jag hatar att springa.. 8 km jo man tackar

ASSO OMG ! MINA BEN ÄR DÖÖÖÖÖÖÖDA ! jag fattar verkligen inte, hur fan kan man få sån jäkla träningsverk efter en springidrottslektion (eller a okej, två spring lektioner - sista lektionen igår & första lektionen idag). Men det är helt sjukt, jag har suttit stilla nu ett tag (okejdå fine, lite mer än två timmar..) och nu är mina ben döda, asso gör så ont när man reser sig. Fattar ni hur jäääkla otränad jag är?! så ska man gå ner i trappan till köket och man typ döööör. Alltså jag ligger ju i samma otränade fack som dom som är 70+, shit asso jag måste börja träna. Inte värre med att det gör skiiit ont när jag reser på mig nu, pappa säger det kommer bli värre imrn! Fyfan jag kommer inte kunna resa mig ur sängen? jag kommer ligga typ förlamad. Alltså det här är ju heeelt sjukt hur fasen kunde jag bli så himla otränad!?

nej måste sätta igång med italienska läxan jag inte fattar något av. Idag är det roligaste som hänt mig att jag testat mittbena, haha fatta tråkigt liv bara för att undvika plugga, och det ser sjukt ut hahahah :D


OH NEJ NU fick jag reda på att det är heeeeela högstadiet som ska springa årstaviken runt på tisdag, asso 8 parallellklasser i 3 årskurser. Asso 24 klasser... och tänk då att det går vi säger 26 pers i varje klass.. 624 MÄNNISKOR ! vafasen ?! visst säkert en tredje del kommer skolka .. men ändå, åååh palla.
VEMS DUMMA IDÉ VAR DETTA?!


Plugg i hate, 25 april

Jag sitter i mjukiskläder och ska plugga, klockan är kvart i två och jag vill ha choklad ! charlotte undrar om jag ska med till grönan. Mat, mat är det nog jag vill ha nu, NEJ TACOS vill jag ha ! mums, tacos och åka popexpressen! haha fan denhära grönan-obsession. sen hatar jag verkligen när man ser att man har 19 miljoner gemensamma med folk, ååh måste alla känna varandra jag HATAR DET !

Nu skickar charlotte sms, hon & saskia drar till grönan nu och jag måste plugga. det är kallt, kan man gå med mjukisar på grönan? HAHA shit det ända jag snackar om..  charlotte säger att jaag ska göra plugget i skolan istl men då går det ju inte att koncentrera sig?! okej om jag ska forsätta blogga ska min blogg bli roligare, I KNOW. bilder etc, jag orkar inte lägga in bilder dock ... hehehheheh. äh ska äta nu. puss♥
mina läxor är ;

• Souppgift (mellan 3-10 dataskrivna sidor)
• Sofilm jag ska se och svara på frågor
• Noplugg till nationella (no är mitt sämsta ämne, kanske ingen idé att plugga kommer ändå få ig)
• Matteläxa
• Franska text
• Italienska läxa som verkade sjukt jobbig


SEN måste jag städa..


25 april (är för slö för bilder)

Igår föörsökte jag plugga, men det gick ju sådär. sen drog ialf jag & hanna och kom t grönan runt sju, haha det första jag såg när jag kom in var Kissie, och Gaybloggen var ju någonstans där med henne, och domdära andra två josef och rosanna (hatar att jag kan deras namn..). Men det roliga var att det var inga köer typ?! alltså inte värsta lugna dagen men det var ändå ganska lugnt. åkte nog typ allt, och popexpressen och insane var ju öppet idag så dom fick vi åka! Sen när vi sitter i Jetline, saskia bah " HA där var ju KEVIN BORG!" jag bah " du skämtar?" "nej varför skulle jag, om kissie är här kan väl han vara här" och se det var han, först såg vi bara honom snabbt när han kom ut från jetline och saskia och charlotte drog i väg och åt medans jag och hanna och selma vänta lite haha, och sen fick saskia och charlotte och med kevin i insane haha! Hannas och mitt sista åk blev ialf popexpressen och sen drog vi hem elva, vi åkte lite olika vägar men träffades upp vid slussen. A JUSTE hanna & jag träffade även en gammal kollo kompis haha från 07 tror jag det blir, hon jag skrev om som ska träffa Idol - eric grönwall om en vecka typ. Haha fast Hanna kände inte igen henne såå hon fattade inte helt vem jag stod och snackade med haha.

Nej nu ska jag äta frukost. puss!


grönan idag och igår :) 24 april

Bloggen, jag ska inte blogga eftersom jag har plugg. Men ialf, igår var jag på grönan med selma, hanna, saskia och charlotte. dom hade ju öppningsdag då för alla som har guldkort (såklart trodde vi då att andra folk inte skulle vara där då) men såklart vare tusentals med folk från jag antar bjudningar av företag och gratisbiljetter mm. dåligt eftersom det var så sjukt långa köer ibland, tror en av de värsta gångerna jag varit där (asso värsta kö dagarna) men vi överlevde och stannade till dom stängde. men när vi skulle åka extreme stod vi i kö i en timme för att åka (utan att överdriva), och insane & popexpressen var stängde, och popexpressen som är den bästa attraktionen där! Men idag är den riktiga öppningsdagen ialf, undra hur många folk som kommer då? det är ju ändå fint väder ute.

Om ungefär 40 minuter drar selma & saskia dit, sen om det inte är för mycket folk åker jag och hanna dit efterdom, vet dock inte när eftersom jag har mycket plugg + annat. och när vi kommer dit måste vi registrera våra guldkort eftersom dom inte var det igår, så igår fick vi VIP åkband istl haha, men det är typ samma sak som guldåkband så? Senare kommer väl charlotte komma dit också. Aja nu är klockan tjugo över tre och jag har inte gjort någotting.. Nej nu måste jag fixa plugget. puss. ♥

19 april

Nu är jag pepp på att fixa min blogg (börjar lite blogga igen nu haha dock utan bilder). MEN nu ska jag inte fixa bloggen, varför? jag är för slö.

Jag måste verkligen lära mig, lära mig att inte bry mig om vad folk tycker och gjorde borde också (eller kanske inte) skrika håll käften till folk när jag tycker dom går för långt. Gud vad jag är trött på folk jag träffar varje dag! JAG UMGÅS INTE MED DIG FÖR JAG VILL UTAN JUST NU FÖR ATT JAG MÅSTE, KAN DU IBLAND HÅLLA KÄFTEN OCH SLUTA SNACKA SKIT HEEEEEELA TIDEN?! förlåt , men shit vad jag börjar bli irreterad på människor nu. MEN det är sommar snart, sju veckor kvar eller ngt sånt va? inte långt kvar nu.

Nej, ska hjälpa till lite hemma eftersom det ser ut som en atombomb smält ner i köket eftersom det byggs om haha.

Mer idag som hänt då är väl bara att jag slutade tidigt, selma hanna jag gick hem till mig, såg lite björn gustafsson klipp, herregud hur länge sen vare han sågs på tv? Sen gick vi till Åsö och träffade elsa, de 40 minuter innan hennes c-språk. Vill inte gå i åsö, i sådant fall pga byggnaden, gillar deras utetak eller varenu kallas, men skulle nog hellre ha vår skolas människor i åsö då, liksom byta ut eleverna haha alltså i högstadiet, dock inte alla eftersom vissa människor är så sjukt konstiga i eriksdal, menmen, om sju veckor är grundskolan slut !

Trots lite av mitt inlägg var jag faktiskt lycklig idag haha, vet inte varför heller. ♥

20.13

Fyfan för äckliga människor som plågar djur. Är seriös, uääääääwk. för ngr få dagar sen läste jag en blogg, en tjej som gått i min skola sådära och hon skrev att hennes vänners vänner hade köpt kaniner bara för att plåga dem. Nyss läste jag en annan tjejs blogg, en som gått i min klass och skola som såg det på nyheterna om domdära som köpte och plågade kaninerna. uuuh fyfan för vissa människor alltså.
Idag har jag varit ute i några timmar, vaknade kvart i tio gick upp, satt vi datorn, iväg till grönan och köpte guldkortet och sen var hanna och jag och selma snabbt i slussen och satt vid en skyllt.

SASKIA; NU FATTAR JAG VART DOMDÄRA KILLARNA TYCKTE VI SKULLE GÅ TILL, NU VET JAG VILKEN SKYLLT DOM MENADE OCH DET VAR MYSIGT DÄR HAHA, UTSIKT ÖVER HELA SLUSSEN JUU! :)

sen gick selma hem och hanna och jag träffa emma, så åkte vi runt lite på söder och åt på mcdonalds och pratade åsådära. Nu är jag hemma, har ont i ryggen och är trött, har precis kollat mina gymnasieintagningar. pussssss


lördag den 17 april

Hej bloggen, har inte skrivitpå länge jag vet. Åh är trött, inte bra, igår gick jag  på min kompis "konsert" och träffade flera från klassen. träffade även mickis vid åtta tiden som var med oss tilll halv tolv , och träffade hennes vänner walley, jack och den sista fattade jag inte namnet på haha :) så kom väl ändå hem tidigt för att vara helg, men jag har ju hela veckan somnat innan nio så inte tidigt för mig !

Idag ska jag åka och köpa guldkort med hanna och selma, tror charlotte och saskia redan är där. ska nu sminka mig, fixa kläder och sen dra. ååh känner mig trött. funderar på att vara hemma hela dagen, men hanna och jag ska träffa emma sen också. Japp, jag härdar ut haha :) det som hänt i veckan är inget speciellt. bara att jag nu har kommit hem från thai, att köket fortf görs om och att jag haft matte och engelska nationella. nää nu loggar jag snabbt in på fb och sen måste jag fixa mig. puss <3

Vad var jag på väg tillbaka till,
vad reste jag i från,
jag satt på planet till sverige men hade inget logiskt svar på varför.
Däremot fanns det hundra logiska svar på varför jag skulle stannat i Thailand.ibland klarar man det inte, jag blir alltid såhär, hatar att vara tillbaka i sverige efter thailand, det tar verkligen på krafterna att vara tillbaka i detta tråkiga, kalla land. jag klara det inte och jag vill inte.


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410