30 december

Kan berätta lite om igår. Först träffade jag Johanna, Malin och Maud med Hanna i stan. Så fikade vi lite snabbt, sen skulle dom på bio, hanna och kunde ha gått med dom men vi gick och såg avatar dagen innan med elza ! Avatar, försökte glömma hur bra folk tyckte om den så jag skulle ha en egen åsikt. Den var lååång, men ändå bra. Inte den bästa men den var aabsolut inte dålig. Hanna och jag gick hem till mig och spelade wii. 

Vid halv nio åkte vi till farmor, där vi hämtade katten, han har varit hos farmor för jag och familjen var hos mormor i helgen. Japp så fixade vi lite där och pappa åkte hem med katten och allt. Så träffade jag och Hanna Kim, (förresten, du vet vem du är, du vi visste inte när du skulle vara hemma från mormor ifall du stannade där över natten - but i did text you -  var du hemma skulle du såklart också följt med puss). Vi gick först promenad med hennes hund. Iskallt ute , men mysigt. Tog kort. Hem till Kim, drack choklad , snackade och spelade kort. Sen åkte Hanna och jag hem elva. Såg första avsnitten av första serien av desperate housewives.


GOTT NYTT ÅR !

Nyårsafton idag. Tiden har gått snabbare än snabbast känns det som, shit vad jag bara vill ha ett positivt år nu, slippa falskhet och behålla äkta vänner. Ärligt vill JAG tbx till skolan, inte för plugget haha nej du.. utan människorna där, haha ni vet inte vad som händer i mitt liv haha ni skulle bara veta. vad som faktiskt händer hahahah . förlåt men jag är glad ! Nu får ni ha ett GOTT  NYTT ÅR ! ♥


grattis där i himlen

Grattis på födelsedagen .. styvfarfar? nej det låter som något dåligt när han var underbar. grattis  <3


vinter

Idag har jag varit lite snabbt på stan med hanna och selma och kollat julklappar, sen blev det tillslut att jag köpte annat i ringen , där träffade vi snabbt Iesha och Tove som också julhandlade. Kom sen hem, har ni lite ont i halsen men jag klarar mig. Ska strax duscha och sova tidigt för imrn ska jag till farmor. Har även blivit shopping sugen för jag kollat så många bloggar med fina plagg haha. Längtar till jag kan använda mina nyaklackstövlar också. Funderar på att ändra temat på bloggen också, om jag orkar hitta bilder på min dator. som bara är segast i världen eftersom det finns så många bilder där. Puss :*


christmas time

Godmorgon solstrålar !

Har precis gått upp ur sängen, somnade vid tre tiden i natt, tyvärr har det blivit mina nya tider. Idag ska jag ringa farmor och sen iväg ut och köpa julklapp till henne. Strax ska jag äta frukost också såklart och fixa mig. puss


gymnasieval och jul

GYMNASIEVALET om typ en månad eller två - what?! nu har jag fått mina betyg, varit nöjd och så tills man läser andra människors betyg . HA kan jag säga. aja får helt enkelt höja mig till nästa termin, eller visst är det dessa betyg vi söker in med. men såklart är det ju prelliminära.

Nu är det lov , jag har fixat rummet och pyntat granen. julklapparna ligger jag efter med men det är troligen för jag intalat mig själv att det inte är jul eftersom det inte varit någon snö. men nu så är snön fallen, det är minus grader ute och grannen är pyntad. dags att köpa julklappar nu då - fyra dagar innan julafton, great !


falskt.

kan inte påstå att jag är på bästa humöret, jag förstår inte varför jag är trevlig mot folk som är falska, som jag vet är falska , som alla vet är falska. varför ska vi tjejer alltid vara så, snacka skit och hålla på. Killarna kan vara players otrogna eller whatever och då kan vi bli irreterade, lacka blablabla på dem , men vänner som inte ens är det. som är falska . som spelar en roll, som spelar en del i livet dom inte bryr sig om . visst ni hänger inte med här kanske, men jag kan säga er. hälften av de ni tror ni känner är falska och snackar skit bakom ryggen på dig varje dag. man kan tro att jag nu skriver för det är någon jag är irreterad på för tillfället. kan säga att så är inte läget, för ärligt har jag haft det bra på sista tiden. jag kom bara på det idag/nu för jag hör mer än ni tror om vad som försigår ibland folk jag inte känner. shit vad jag skulle vilja peka ut någon nu som du kommer tro är din bästevän eller liknande som snackar såå mycket skit om dig och dina vänner så du inte kan ana det. det var allt. så alla ni som faktiskt läser detta, var riktigt säkra på vad och till vem ni säger något till för shit vad det kan bli fel om ni säger till fel person.


coyote ugly

Har precis sett Coyote ugly på femma. rekomenderar den faktiskt så se den ni !
Bloggen har inte varit uppdaterad, det är för jag inte känt för att blogga. det tar min tid om ni förstår.
dock är det lov nu och saker förändras. pussTry it all over again


ERIK ! <3

Tvungen att skriva nu när älskade erik vunnit idol finalen ! :) jäätte glad för hans skulle och han kan ju riktigt sjunga. kom precis hem nu och så. livet går upp och ner just nu! pussar.


Paranormal ac

Nu har jag sett Paranormal Activity. Helt klart värd att se !  Dock läskig, mest i slutet, sista minuten (då det var som läskigt, haha då kollade jag inte) hanna och saskia fick berätta det jag missade hehe.. jaja nu ska jag sova. se den ialf, riktigt bra men läskig . pusspuusss !


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410