home

Hemma från en ganska så lång tid på grönan, hihi två och en halv timme :) så åkte vi ganska mycket och så hade dom ju childhood dagen där med artister som KevinBorg och Martin Stenmark etc. så det var vlä lite trevligt .Juste igår när jag var där fick jag & Hanna en dumlepåse av någon tant och gratisåk grejer av någon så det var trevligt. Och idag fick vi en skiva och lite olika märken :) det var trevligt . Aja nu börjar mitt program ska springa puss.

iväg igen :)

Hejsan :) har varit hemma och så. Först duschade&fixade vi oss sen gick vi hem till Hanna och åt mat och sen tillbaka hit. Det är varmt ute, ungefär 25 grader i skyggan menmen. Tänkte dra till grönan nu så väntar C&S på oss där. Så vi ska skynda oss lite. Men vi hörs ikväll tror jag. Dom stänger åtta men vi är lite trötta pga att det är så varmt så stannar antlagligen inte länge . Men nu ska vi springa. Pusspåer

fixa och sen ut .

Ska fixa mig nu och sen får vi se vad som händer det är fint väder så det är bra men kanske för varmt för att vara ute mycket . Aja idag blir det väl solkräm ialf hihi. Du vet att du älskar mig:)

Godmorgon

Det var sthlms marathon igår haha kom på det :) . Aja ialf , ett tips gå inte till grönan en lördag kväll efter halv nio något det är fullt med fulla vuxna, seriöst ööverallt ! På gröna lund också :s man går väl på bar ialf ? aja , det var ialf folk som stog i kö med oss och snackade och kollade på oss jätte mycket. usch. not nice . Fast det gick omkring en kille i typ ballerina kläder, så det kan ha varit svensexa or whatever. aja . Idag är det Childhood dagen ifall ni inte visst (a)
 
Vad ska ni göra idag då ? :) pussar


Jag är med och tävlar :)

Vad säger ni om en tävling där ni kan vinna ett valfritt smycke ur hela sortimentet på cocoo.se? För att vara med och tävla behöver du bara skriva ett inlägg om tävlingen i din egen blogg (bara kopiera in denna text och bild och se till att länkarna funkar) och sedan skriva en kommentar här (http://rikauteliggare.devote.se/blogs/1958261/taevling.htm) med ditt namn och artikelnumret på smycket du vill ha. Hur enkelt som helst. Tävlingen pågår fram till den 10 juni då en vinnare utses. Lycka till!


lång dag (;

home, från en lång dag. gick upp halv elva och åt frukost så solade vi, sjukt fint väder. när termometergrejen låg i solen var det 66 grader! och inomhus var det 45 så riktigt varmt. sen sprang vi i vattenspridaren haha islt för att bada orkade inte gå ner t vattnet och så cyklade vi omkring där, jätte varmt men det var roligt ändå. så man kanske fick lite värmeslag. vi var själva dära ialf. sen klockan sex stack vi hem till stan och var hemma sju. så åkte vi till grönan halv nio och var där till tio. så träffade vi våra polskavänner :D haha en är skitsocial och jätte trevlig så pratade vi lite och sen så åkte vi frittfall en gång och sen hem. haha vi åkte ett åk och sen hem :D . aja , så har vi sett lite filmgrej men ska nog sova är grymt trött :) . Hoppas ni haft det bra. svarar på komentarer senare. pusspåer :)


Drar iväg nu antagligen hemma imrn

Drar till landet med Hanna nu. pusspuss.


avundsjuka :D

Haha fasen vad killar är avundsjuka på JonasBrothers, haha själv har jag hört två sånger av dom typ en gång så jag har ingen direkt uppfattning om dom är bra eller dåliga men dom är väl bra eller ? ialf varje gång en JB låt kommer på tv eller något sånt är alltid killars reaktion: - tycker du dom är bra hahahahahahha ? , varenda gång . haha verkligen avundsjuka för att Jb kan sjunga och får vem dom vill haha, fifasen vad avundsjuka :D och det är inte bara killar som säger så tjejer också.  :s sånt blir jag lite irreterad på för när dom frågar är ju bah för dom inte vågar erkänna det själva. HA ! känn på den ! Ni är avslöööjade !


pussar,

Märker ni att jag uppdaterar bra ? :) för en gångs skull (a) . hihi ialf så kanske ska jag plus typ C & S & H träffa polackerna (så fuult jag vet) imrn :D men nu ska jag släppa datorn och ta tv istl. Plus ont i magen behöver mat ! Jag vet att du älskar mig .

tråkigt .

hahah är inte f - tiden ute ? haha kollar på bloggar , ja man kan fortfarande undra haha .

never or will I ?

nej nu längtar jag tbx till idag , verkligen ! omg kommer ju typ aaaaaldrig träffa domdära människorna igen - HALLÅ! aldrig  :O PANIK  !


</3

headar byebye

trött & ful headar så raderade den, ska kanske fixa en ny i helgen men vi får se. puss

polskmusik hihi

Lyssnar på dendära polskahiphopen lite om&om igen :) haha man fattar inte ett skit. nu hör man ioförsig att det är olika ord. men idag när dom snackade var det som en enda långt ord ? haha oki dom klagade på att vi snackade så fort också men whatever :D polska är svårt haha . var dom med eurov iår ? :o

Ska ta och samla ihop lite mailadresser från polackerna nu också . eftersom man bytte osv. puss


konfa igår med grillning på taket.


igår.

hihi märkte att det var lite fullt därute haha :)

polskaelever :)

Hejsan . Jag är hemma. Min dag började med matte och sen idrott där jag och tre till hoppade höjdhopp. sen så hade vi engelska där vi planerade våra frågor till polackerna som sedan kom. så vid halv tolv fick vi skita i so;n och träffa dom istl. först var det jag s&c som hade en liten pratstund med tre polacker. dom var väl trevliga egentligen men en av dem kollade snett hela tiden. irreterande. sen kom det lite folk så vi umgicks med dom istl eftersom de var mycket trevligare. och efter en timme av prat med lite olika människor gick vi tbx där vi började snacka med andra polacker haha assso på engelska. Sen på lunchen var det väl jag plus fem till som satt och pratade med typ 6 stycken polacker och dom var riktigt trevliga och så fick vi höra på polskhiphop och dom fick höra på svenskhiphop :) haha så fick jag en låt ialf. Sen gick vi omrking och snackade med flera olika och de flesta var jätte trevliga. Men sen vid halv två ungefär gick dom allesammans. Alltså det var en klass, alla mellan 14-15 som kom från poland och skulle vara där till jag tror måndag eller ngt :)

Imrn skulle dom till grönalund tror jag så kanske kanske drar dit (; hihi . sen blev några tjejer kära i de polskakillarna hahah :) kanske två av killarna var okej. resten fula och alla var inställda på att få vara med en kille som var snygg . aja :) bilder kommer. puss .


helgen, är inte riktigt fullt planerad ?

fixat mig lite oså :) hade tänkt dra t grönan imrn men det ska typ inte bli av så får nog ta det på söndag. Min helg är båda planerad och oplanerad :s

Fredag ; Skola och sen dra med Hanna t landet. Har ingen lust men det ska bli bortåt trettio grader lördag så aja .

Lördag ; antingen stannar vi kvar över natten eller dagen eller bara drar hem direkt. så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns som jag missat något som måste göras men vet inte vad ? kanske träffa N & T för dom ville att jag skulle träffa någon av deras killkompisar men det blir antagligen inte av. Hanna sover över ialf tror jag ?

Söndag ; vet inte .. okej antagligen grönan och så vet jag att S vill med då egentligen (även fast hon inte vet om det ännu) men tror att C & S (annan) vill dit , haha oki dom går varje dag typ men whatever så vi får se hur helgen avslutas.

Jag förkortar mycket men det får ni leva med för jag orkar inte och vill inte skriva ut namn åså. Har ialf duschat nu och ska ta och äta lite mackor. Pusspåer .festklänningar på nelly.com :)Jag vet att du älskar mig ! :)

dayday

ghost whisperer :) ser jag på med hanna just nu . ma&pa drog t landet och min brorsa är med sin klass på gotland i några dagar. vi som kom enhalvtimme långt från skolan med slbuss och sov där över en natt. lyckat ? haha, men dom är på gotland i fyra dagar och är på kneipbyn etc så det är väl mysigt för dom.

ialf idag , hihi skola. snacka m läraren på engelska. hemkunskap - städa. bild - bestämma betyg :) . aja sen hem och fixade lite men just nu så ser jag på tv dåra . datorn ska fixas där nere men vänta lite bara :) . sen har vi nu entligen fixat kollo (sista minuten .. ) pusspåer .


konfastuff :)

hoome :) . kom hem elva men aja, har duschat åså. Ialf efter förra inlägget åt jag lite sen stack vi till kyrkan där anton (en kille från ungdomsgruppen, nuvarande konfan or whatever) ialf så konfirmerades han och sen var det grillfest på taket ( min andra grillparty för idag - hade en i skolan ) . Ett litet tak men det var mysigt och högt upp :) . Så var det mycket folk där. Sen stack vi ner till vår vanliga sal och fikade lite och sen körde vi maffia. Shit vad folk kan vara duktiga på det. En maffia vann, vi var kanske 10 mot 2 mafffior så :o . Ialf det hållde på till halv elva någongång och sen hem. hihi sen är det alltid så att de "småbarnen" som vi nu kallas eftersom vi är 14 o resten mellan 17-22 så ska vi alltid gå hem tidigare, runt tiotiden :/ det är trisst menmenmen, nästa vecka skulle dom 'bryta sig in' så då ska inte ledarna vara med så YES, is all I am saying. ny duschad och ska fixa mig. haft en bra dag ? Pyss :)

betyg ..

Goddag, jag ska blogga så nu gör jag det. Men bilderna , problemet är att min dator har ngt fel på sin skärm ? vene vrf så det får pappa fixa senare. Ialf bra dag och fint väder. lite fotboll på rasten.  

Igår fick jag reda på mitt betyg (stolt men tänker inte säga vad jag fick).
Blir jag så grymt irreterad på folk som skryter om sina betyg, om jag säger så hära. om ngn frågar om dina betyg då kan du svara (om du har lust) annars håll tyst . för det är verkligen en sån grej som irreterar folk och gör så dom snackar skit om en . Jag lovar dig. Håll käften och vänta på att bli tillfrågad , annars är dom ju inte intresserade eller hur, det visas ju tydligt om man inte frågar? ofc kan man fråga om man är trevlig men man behöver inte .måste springa nu, ska på lite grillparty med konfan (en som konfirmerar sig) så har vi varit snälla och handlat en grej t honom :) men måste äta lite mackor eller ngt och ska springa om 20 min . I know u love me :)

uuusch

ångest , kollo .. Eftersom jag sökte två trodde jag ändå att jag skulle få en plats men nej då där hade jag fel .. jag har några gånger tom. kommit på mig själv med att göra en lista på grejer jag ska ha med mig men ( i huvudet dåra) men så kommer jag  på , nä ska inte på kollo iår. Tack ? :s nää du tråkigt ! , men nu ska jag ringa och tjata på dom som min mamma fått göra i två månader. Om jag inte ska hoppa över den ända grejen som var planerad i sommar ? Konfans gotlands resa :/ men nu vet jag ju inte vad jag ska göra :o ? ! Skulle åkt torsgård och då får jag reda på att niklas, affe och nicole ska dit, vrf dom ? (träffade dom där förra året) när dom sa nej t mig och två till (okej över två hundra till men ialf !)  USCCH :/

finns det några ord?

Alla vet, flickan som dog. Låten har hennes bror gjort. Ville bara lägga upp den.

something to do when you are bored

har egentligen fullt upp med saker som jag bara måste hinna med men om man inte orkar vad ska man då göra ? jag kollar runt på bloggar såklart och sen kom jag in på nelly.com and this is my favortie, hihi den har visats på deras reklam varje gång och är skit söt :)

trööött .

Jag bloggar ! , fajen jag har inte bloggat mycket. men fullt upp i helgen sen kom jag hem sju idag och efter en timmes bloggsökande fick jag tvn i ca tre timmar så har inte riktigt haft tid. ska fixa mig nu, men har ingen stor llust för skolan imrn. menmen, life goes on. Sen nästa vecka tror jag ej vi har några läxor på, så ska försöka , (observera, försöka) fixa désignen!


helgen i korthet ..

HOME ! :) sorry ingen uppdatering i helgen. Haft verkligen fullt upp med Kim&Hanna&Selma. Så datorn fick vänta. Anyway , de kom dit i få se nu.. fredag ? då åt vi lite och det regnade ju så satt i husbilen typ hela dagen och spelade slav&president vid brasan och ngt sudoku för flerspelare. Hanna jag kim sov bak i husbilen och låg och pratade till halv fem ungefär och selma sov därfram för hon somnade tre.

Sen på lördagen spelade vi också kort länge och stack till affären och kollade runt. Hem och kortspel . Och vid åtta tiden tog vi cyklarna, tyvärr har vi bara två 2 "vuxencyklar" där och det blev lite jobbigt men Hanna tog herrcykeln dit och selma tbx. Medans jag fick skjutsa Kim dit och sen hem blev jag skjutsad av Hanna och kim som fick gå, åkte jag tbx till och hämtade upp henne (förvirrande menmen) . Och selma som var först på tbaka vägen åkte förför långt haha :) men hon kom sen tbx. Så blev det Robinsson och sen satt vi och skrek på varandra haha men sen tog vi en promenad och vara tillbaka runt tolvtiden. Då vi såg 21. Handlar om några tonåringar som kan räkna kort och drar till las vegas och tjänar pengar (Baserad på riktig händelse, alltså det har hänt på riktigt) och den var bra. Sen sov vi vid tretiden.

På söndagen kom vi upp vid halv tolv, såg klart filmen. Fixade ihop allt och vid halv två stack vi hem. Så fixade jag lite och såg på Desperate Housewives. Och nu sitter jag här. Ska fixa lite annat men bilder kanske ni får senare. Puss ! :)


bloggsvar;

inte turkos nää, (mamis färg) , haha knallgrön nää, då ser man inte alltid texten. ljus .. ja varf inte ? :)

God natt,


redigering smalhet.

det har varit ialf förrut snack om kissies redigeringar i photoshop. Det jag tänker ta upp är "ta bort extra fett/jag är smalare" delen eller vad man nu ska säga. Så hära , jag trodde förrut att kissie också redigerade sina bilder i photoshop så hon ska se smalare ut. för på någon bild syns inget 'streck'  och då ser hon tjockare ut ? Nej. Strecket vi snackar om är ingen redigering, det handlar om ljuset och blixten. Och beroende på hur du står så ser du "tjockare/smalare" ut. Beroende på hur du står så det det ju anorlunda ut. Står du mer åt sidan ser du smalare ut. Jag gör oftar det , men det beror inte på det. Utan jag tycker det ser snyggare ut ! Så kom ihåg det, för på mina bilder syns 'strecket' när jag har med blixt och nej, det är ingen redigering !
 

uttajad rosa?, färge snack .

Fanny gör nya fina blåa designer hela tiden ! Rosa är uttjatat .. så nu måste jag fixa bloggen .. jobbigt. ångest attack eller ? .
Grönt är fint. Gult är fint :) rosa är faktiskt fint. men nu tänkte jag byta lite men isådant fall vet jag inte riktigt vilken färg.
Not red - Selmas colour . Not bleu - Fannys colour . Not purple - Moremis colour .
Elsa du kommenterar inte så dissar dig :) (a) hihi .
Så nu har jag ju ioförsig valen;
svart vit grå som aldrig kan riktigt vara någons färg ( inte för någon färg är någons färg) , hängde ni med ? men ändå , sen tänker jag ju på gul och grön :) jag vet kanske persiko ! JA PERSIKO KANSKE ! Hur skulle det vara ? kanske lite fint ! Perfect isådantfall men som ni vet, ingen photoshop här så vänta vänta, andas andas (andas är mitt nya ord). Så får ni ha det så bra så länge pussar :) !
FoodColours-YeeLaiYingS.jpg image by photovideoi

glamourös outfit ofc :)


jag bloggar, inte död :)

Jag bloggar ! Hejsan alla söta bloggläsare. Inte mycket bloggande idag pga av pengarna det kostar innan sju. Men nu är jag här :) . Idag, jo ganska vanligt . Tv, fixat runt lite studsmatta etc.

Sen har jag kommit på att våra grannar har barn:) haha tre killar, i ett och 13 och 15 års ålder så det är ju bra :)

Sen kommer jag inte in på min inloggning :/ . det är jobbigt för jag glömt lösenordet men det löser väl sig.
Imrn kommer några hit så är dom här över helgen så det är mysigt. Kanske ni får lite flera kort :) .

Har bara gått omkring i min rosa mjukisdräkt idag så det är mysigt. Snart ska vi äta igen :) hihi (a)

Ska leta efter mobilen nu. Pusspåer .


Jag vet att ni älskar mig

Hihi har haft det lite mysigt här på landet. Smsat och ringt och hoppat studsmatta, tv och suttit framför den varma brasan. Men jag ska ta och sova nu efter jag duschat. Så hörs vi mera imrn, men vet inte riktigt tiderna för när det kostar och ej kostar att fixa inne på nätet. Jag vet att ni älskar mig, Matilda ! (;


skolan,

Datasalen varje dag, sitter och lyssnar på någras test om rökning, typ hur många ggr får någon köpa ut cigg t dig? etc. Aja sen smsar jag lite :) och nu så måste jag fortsätta med skolarbetet. Aja. men nu får ha det bäst idag. Fått reda på att jag ska till landet ikväll vilket byter att jag kanske bara kan blogga efter sju. Men ni klarar er va? kommer nog blogga innan sextiden. Ni får ha det bra. Pusspåer ! :)

dagens;

Jag har tröttnat på min headar, bra va när jag haft den i en vecka? .. mindre.
Ska springa nu, pussisar.
aja det får lösas senare, dagens kommer här !


god morgon

God morgon. Börjar halv tio idag, men äter ju frukost i skolan så  har lite brottom. Duschat och försöker fixa mig kanske slänger in en dagens outfit sen. Pusspåer.

KOMMER TBX IMRN !

pluggpluggpluggplugg. Finns det något mera? :o . Skola, skola skola, skola. Något mera.. hallå ?!
Äh. Skola idag (vad annars ..) så var det ganska lugnt. färdig med min beautiful mjölkpaket på bilden. Och sen så slapp vi idrotten och spelade lite kort istl. Imrn hörrni då ska ni få bilder och inlägg. Jag har inte haft tid pga revolutions grejen . Boring ! Men jag ska sluta nu imrn då ni då ni

IMRN KOMMER JAG BLOGGA ! I PROMISE YOU THAT !
Jag vet att ni älskar mig
 (länge sen visst? och nej det är ej snott av D . faktiskt jag som började med det!)

Skriver om denna tant drf ingen uppdatering (plus franska rev.)

TODAY !

bloggandet går ju toppen. Fajen vad jag börjat svika er nu med mina grymt intressanta inlägg. Men I will be back (sagt många gånger menmen). Today , skola hihi. Såg på blood diamond. Eftersom den är baserad på riktiga livet så  är den hemsk. Sett den förrut, den är jätte bra och så men hemsk ! Den handlar om ett krig, barnsoldater etc i Afrika. Men orkar inte berätta mer omden. Säg hur har eran dag varit? Ska återgå t plugg puss!

datasalen.

Datasalen :). Vaknade lite sent så bloggade inte imorse. Ialf fixar vi so;grejen  . Fast har igentligen håltimme men då går bar man bara runt och nu kan man blogga lite så varför  inte :) haha (a) . Fan vad träkigt jag har. Nadia visar lite bilder på Ryback - hennes fairytale, så det är väl ialf trevligt . Pusspåer.


sleepwell.

Glad just nu för besöksrekord blir man ju alltid glad av!
Haft en liten jobbig start på dagen (tänker ej ta upp) men nu är jag glad ska skita i alla äckliga avundsjuka människor som finns här i världen. För det är vad jag kommit på , är du elak är du avundsjuk ! SÅ that's about it. Så kom ihåg det för Dessie har rätt i det läget. Ialf. Ni missar inte filmen va? Nä skulle inte tro det :) Tack för alla söta kommentarerna också! Imrn, låt oss se, nästa vecka består av tre dagar skola och fyra dagar ledigt så det är toppen ! Kanske drar till Gröna lund någon dag också och sen måste jag fixa lite annat . Men skolan är ju snart över. Tre veckor och sen är det sommar lov så det är sjukt skönt att bara glömma och leva (; hihi. Ska fixa mig lite nu. Även fast jag inte är trött och se färdigt filmen och sen sova :) för det är jag bäst på. Pusspåer !


Deja vu.

Orkar inte plugga mera. Och nu är det Déjà vu på tv. Den måste ses ! såg den för kanske ett år sen och har för mig att den var bra. Fyran nu :) pusspåer.


Handling;
Handling: Amerikansk thriller från 2006. Efter att en färja sprängts får agent Carlin i uppdrag att undersöka vad som hänt. Strax efter katastrofen flyter en kvinna upp på land och frågan är om hon var ombord på båten. Carlin får också ett erbjudande att samarbeta med FBI som har en topphemlig apparat som gör att man kan se och resa tillbaka i tiden. Carlin bestämmer sig för att resa tillbaka fyra dagar i tiden för att försöka förhindra färjekatastrofen. 

Sometimes life is a bitch.

Inget blogginlägg idag. Ialf så vaknade jag vid nio och gick upp halv tio. Och har hela dagen fixat med so - uppgift. Hoppad studsmatta och solat. Inte mycket mer än det plus tv såklart. Kom hem sju då jag såg GG och sen har jag duschat och nu så ska jag fixa lite flera läxor skit.


NORWAY IS THE WINNER ! <3

NORWAY IS THE WINNER! MY LOVE !  
Vad var det jag sa ? Vad var det jag sa ? HA KÄNN PÅ DEN ! :)Btw; besöks rekord fifasen :)

NORGE FIFASEN <3

Fan jag kommer räkna upp alla låtar snart märker jag. När jag hört låtar förrut fastnar dom och nu tycker jag alla är bra utom då frankrike. Men nu är det ialf Norge, vilket jag kommer stick to som den  klart den bästa låten ! <3

eurovision :)

Vad tycker ni om Greklands låt? Den är nu ! Tycker den är riktigt bra :)
Och vad tror ni om Marlenas och Arash&Aysels och Rybacks  och danmarks och tysklands chansers då ? 


A little bit of love from me .

Läst lite wbf blogg nu. Förlåt men jag är så trött på dem -.- . Nog . 
Sorry , nuförtiden är jag sääämst på att uppdatera och jag tror ni märkt det va? tråkigttråkigt, men jag ska bli bättre. Och jag måste sluta läsa dålig bloggar för då blir jag helt knas och vet inte riktigt vad jag ska skriva .

Nej nu kommer jag tillbaka , ska försöka vara lite mig själv nu. Varit hemma hela dagen, fixade lite och fastnade vid datorn. Sen tog jag en dusch & fixade mig vid fyra tror jag ? Och sen fixade jag ihop grejer och är nu ute på landet. Har tänkt på en grej. De som jag inte känner som läser min blogg , ni har ju ingen aning om hur jag låter påriktigt , eller är på riktigt ? Men ändå läser ni om mitt liv. Så tänkte om jag ska kanske göra något sånt inlägg med min röst. Är inte bra på v-blogg så det blir det nog inte. Hihi lite tankar där (: Men vem hejar ni på ikväll då? Det är väl ganska uppenbart vilka låtar jag älskar så det är ju inte speciellt svårt att lista ut . Solen är fortfarande lysande utanför så det kan ju vara lite mysigt att gå ut och hoppa studsmatta. Föräldrarna stack iväg och spelade golf så är här nu framför datorn. PUSSPÅER !


ni har inte glömt, visst?

Ni har väl inte glömt er livs bästa chans ?
Skulle inte tro det va !
SKIT ENKELT med poäng och helt gratis. Du behöver inte ens betala 0,1 öre?
förstår ni vad billigt när ni väl köper kläder för poängen har ni inte spenderat en ynka krona.
Men ni har fortfarande "köpt" för 500 spänn? You get it ! Det är ju skit bra !
Plus ni borde tacka mig :) Jag gör er bara en känst ! :)
YOU DONT FORGET! SKIT LÄTT ATT FIXA POÄNG !


Ska fortsätta fixa poäng nu, för strax ska jag dra iväg och shoppa :)!

UT MED ER!

DONT FORGET THE NICE WEATHER ! :)

morgontrött

Jag är tillbaka ! Igår kväll såg Hanna och jag på HighSchoolMusical, dom hade fått hem den som gratisgrej så varför inte. Så Såg vi på den och somnade vid halv två . Och nu imorse sov vi till sjugo över 11 och hanna stack precis iväg hem efter en macka eller två . Så har jag tänkt fixa lite vikiga grejer nu men jag är lite trött så vi får se hur det går med det. Vad ska världen göra idag då? :)

Pusspåer .

Film

Jag fixar mitt rum, det går riktigt bra kan jag säga faktiskt :) haha har ni det trevligt därhemma ? eller är ni ute och festar nu på fredagan ? ialf hoppas jag ni har det bra! Jag lyssnar på lite musik och hanna är påväg hit så ska vi se på film vad jag vet. hihi, ni får veta senare om det blir den planerade men ialf. Lyssnar på Encore - LinkinPark &jay-z om ni vet ? :) lyssnade lite på den i popexpressen. Så det var ju tredje gången iår grönan dåra vet inte när jag drar dit igen men vi får se.

Alla är väl lediga nästa tors&fre visst? Ska ni hitta på något roligt då? Ska ha lite sleepover på mitt land.
Men ska springa in till min broder nu som sitter vid sin dator och fråga honom lite grejer att ladda hem och om han har några nya låtar. Konstigt nog har han bra musik smak.  Fått typ hälften av mina låter från honom så det är bra. Har era syskon bra musik smak ? :)

Pusspåer alla bra syskon där ute ialf :)


pusspåer

Nu ska jag skriva lite om det blir som jag tänkt. Drog till Grönan så var där ungefär kvart över fyra. Så träffade vi två tjejer från klassen så åkte vi lite. Övertalade dem att åka Insane och den ena att åka Frittfall. Så det var lite duktigt. Sen så åkte vi hem sjugo i sju och kom hem vid kvart över. Så åt vi mat och kollade på desperate housewives. Ja sen har jag suttit här och skrivit och hanna sprang precis hem och ska hämta grejer och sen kommer hon tillbaka. Så har jag pratat  med farmor. Och vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Kanske se någon film . men känner mig lite trött. Hihi. Har ni haft en bra dag, eller kanske helt enkelt toppen? :) Jag har det vad jag vet. Men nu ska jag fixa till i mitt rum för jag lovar er man kommer inte in i mitt rum och det är inte precis jätte bra om någon ska sova där. Så pusspåer så länge . i will be back !


I know u like it !

yes, måste bara säga en sak. Läste precis på Ithas blogg. Antar alla vet vem kändisen är ? :) så ialf skrev hon om tatuering och percings hon vill ha . Sen ungefär tre år tillbaka har jag velat ha navelpercing. tycker det är skiiit snyggt ! Så när jag väl får ska jag fixxa för det är ju så himla fint. alltså allt med infekteringar och så, det är ju jobbigt men ialf. Percings , nu senaste tiden eller kanske halv år sen började jag tycka tungpercing är fint också. Inte förrut då verkade det bara äckligt men för ungefär ett halvår sen började jag tycka det är skit fint.

Ialf, tror ni jag skulle passa i navelpercing ?
Kanske tillochmed tunga, fast tror inte jag ska ta i tungan men vad tycker ni?


Mitt finaste collage, tycker det var lite fina percingar och bilder (a)


en dag som alla andra.

HOME ! As always , men ska dra iväg snart. Ska t grönan med lite vänner så kommer jag hem senare och så sover Hanna över här och föräldrarna drar iväg på någon fest eller något. Ialf, idag .. Började tio. Satte upp våra grejer vi gjort under veckan och sen så fick vi äta mat och tillslut glass och slutade halv ett. Så nu hemma . Skit fint väder också, så ni går ut idag visst ? Aja, måste fortsätta fixa i mitt rum och såvidare. Pusspåer.

tyck & tänk om semifinalen.


eurov.

Alla hörde väl Norges bidrag ? :) hihi, fast när dom uppträde i Norge såg han fräschare och hade bättre miner faktiskt. fast tycker faktiskt att det var många bra låtar i år. Inte förrut, tror förra året var alla låtar dåliga. Men nu var det många som var bra!

Ikväll har jag skrivit dagbok, kollat på lite olika tvprogram. Ska springa tbx nu pusspåer!

TACK !

Okej , tjejen är underbar ! Hon fixade så nu vet jag låten ! TACK !
http://makeupartisten.blogg.se/

NU TAR NI OCH LÄSER HENNES BLOGG! PUSSPÅDIG!

plus här kommer låten också. Tack igen !
tycker ändå att jag komihåg ganska bra med tanke på att jag hörde låten för ett år sen.


vad heter låten?

Hav to ask you, känner ni igen denhära låten? Har letat efter den skit länge och försökt få tag i den, men ingen vet vad den heter och så. Den fanns på playahead för kanske jag vet inte, år sen? Här är vissa delar ur låten, jag kommer inte ihåg vilka verser eller när de kommer , och glömt bort vissa ord. Det är en kille som sjunger den ialf. Men detta är ialf vad jag kommer ihåg av den. Så snälla någon som kan tänkas veta vad den heter?

Sorry, not my point.

tycker människor som spammar är skit jobbiga . När man ska skriva något så får man rulla neråt i hundra år innan man kan skriva sin kommentar pga dom. Men varför spammar dom igentligen det är ju inte roligt direkt , man lägger ju bara ner sin tid på onödiga grejer , OM det inte är så att det funkar, man kanske får skit många läsare ? så jag testade och gjorde så, sorry till er som lider av det. Not my point. Skulle bara kolla om det fungerade. Så senare får vi se om det fungerar. Ska man spamma eller inte ?


home,

HOOOMIE ! Yepp. Började nio slutade halv två. Vi fixade vår lilla grej i datasalen som sagt och sen såg vi Jalla Jalla . Sett slutet förrut och tycker inte det är en speciellt bra film.. Ialf. Efter skolan stack jag och köpte skrivböcker (dagböcker typ) och sen hem. Dator, lite bloggläsande och so-fix. Men orkar inte det mera funderar på att skriva dagbok. Och börde städa mitt rum.. Aja det får bli något. Sämst med bilder just nu men de kommer , har bara inte laddat in på datorn. Vi hörs sen för nu ska jag fixa med annat . Pusspåer. Juste designen ser ju ffuckad ut men jag vet inte vad jag ska göra ! BÖRJA OM ?! HELP ME ! 

design hjälp.

Jag blir gaaalen på designen så jag orkar inte mera. Vaknade lite sent så bloggade inte imorse, men nu sitter jag i datasalen och fixar lite skoljobb. Kan någon hjälpa mig med design ? alltså ändra så headarn passar inte och inte blir sne , om ni förtstår . Aja , ska fixa lita annat nu . Puss .

home

ni som såg när jag försökte fixa headarn, förstår att det inte gick bra. Duschat nu och varit på konfirmationen med lite lekar och mys. Ska sova nu. God natt sötisar!

utgående

Ska äta nu och sen dra iväg till konfan har ni tur kan ni få en headar efteråt men man vet aldrig pussar!

filmdag - fast fint väder.

God morgon. Sitter här hos Hanna ju, precis ätit frukost. Vi ska börja vårat 'projekt' nu och se två filmer och sen drar vi till skolan vid två . Sverige gick vidare (som jag redan visste) och Finland lika så (rätt igen!). Så nu är det bara att vänta till lördag för då får vi se vilket land som vinner. Igentligen varför är eurov. så speciellt ? Varje år samma sak. Röstar fram bidrag . Någon vinner resten förlorar och sen väntar man bara till nästa års utslagningar. Varför? det går ju bara runt och runt . Underhållning för familjen dåra men annars liksom. Aja tvn väntar. Ni får ha det så bra så länge. Kisses !

Säg en bra kärleksfilm? :)


semifinalis :)

I love norways song. Omg jag snackar om den hela tiden . Sitter hos Hanna nu. Kom hit vid halv tio. Vi ska äta lite glass och ser på melodifestivalen (semifinal) , finland och sverige kommer ialf gå vidare det är det ända jag vet . Men nu är det final . så får vi se vad som händer, det är väl typ tio år sen vi var med i semi visst? Springa nu. Pussar !


semiidag !

Just have to blogga now. Precis avslutat två korta samtal med Hanna och selma, alla vi sitter och försöker fixa en so uppgift, vi har kommit ungefär lika. En av sex sidor. Dataskrivet ! Det har varit en bra dag, selma och jag har haft våra småbråk och sen har vi fixat en uppgift till tema veckan. Och haft lite till lits- övningar. Det gick bra. Om en timme drar jag till Hanna för att se på Melodifestivalen semifinalen idag ifall ni missat ! Och sen ska jag sova över där med selma, vi tre fick ledigt imrn för vi ska se på två filmer och utvärdera dom, så vi börjar inte nio som alla andra hihi. Men ska återgå till mitt och mat,  sedan drar jag iväg till hanna. Sitter i min dunjacka, så varm och skön så jag bara är tvungen. Pusspåer bilder kanske kanske kommer senare :)


Godnatt honeys .

Back ! Like always , är på glatt humör nu ialf för jag lyssnar på låten om&om igen och sett en skit gullig scen ur en film på youtube .Så är jätte happy just nu! I Love Everything ! Hihi ska sova som alltid. För nu känner jag mig faktiskt trött. Visst älskar ni låten också? Förresten, det var ingen fråga - jag vet redan svaret - JA ! Pusspåeralla för jag vet att ni älskar mig and you always will (a) . NU tar jag låten för sista gången för ikväll, så ska jag sova.

dusch

Ska duscha nu ialf, fasen vad Norges bidrag är bäst så måste bara lägga in låten igen. Den är så bra ! Jag vet att ni tycker lika dant för det är bara sanningen !
My love;


Fråga som hoppas på svar.

En fråga; Vad tycker ni ! Svara nu, jag skriver ju inte så långa inlägg. Ibland kanske 2 meningar och lägger in en bild. Är det bra eller borde jag skriva mer? Eller är det bra som jag har , ibland 2 meningar ibland 10 om ni förstår, what do you think ?


90210 & The secret life of the a..

Ser på demhära två programmen nu. Därför uppdarerar jag inte hela tiden. Det slutar tio & jag hoppas att ni inte missat dem. Pussar !


fixade mig snabbt imorse..

Hihi tror ni börjar lära er nu. Jag och mina rutor (a)
like always i'm home

Hemma igen . Skrev ju lite på dagen men inte efter det. Ialf, slutade tio i två och stack då hem till selma med Hanna, där vi tog det lite lugnt. sen vid fyra stack vi till jobbet och fick pengar och daimtårta. Sen stack vi till affärer så köpte jag drink pinnar & ballerinakakor & två par solbrillor. Det är typiskt när jag letar efter solb så hittar jag dom inte men när jag väl inte letar så hittar jag två par. Och så fick jag min bodylotion av S. Vid sjutiden var jag hemma. Borde börja städa rummet lite. För pengar ligger lite överallt härinne och vet inte riktigt vart allt finns menmen. Ha det bäst ! Puss


väntar på dagens slut

God dag, sorry kunde inte blogga imorse för jag försov mig. Men vi började ändå 9 så det var lugnt . Kärleks tema, yes vi ska göra en eller flera uppgifter som har med det att göra. Och jag vet redan tre, fyra stycken :) . Så ni sitter vi i datasalen och så slutar jag om en timme ungefär. Ha det bäst . Pusspådig !

She is a fairytale.

Förlåt för inga 'bästa' bilder ! I'm SORRY ! Veckan ut, ska vi ha temavecka så jag börjar nio och slutar två. Tema kärlek . Så vi får se vad det går ut på! Men nu ska jag lyssna klart på lite musik och sen ska jag faktiskt börja fixa mig och sova . Så ni får ha den bästa lilla natten . Pusspåer !


Who is the your hottie ?

Ed Westwick/Chuck Bass ?
 

Chace Crawford/Nate Archibald ?Which one of these two is the one you think is the most handsome ? (;


Your are always on my mind .

Ska bara säga lite som folk undrat . Insane - ha inga förväntingar då blir den tråkig, plus sitt ut mot vattnet då är den läskigare men var beredd med huvudet för det kan sitta och dunka i !

Sen så vann jag inte tävlingen , tråkigt tråkigt, men that's life, haha jag som aldrig vinner (; Hur mår ni? Just nu mår jag väl ganska toppen. Ska fortsätta se på Mission Impossible 3 på fyran - You can't miss it!  Ni har väl lyssnat på låtarna som jag tycker är de bästa i Eurovision song c. (hehe har inte hört alla menmen). Jag tror ni tycker lika dant, visst? Yes you do, men nu ska jag återvända till tv;n och ni ska lyssna!

Home.

Home ! Efter en lång dag på grönalund :) . Kom dit vid halv ett och hemma nu vid tio i någongång. Så hinner jag precis till GissipGirl! Kanske skriver lite sen men nu får ni ha det bra framför gg !

pussar,

brottom! Ska starx dra iväg bussen går om 11 minuter så jag har brottom för jag är inte färdig . men ni som läser hoppas jag ändå får en toppen dag för det ska jag ha! pusspåer alla och godmorgon!

godnatt.

Ska ialf gå till sängs nu.
Jag har varit hemma helahela dagen idag, inte en nypa luft och bara slöat.
Nej imrn ska jag dra ut !
Ni får ta och sova så gott nu.
Pussar på er!

eurovision song contest - My favorites !


Jag menar ingen har väl missat Eurovision Song Contest , även fast sverige kanske ändå inte är med i finalen.
Kvalet hålls på tisdag eller onsdag så vi får väl hålla tummarna för oss, för malena, även fast jag inte tyckte om henne eller låten, men vi sticker ju ut lite med opera så vi kanske vinner vem vet? ialf så är det Aysel & Arash låt always som azerbaijan har i finalen och Norges bidrag fairytale som jag håller på. Tycker låtarna är jätte bra! så vi får ta och hålla tummarna för dom nu (; pussar.

Uppdate 01.02; Killen från Norge, måste bara säga det att direkt när jag ser honom förknippar jag honom med PeterPan & nummer två, först när jag hörde låten förknippade jag den med Moulin rouge, inte riktigt samma stil, men de liknar fortf. varandra :)

Robinson

Är på tv;n just nu ifall ni missat det. Jag är inte speciellt insatt så vet inte rikigt vad jag tycker om alla, men hon Anna lundh är bra och Jarmod eller vad han nu hetar , haha dom kan få vinna. Fine for me. Kommer ihåg när jag var kanske 10 så var det jätte spännande & roligt, så jag fick bara satt och väntade på det. Men inte nu längre. Vad tycker ni om R?


.

Jag har kanske sett fem/sex stycken filmer om Malin Karlsson, som dog. Jag kände henne inte. Men när jag hör den här låten tänker jag på henne för den fanns i några av hennes filmer. Har aldrig tyckt om shirley clamp förrut, men den hära låten tycker jag är bra. Och den börjar jag gråta av eftersom jag förknippar låten med Malin, hon fick inte ett långt liv, men jag hoppas att den tiden hon fick, var något att leva för och så hoppas jag att hon nu har det bättre där uppe i himlen.
 

fylld med kläder !

Jag har inte bloggat idag direkt, pga att jag måste städa . I have too ! eftersom jag vill byta rum så måste man ju eller hur ? så jag måste , yepp men ska återvända till mitt rum nu som inte är klart på långa vägar. Ialf ,  hanna stack iväg med mina tights och skulle byta dem, snäll som hon är, men de hade stängt . tightsen var alltså strumpbyxor - what? trodde faktiskt att tights och leggings var samma sak, fast leggings oftast var tjockare material. så blev lite förvirrad, men om jag skriver, köpte tights menar jag alltid legging (nelon ofc) så det så.

Har ni någongång sett 13 snart 30 . Ialf har den, rekomenderas ! huvudpersonen har ialf en stor garderob , med tusen kläder i och det är så jag vill ha , skit stor garderob med över 1000 plagg i - my dream, finns många filmer med skit stora garderober fullpackade med kläder, älskar de scenerna när man bara ser alla skor&klänningar etc. ! 


bloggtävling.


Jag är med och tävlar om presentkort till H&M och Din sko/Skopunkten på 550 kr! Besök
http://ithaslife.blogg.se/ för att tävla du också!

Det var hon som skrev om "blondiner i krig" som flera 'kändisar' kopierade. Ialf så har hon sjukt många läsare nu och kanske går hon långt . ialf är hon en duktig skrivare och inte provocerande och jobbig som de andra 'kända' , men vem har sagt att man behöver vara provocerande för att bli bäst ? (lägg märke till bilden, hennes headar, visst är den fin , ska fråga om hon kan göra en till mig [a] ) Nu är jag ialf med och tävlar och hoppas på att jag vinner eftersom jag nästan alltid har otur, så ni kan väl hålla tummarna för mig tack ? puss påer !

fixning pågång.

God morgon ! Precis duschat , ska strax fixa mig och sen ska jag städa ur mitt rum så om jag är snabb så har jag bytt rum om 2 veckor ! yes, men nu ska jag fixa runt lite. Ni får ha det bäst pussar !

nightynightynight

Det regnar fortfarande och sitter här och gäspar, det ska bli regn imorgon också. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft. Nu ska jag sova. Dröm söta drömmar!


Moulin rouge .

Vi alla har väl sett filmen , börjar alltid gråta i slutet , kanske den bästa filmen?


mat.. ?

Enligt Hanna var dethära ätligt, det smakar ingenting haha men tänk om det är giftigt?


doggie ,


Fick en liten bild av denhära hunden och kolla på frisyren, typ lugg och 'axellångt' hår ? haha , (a)

GodispåseLite kär i den hära påsen, den är faktiskt jätte fin & färgglad (;

ME <3 RAIN

hihi , det regnar ute ! Det är skit mysigt med regn , inte alltid om man är i skogen, det är kallt man fryser och blir skit blöt . Men annars är det sjukt mysigt ! Bästa vädret för bio&film och bara jätte bäst ! Kommer ihåg på lågstadiet, när det haglade eller regnade sprang vi alltid ut i t-shirt / linne och sprang omkring (; , alltid lika bäst. Och en annan sak ni kanske vill veta så på lågstadiet, jag tror inte det var en tävlig , men ialf så när första snön kom, den som såg det först skrek "DET SNÖAR !" och så blev alla galna och ville gå ut haha, tider det .. Skulle ialf säga att regn är mysigt and that's about it !

Fråga; borde jag ha en - det-här-visste-ni-inte-om-mig grej lite då&då, många som har det men ialf?
Pussar !


home , like always.

Home, hann inte skriva mitt förra inlägg för tog snabbt in bilderna på datorn vid halv nio och sen tog det lite tid , och tio i nio någongång fick jag sms så då stack Hanna & Jag ut och mötte upp Bella och Anna. Så var vi med dem. Snackade och gick runt på söder och nu skulle dom hyra film och sen dra hem till anna . Så nu är jag hemma !

Ialf. hanna och jag drog ju ut vid sextiden och var sen hemma vid åtta nångång och åt lite thaifood och sen drog vi ju ut igen som sagt . Vi gick ialf bara runt och tog kort så ni ska säkert få se några.
Jag vet att ni älskar mig !


       

will u ever know?


borde / ska gå ut nu. men jag är lite för trött, borde rycka upp mig springa ett tag i lägenheten för nu orkar jag inte designa, försökt fixat till er. men den som ska hjälpa är inte särskilt bra på det. men jag vet hur jag vill ha den. Men.. bilder blir aldrig som man vill .. ! Men ska dra ut nu så får vi se vad som händer . Pussar så länge, you never know when I'm back ..

aallt löser sig (a)

Kom hem vid tre tiden och åt lite och sen funderade Hanna och jag på att dra till Grönan, men nu är vi inte så säkra längre så ska kanske ringa någon ! Ialf idag har det varit helt okej . Skola, tillbaka franska, film på engelskan - Forest gump, och sen är jag lite stolt för på gympan sprang vi så då kan man välja hur långt och jag och en annan tjej sprang längsta vägen eftersom förra gången gilldes det inte för vi var tvungna att bryta och hjälpa en kompis som fick allergichock. Men nu så blev det ialf bra . Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska dra till Grönan eller fixa design och lite annat smått & gott som jag faktiskt behöver göra .. ! Men det löser sig. Jag vet att ni älskar mig !


Fallin in love


Lite smycken jag förälskat mig i plus ett silver armband som är på ingravering just nu.
Pusspåer för nu ska jag ta en dusch ! God natt.

Dresscode; igår.

Bilden ser förfasen läskig ut, men jag orkade inte göra något åt det !

Dresscode; dagens .

I know u wanted to know !


who says?

Publishme.se har inte riktigt funkat som riktigt så jag fick vänta lite innan inlägget kom.

Hej sötnosar ! Home , stekte pannkakor, skrev dagbok och sen drog jag, Hanna och selma på bio och såg 17 Again, bryr mig inte om vad ni säger, sure ni tror den är töntig men jag tror faktiskt att alla som såg den var äldre än oss så Ha ! Den var skit bra, fifasen haha zac är snygging har jag ialf kommit fram till, sen drog vi ut lite så kom jag hem vid kvart i tio. Så var det en liten skit unge i parken som cyklade runt , kanske i nieårs ålder , och han tjaffsade med alla. Men tror han skulle vara hemma nio. Bedtime for the little children you know . Men nu sitter jag här ialf. Och måste berätta hur dukitg jag är för jag drack inte cola. Haha nä, Ramlösa blåbär (päron är godare punkt slut) , och lite popcorn, duktiga jag ! Jag vet att ni älskar mig!


.......

Jag måste tröst blogga nu pga att vi fick hem vårat konfirmations foto. And I Hate It ! Fan det var seriöst fulare än fulast ! HATA ! SÅ NU ÄR JAG SÅ FUCKING SUR SÄMSTA FOTOGRAFEN EVER ! Hata !

Hemma efter en lång dag faktiskt.. skola , lite lugnt när killarna inte var där på några lektioner. Sen så drog vi till ungdoms mottagning där vi fick reda på om sex. Seriöst det ända vi gör i skolan nu för tiden. Varje dag, no (s-kunskap) och sen möte när dom ska snacka med oss om det. plus nästa vecka är det temakärlek ..
Aja så snackade vi där och sen nu sitter jag hemma hos Hanna och bloggar. Och jag orkar ingenting .. ialf ska vi på bio sen tror jag så det blir väl bra. Puss på er !


hate it

Jag hatar att mina inlägg alltid syns en halv timme efter jag har publiserat dom! Usch ! Och jag har försökt med allt om webhistoriken att ta bort 2 ggr, gått in på 2 olika datorer för att fixa det men nej det det ska inte fungera som jag vill. Har ni samma promblem med era datorer?

my day in text

Hemma nu efter en ganska så lång dag. Men den ska inte bli så lång på bloggen .
Först, skolan & lämnade pengar. Sen ringen och hem där jag fixade min läxa lite och kom på att den är ju inte färdig.. aja.

Klockan sju drog jag till konfirmationen där vi först hade lite mässa och sen lite annat, alltså är ju konfirmerad men sen finns det en grupp till  (denna grupp) där man kan bara träffas och umgås, men man behöver inte vara konfirmerad eller döpt så det är bra. Vi satt där och lekte maffia, fotleken , slåleken etc och fick reda på lite namn så sjöng vi, åt glass, a allt sånt. Och alla är emellan 14 - 22 , haha fast man kan inte tro det och alla är skit trevliga (a) . Men nu är jag ialf hemma efter lite mer än tre timmar av skoj . Men ska dra nu så ni får ha det bra pussar. Jag vet att ni älskar mig !

 

3 weeks left

God morgon sötnosar ! (skriver ofta det men ialf) Gick upp vid kvart över tio så jag har sovit ut idag, skit skönt att få vara ledig mitt i veckan nu är det 2 dagar kvar skola sen helg sen temavecka och sen ungefär 3 veckor kvar - SOMMARLOV ! oj vad tiden gått fort, jag börjar nian sen ! Och sen gymnasium , sen jobb, sen , okej sluta ! nu ska vi inte gå händelserna i förväg . Hur har ni det denna trevliga dag i skolan ? (a) hihi , ska strax dra till skolan och lämna pengarna som vi samlat ihop till ungdomarna ... ? Och sen kan jag ta det lite lugnt haha. kollat på tv, men nu ska jag nog ta en dusch. Pusspåer .

Är jag inte bäst på photoshop ? Gjorde den precis , lite jobbigt faktiskt (a)


dresscodehaha kanske borde börja med dresscode & facelook - har ju bara dc nu, kan ni tänka er hur det skulle se ut på facelook? en svart eller vit bild helt enkelt haha. Hann inte platta håret i morse så därf är det lite lockigt . Men nu ska jag lämna datorn och jag önskar er en god natt så pussar för er sötisar !

Välgörenhet eller lurendrejeri?

Nu måste jag skriva lite om det hära med att samla in pengar, det är just det jag gjorde när jag stack till farmor, för att städa och få pengar till ungdomarna i afghanistan, men är kommer minuset , ungefär hälften av killarna i min klass vägrade / vägrar att fixa pengar , inte för att dom är lata (jo visst det är dom men inte i detta sammanhang) utan pga vad pengarna går till, enligt lärare - till ungdomarna, men nu är jag inte lika säker på det längre för nu har jag hört från inte bara elever utan andra också att det är inte alla pengar som faktiskt går till barnen där, utan de tar andra hand om, eller ja lite ingår väl i lön, annat för att dom utförjobbet att skicka iväg pengarna, alla vill ju vara delaktiga i något bra, men om du ska vara delaktiga ska (vill) de ändå ha betalt för det , så alla pengar vi faktiskt samlar ihop går inte hela beloppet till barnen/ungdomarna , nej det trodde vi först , men jag tror ni vet bättre nu!


anyway, det kanske inte är mina pengar som går till välgörenhet även fast det var vad jag förrut trodde jag fixade pengar till, men allt är inte alltid som det verkar . Livet är orättvist . Kanske ynka 200 inte spelar någon roll för vi är ju ändå nordens största skola !


home !

Hemma, från fyra timmar spenderat med farmor , men det är mysigt . ialf städade lite där, och sen fick jag meddelande från folk och även hemma och där funkade inget annat än skogs tv kanalerna, men asso var det så hos er också? Så tyvärr fick jag inte se Desperate housewives, men det går väl på repris visst? Haha ialf hittade jag 2 liter absolut vodka hemma hos henne , hon hade köpt för ett år sen och bjuder sina vänner på fast bara hälften ur ena flaskan var uppdrucken (nej hon dricker inte, precis som pappa tycker inte hon om öl / sprit / vin så det så! ) Skulle bara säga det. Sen åt jag lite dära och är nu hemma, vet inte när jag ska sova eftersom ingen skola imrn ! Yes , vet unte vad som händer, lite shopping i stan eller något . haha pusspåer .


Bloggandet går vidare och nu drar jag iväg !

Eftermiddag sötisar ! Idag har det varit en ganska trevlig utom 'vissa' personer (och jag vet att många har sagt att de tkr lika dant ) onödig fakta för det var inget man behöver tänka efter för att veta haha , det märks tydligt hörrni ;) Ialf, ialf ialf, har precis ätit lite mellis och ska ringa farmor, dra dit och käna lite pengar och imrn är jag ledig ! Ha, känn på den ! , ska nog dra in till stan eftersom grönan inte öppnat på vardagar ännu .. Men jag klarar mig. Hur mår ni? Ganska toppen här ska försöka glömma allt negativt såja, men nu så slutar jag blogga och en lite outfit kanske ni får sen, vem vet ? Pussar !


Puss

God morgon sötisar, sitter här ofixad och trött. men ska strax fixa mig (a). Hur mår ni? Själv mår jag toppen (trött som sagt) ! så det är bra, ialf idag är det vanlig skola och sen drar jag till farmor för att fixa hemma hos henne så jag får pengar till operationdagsverket som vi på skolan har för attt samla in pengar till barn som behöver. Nu ska jag skynda mig lite. Men ni får ha en bra dag. Puss påer !  

Nighty nighty darlings


comeback?

Funderar på lösnaglar, usch jag biter på naglarna ska verkligen sluta med det ! Ska be om pengar om jag kan slutar (bortskämd .. ) haha  men lösnaglar är så sjukt bra, precis när man börjar ha dom är de ju lite jobbiga och man kan inte skirva med dem ibland, men de löser sig , plus dom är så sjukt fina (fransk manikyr) ialf, lösnaglar or not?


sweetie,

Hejsan sötnosar jag är hemma nu efter att spenderat lite tid utomhus med mina vänner. Är trött men vill inte sova, funderar på att duscha och sen sätta på mig mina rosa mjukisdräkt och sedan kolla lite på tv. Men problemet i familjen är inte för få tvapparater (nej de går ingen nöd på fem stycken ) utan kanalerna, jag vet inte.. eller vi vet inte varför men våra kanaler har raderats så vi bara har skogstv utom där vi har hdd;n . Inte bra, så alla vill ha hddn, eftersom vi knappt använder ettan, tvåan, fyran , nä vi tar dom andra kanalerna i första hand !

Men jag har lovat er en design men jag måste fixa annat innan ( I wont tell you ) sedan får vi se hur det artar sig. Ialf så ropar de på mig nu så vi får se om jag bloggar senare men ialf så för ni ha en god natt nu! Kisses !


You know it .

Hej sötisar inte sur nu (a) . Hehe , skola , och sen ur&penn så jag fick tbx lite pengar .. plus äckliga gubbar som försökte sno klockor .. tråkigt  . Aja , livet går vidare, ialf köpte en film och sen drog jag hem till mig med selma & hanna, bloggläsande etc. Inga bilder tagna idag, men det får ni leva med, ska kolla lite tv sen och senare ska jag dra ut men måste ät lite osv. Hur mår ni ? Mår nog ganska toppen faktiskt . Blogg glöden försvunnit? Inte vet jag men om den gjort det . I will be back - like always ! Ialf så hörs vi sötisar för nu ska jag äta . ni vet att ni älskar mig . Kisses !


IDIOT !

Är sjukt sur just nu & har en klump i magen eller vad man nu säger,
så jag orkar varken designen eller blogga så vi får höras imrn .

MAYBE, MAYBE NOT .

Lite annat som jag testade och faktiskt kanske borde köpa, vad tycker ni? :)


jauup ..

Gjort av med 1800 idag kom jag på ..


så är det.


IAM HOME

Home ! Efter en lång dag i livet som tonåring ! Yes, för det första drog hanna och jag till götgatsbaken där det blev några köp & sedan till ringen för ur&penn där det blev lite pärlsmycken sedan hem och vid sextiden drog vi till grönan så vi var där en och en halv timme och så köpte vi årets guldkort. Och för er som inte åkt Insane ännu, om ni vill ha en upplevelse ha inga förväntningar då blir det inte lika roligt,  men den var fortf bra haha fast det är synd att de tagit bort vikinga gungan. inte bra, inte bra . Men ialf nu är jag hemma, ska käka snart, försöka fixa mera på designen och sen drar jag nog ut igen ! Ni vet att ni älskar mig !

utgång

Seg dag idag, ialf så drar jag ut nu men Hanna till ur&penn och lite andra affärer . Ni vet att ni älskar mig !

just vaknat.

GOD MORGON ! Vi har nyss ätit frukost som vi tillagade själva bara för vi är så bäst på det ! Idag var det ju igentligen bestämt att vi skulle dra till grönan men eftersom vi vaknade lite sent så tänkte vi göra det ikväll om vi har lust och då köpa vårat andra guldkort ! Men man vet aldrig vad som händer, hur mår ni? själv mår båda vi bra, lite trötta bara fast vi såg aldrig filmen som planerat nej vi blev så trötta så somnade ett istl. Nu sitter hanna och stickar på sin halsduk medans jag bloggar lite . Ni vet att ni älskar mig !

Jag vet att ni älskar mig !

Neop jag är inte bra på att hålla vad jag lovar visst , eller jo det är jag men inte för tillfället, design imrn , okej ? Nu ska Hanna och jag se Buorn the ultimatum . Jag vet att ni älskar oss !


mina matlaggnings färdigheter !

tänkte bara visa , så ni får se hur duktig jag är på att göra en liten sallad att äta för när man har brottom !

(ser kanske inte jätte god ut men med dressing helt okej  ! )

Plattat eller oplattat - skillnad?

Fick en kommentar om att mitt hår ser lika dant ut plattat som oplattat, är det så ni tycker också?


stilrent

back, haha varit ute lite ju och så ska hanna komma hit om´ungefär 10 minuter . Sen ska jag bara måste jag bara säga såhära; stilrent. är det många här i sverige som vet vad det är , knappt det kändaste människorna vet vad det är med tanke på hur de går omkring ialf. enligt mig så måste jag säga så här . Ett bigt nono är rött & rosa . Det kan vara snyggt, men inte inte stilrent . Och nummer två, svart & brunt, inte stilrent det heller . Och guld&silver det är inte alltid det är fel, men tänk dig för innan, det behöver inte vara snyggt det heller !  Tänk på det, det är inte särkilt roligt att gå omkring och visa att man inte kan klä sig snyggt .desigen kommer

Designen kommer den kommer, men det är lite jobbigt att få den bra men tror inte ni behöver vänta så länge till ! Pussar . Hanna vill du dra ut snart ? Måste bara äta lite middag först .

Uppdate; drar ut nu, får se när jag kommer hem, men ska fixa deisgn då :) pussar


Influensa..

Shiit, nu har jag läst lite och svininfluensan har ju kommit både till danmark och finland , fan vad läskigt . Oh NEJ om man blir smittad ! shit nu blir jag lite rädd faktiskt, man kan ju dö av det ! NEJ NEJ NEJ SWEDIEMÄNNISKOR VI SKA INTE BLI SMITTADE !

(det är inte bara jag som skrivit om det hära men det är inte mitt fel ! )

hooomie ,

Hemma ! Jag mår inte bra .. eller nu är det okej men hade sjukt ont i magen och mådde illa. Var ialf inne i stan två timmar och kollade runt . Köpte bara tights annars så orkade jag inte kolla på mera. Jo kollade på Ginas klänning men den var så jobbig och jag mådde dåligt så orkade verkligen inte stanna i stan så drog hem och sitter nu här vid datorn. Såg även lilla kissie i stan , she was in a hurry . Försöker fixa camen och nu ska jag ta tag i designen så vänta bara. Jag vet att ni älskar mig !

baby just say yes .

God morgon sötisar. Vaknade för kanske en halvtimme sen. Idag, idag , idag .. ja du vad ska man göra då?
För det första har jag kollat in en blogg, den var skit fin gjord så den skulle jag vilja ha - men man kan ju inte få allt här i världen - ialf, om jag orkar ska jag försöka fixa lite olika grejer på designen, men headar och bakgrunds bild ska det ialf bli . Sitter helt ofixad och snackar med Hanna om vad vi ska göra, okej , grönan vs. shopping ? Jag har en grej jag ska köpa men annars så vet jag inte . Men jag kanske bara tröttnar på grönan. Fast det ffinns ju den nya berg&dalbanan ! :o , haha vi får se vad som händer . Hur mår ni ? Själv mår jag ganska så toppen lite trött så där men det går att fixa ! You know u love me, Matilda .

nighty

God kväll, ska faktiskt ta och sova nu, varit igång hela dagen och det är lite jobbigt ibland. Imrn vet jag inte vad som händer, kanskekanske om jag köper gkortet så drar jag till Grönan annars blir det nog shopping! Men det ska bli spännande att få se vad morgondagen har att erbjuda (vi hoppas på att det är något bra) ! Sen måste jag bara säga att min mjukis dräkt, fifasen vad skön den är :o, hihi (a) . Men nu får ni ha en bra kväll , festa inte för mycket bara . Puss på er ! (ingen aning om vilka som är på bilden, men den är så jäkla fin! )


I know u like it !

Tänkte länka lite bara för jag är så snäll!
Läs nu hennes blogg sötisar !
http://oliwiahedin.blogg.se/

någon som ser en viss likhet ?


kärlek till er som läser,

A hörrni , det får bli en ny design imrn, jag är för trött ikväll. Men puss på er ialf !

min mjukisdress,

Ska mysa ner mig framför tvn och se desperate housewives med en cider & kladdkaka!
Puss på er .

(utan smink & så därf övertäckning av ansikte)

En ny favorit?

Älskar Icas cider den är jätte god men har hittat en till nu som jag drack av i igår kväll, ville bara tipsa om den, sjukt god !


gröna lund

Guld kortet, ska jag köpa det iår? Jag vet inte, det kostar ju 1300 så det är inte så dyrt , men jag köpte kortet förra året (som ni ser) och gick då 12 ggr, inte lika många ggr som jag hörde att annan tjej som gick 42 ggr,  fast då tröttnar man ju sjukt mycket. Men ska jag köpa det undrar jag ? Dem har ju en ny berg&dalbana och så , eller tröttnar man bara om man hade det förra året? Grönan är roligt när man väl är där ju, och du kan bara vara där en halv timme om man inte orkar, visst? så varför inte? Borde jag köpa det eller inte?hemma

Hej sötnosar. lite trött här . Varit på landet hela dagen med Selma och Hanna. Solade, studsade matta , åt, burit träd . Antar att alla var lediga och ute denna vackra dag om inte alla var för bakis för det , det var väl endå hemskaste kvällen för föräldrar och annat  folk med sina barn ute och springer. fast det fanns typ sjukt mycket fält assistenter, poliser etc. överallt eller ? Sen så sa mamma att det är föräldrar som går ut på kvällarna och kollar runt så det inte händer ngt . Va ?! Jag har aldrig sett ngn förälder gå runt här på söder och kolla oss när vi är ute på kvällarna ? Äh dom är säkert inte ute änns. Aja, har ialf duschat nu. Satt på mig min rosa mjukis dräkt  och ätit .

(nu fick du som du ville semla )


God morgon

God morgon ! Vaken och glad . hur mår ni ? Idag ska jag dra iväg till landet och så ska jag ta kort, så det ska ni få idag. Vet ni om det är varmt i vattnet så man kan bada ialf ? Solen skiner ju så det kanske blir bra . Men ialf så hoppas jag på mycket kort och ett varmt väder. Vi ska inte vara där så länge, så vet inte riktigt när vi kommer hem. Men ikväll ska designen fixas och korten läggas in så det blir bra ! Och många inlägg ska det komma också, har inte riktigt haft tid med allt förrut. Men vänta bara ! You know u love me, M !


hoome.

Home ! Yes I am, vi åkte därifrån ca tolv och är hemma nu ! ska göra mig iordning och sen sova ! Sjukt trött , vi åt lite middag, kollade på glöden (brommas brasa  .. ) , spelade lite fotbolls spel. dator . a typ det . Men imrn ska jag försöka ta lite bilder , och vet faktiskt inte vad som händer, beror på vädret . Men är nog hemma i helgen ialf vi ska inte iväg vad jag vet. Ialf så får ni inlägg imrn & bilder , har inte varit så bra på att ta kort eftersom jag inte vill tappa bort kameran igen så har jag inte tagit med den ut . men ska försöka ta någon bild imrn. You know u love me, M .

RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410