojo, man lär sig alltid något. Nu ska vi äta paj, pusspåer alla sötisar, och när jag kommer hem får ni väl något inlägg innan jag dagen efter drar på kollo. Pusspuss !


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410