New moon , äntligen sett.

Varför skriva massa? jag har ingen ork för det, känns som något onödigt + alla läxor och prov nu i nian (minst tre prov/inlämningar per vecka + läxor) yes, förr i tiden kunde man göra en läxa på söndagen på tio sec som skulle vara klar till fredagen? men nu måååste man ta en dag i taget, och när duu väl har en ledig tid (helgerna . som du faktiskt egentligen måste plugga på men inte orkar) då sitter man inte och bloggar utan istl gör något om ni förstår.

Idag har jag ialf sett New Moon, egentligen är inte Edward så jäkla snygg, dock är Jacob Black finare, hihi ! :) älskar vissa scener alltså, men jag visste den här gången allt vad som skulle hända eftersom jag läst boken , ska få fyran i julklapp också. Mitt problem i jul är att jag har ingenting jag önskar mig utan mobil och boken, pengar är alltid bra också, men annars har jag ingeeeeeeeeeet att önska mig, kan någon typ ge mig tips?

(nöjd nu saskia - jag uppdaterade? ) :)
pusspuss


Paranormal activity
Tror flera hört om filmen Paranormal activity, sägs ju vara den läskigaste skräckisen som någonsin funnits. Även dom som sett den säger det, jag menar vågar man se den överhuvudtaget då? Själv ser jag skräckisar, jag tycker det är mysigt och så men jag är inte den som ser alla skräckfilmer som finns utan att tycka det är läskigt. Men den här, vågar man se den? Någon som sett den?


Min helg, so far.

Ska berätta lite vad som hänt senaste dagarna, i torsdags var jag som säkert en fjärde del av skolan hemma pga vaccinet .. men det var skönt ! Så sov jag osv som man gör när man bara är hemma och alla andra går i skolan.

På fredagen kom jag iväg till skolan ialf. På kvällen mötte jag och hanna upp devina och emma och åkte ut till bromma, dit vi kom halv åtta ungefär. Så Träffade vi Agnes, Åsa, Johanna och Malin och åt kladdkaka hos Agnes haha. Sen kollade vi på idol och tror halv nio kom deras kompis Fredrik och umgicks med oss. Så såg vi på någon film i deras vardagsrum haha det blev varmt där inne liksom nio pers trycker in säg där på sängar och madrasser :D . Jaja, när vi sett filmen klart vid tio i tolv, var vi så trevliga att vi följde Fredrik hem , haha okej han är 93:a men ändå, det var skönt ute! Så jag har vandrat i bromma haha, det var ändå en bit att gå men vi gick fort. Så kom vi tillbaka vid halv ett och började kolla på Twilight med chips och cider. Jag somnade hihi.

Vi åt frukost och snackade lite på lördagen och åkte sen hem runt ett. Sen kom Anna. Hon gick vid åtta och pappa och mamma var på fest men jag var så trött att jag bara satt vid datorn hela kvällen. Var meningen att jag skulle gå och lägga mig tidigt eftersom jag var trött men satt i stället uppe och snackade med en kille haha.

Min helg, imrn är det soprov. Pusspuss ! (orkar inte lägga in bilder från i fredags heller)svinvaccin - imun jag vet ! :)

Försov mig, ovanligt? nej inte längre, försover mig ungefär en gång i veckan ändå .. måste gå till sängs tidigare. Skolan började med hemkunskap och soppa - jätte gott eftersom jag inte ätit frukost, fixade mig på en halvtimme, ofta jag hinner äta frukost då? Sen gick dagen med italienska som slut.

Tog svininfluensa vaccinet idag, hela skolan tar ju det.. kändes väl men jag är inte speciellt spruträdd, bara om folk stressar upp mig som johanna senare bah låtsades svimma, haha jaja. Gör ont nu faktiskt men vadå hellre det än att dö?

Såg att mamma köpt This is it - skivan , som jag tror alla sf säljer just nu, hon och bror såg filmen för några dagar sen. Yes nu ska jag kolla på lite saker och senare blir det ungdomsgruppen . Puss ♥


VAR EMOT FILDELNING OCH PLÅGERI

Jag är emot päls, vafan vet ni vad dom gör med djuren. Äckliga ni är. FAN USCH! köp inte päls ingen bryr sig om det är oäkta eller inte om det nu bara är bra för djuren. Tänk fan att det pälset har typ slitits av från djuret, djuret har plågats och dödats för att du ska få en jacka när du kan köpa vilken annan som helst som inte har plågat någon. Fan tänk att det lika gärna kunde vara dit eget djur eller din kompis husdjur? vafan idioter, tänk inte bara på er själva - tänk på någon annan för en jävla gångs skull!

Sen kan jag påpeka också att jag varit emot fildelning tidigare , men det har kännts som ett mera hopplöst fall eftersom alla lägger ut musik du drar ner gratis på en sekund?! Vilket kommer resultera i att ingen tillslut kommer köpa skivor . och aritsterna kommer inte ha pengar till att göra nya låtar. ska vi lyssna på gamla låtar då i hundra åår ?! Nej nu ska jag fan hjälpa till här så artisterna får sina pengar - då menar jag inte att köpa en skiva eftersom sverige är ett jävligt snåltland och vissa typ inte har pengar - VADÅ INTE HAR PENGAR ?! det förstår jag inte, men ialf gå in på denna hemisda  - som youtube - hundra procent gratis för oss som lyssnar och artisterna/banden får sina välförtjänta pengar ! 
Mobilförslag

Ska ha en ny mobil. Förslag !

Just nu har jag en musikmobil - utan simkort
och
en sämst mobil - med simkort.

Nu vill jag kombinera dessa två till en bra & ny.dansgympa .

Lyssnar på en låt som är skit bra ju! Jag måste shoppa och lägga in bilder på bloggen, har duschat och ska upp imrn så jag verkligen kan fixa mig till skolan jag är ju jämt så seg på skolan.

Vi börjar imrn med idrott ialf och jag tror vi ska dansa? inte vals eller något konstigt utan elham & nadia håller i lektionen så dom ska kanske dansa, eller ja hörde det av någon så får vi väl se vad som händer. haha förra gången vi hade slö idrott lektion, förra veckan hoppade vissa omkring och dansade på sitt sätt av oss tjejer, killarna spelade boll tror jag men läraren delade upp oss som att hon direkt visste att alla tjejer ville dansa? va? Amen jag vill ha återträff! 

I helgen träffade jag olika folk ex maria (kollo), och på fredag ska jag sova över hos agnes (kollo) med fler ! skit mysigt, haha men ni kan ju bara gissa vad vissa tror det kommer bli .. fest såklart? ofta det alltid måste bli fest när man bara ska sova över ?! jaja, life goes on. Puss nu!Gymnasievalen drar igång ..

Ska skriva jätte snabbt. Såg en gammal kompis blogg, tydligen för iår är hon utbytes student i Usa och en kompis ska till Usa  nästa år nu efter nian. Och flera jag vet ska utomland för första ring. och tidigare kändes det skit läskigt och bah " nej aldrig att jag skulle åka utomlands själv i första ring " . MEN SHIT vad jag blev inspererad och vill åka utomlands i första ring. A vi får se vad som händer. Puss !


Show must go on

Rabih åkte fast Mariette borde ha åkt. Erik var klart bäst, snyggast och bäst låt. Han sjöng ju Queen's låt som även är med i Moulin Rouge. Bäst helt klart !


What I am going through is hurtful

Bella har fått mig att börja lyssna på en hurtful igen var lite beroende av den förrut och nu så lyssnar jag på den igen. Det är alltid så, jag lyssnar på en låt i några dagar, säg tre fyra kanske, då jag lyssnar den om&om igen, liksom lyssnar sönder låten.
Sen har jag också låtar jag lyssnar på förknippas med folk. Tror jag endå har en 10, 15 låtar som jag förknippar med folk , det kan bara vara att dom går runt och sjunger på den eller är med mig när jag lyssnar på låten , eller de som skickat låten till mig. Men jag förknippar fortfarandre låtar med folk - tänker liksom dirket haha det där är  ***** låt and so on. Puss nu!


vänta fyra sekunder på ljud

Erik Hassle - Hurtful


Baby are you down, down, down, down, down ...

Rumor travelles fast .. in our class. Ni ska bara veta, något kanske 7 pers är med om (nej det behöver inte vara en stor grej ens) vet hela klassen två dagar senare (och då har vi inte ens haft skoldagar) haha ja, ni ska bara veta kan jag säga. Skulle egenligen till Ungdomsgruppen idag men selma ska plugga hanna är sjuk, jag är trött, och måste egentligen också plugga eftersom jag aldrig kommer hinna klart med uppgiften annars så har inget val.
Nu har jag duschat precis och ska sätta mig med svenskan och försöka. Jag har inte varit ute en dag denna vecka.. uuh ! Och jag måste köpa stövlar, smycken, smink och kläder så fort som möjligt, men jag har ett busskort nu så det är toppen! Sen är jag glad för lite annat haha ! hann inte ta någon klädbild innan duschen så det skiter vi i , men var ändå skit tråkigt klädd idag kände jag - riktigt usch för det !


That don't impress me much♥ Svart Linne - bikbok
♥ Mörkgrå kofta - bikbok
♥ Rosett "kjol" - Gina
♥ Mörkgråa strumpbyxor - Kappahl
♥ Halsband - Ullared
♥ Armband - Mormor's


Gossip girls ;*

Cha cha bitches. Hihi kör en liten gbgstolhet - style. Vi hade special dag i skolan som bara varde i 4 timmar, över en timme lunch pch slutade i och försig tidigare (inräknat i fyra timmar), så det var min skoldag. Hon som jag igår sa flyttade, she didn't - kan ärligt säga att jag alltid hade en känsla av att det var det sista av henne.

Efter skolan gick jag, Hanna, Selma, Johanna och Hedwig till Burger King på medis och snackade, haha gossipgossipgossip är allt jag säger, haha fick reda på mycket snack om klassen ska ni veta. Vi satt där i två timmar nästan faktiskt, så det blev mycket skvaller haha.

Kom hem vid fyra och har skrivit på en svenska uppgift jag ska kompletera för att få mvg eftersom det är vad man vill ha ;)  NU har det varit Ugly betty och så är de desperate husfruar, det ska bli kul att se . Puss på er nu ! :)Tomorrow, new day, new troubles, new moments

KOLLAR RUNT PÅ MELBA OCH PÅ KANDEESHOPPEN !

SÅKLART har de skit fina saker i utbud, när jag lärt mig beställa hem ska jag beställa troligen;

♥ en t-shirt från kandee (använder aaaaldrig tshirts så.. )
♥ helst en vit tjocktröja från kandee, men den jag vill ha finns bara i grå för tillfället ..
♥ ett par skor, ska söka runt mera .

godnatt


Yesyesyes !♥ Såg ni ullared serien ? HAHA älska dendära killen som var där med sin mamma, de var så jäkla trevliga människor + dendära shopping familjen som stannar i två veckor. hallå de hade världens minsta röda volvo hur ska de någonsin få plats med grejerna ? !
Men stackars lager killen, bor i stor villa, ensam, med stor trädgård.. naaw , han behöver matchmaking hjälp !

Har en plan, som förtillfälligt bara två känner till, men fungerar detta då jäklar ! :) mer säger jag inte, planen kommer kanske inte riktigt komma fram i bloggen senare.. för allt är inte riktigt hundra tillåtet även fast jag tycker det. Well, secret for now..

♥ MIN MOBIL FUNGERAR ! SHAAAJSE ! har ju fått låna gammal tråkig mobil, där jag haft 20 nummer. skit bra kan liksom inte få tag på någon.. vet fortfarande inte vad som är felet på mobilen heller så den kanske börjar krångla igen . OH NO då !

♥ HÖST ! ser ni vad vackert det faktiskt är med alla dessa färger?

♥ Börjar tio imrn, tio minuter sovmorgon. toppen !


shut up .

Skolan har börjat och redan idag har jag fått reda på tre prov/inlämnings uppgifter som äger rum denna & nästa vecka. En tjej ur klassen har slutat, flyttat för hennes mamma flyttade.

 - Sen ska jag inte säga för mycket, men hur fasen kan man leva med säg själv när det enda man gör är att snacka skit om de människor du umgås med, ni ska bara veta hur mycket jag hör om vissa människor på dagarna. Redan nästa dag umgås "skitsnackarna" med dem de igår snackade skit om och berättade hur dumma i huvudet deras "vänner" är för alla andra , men sen umgås med dem dagen efter ? Jag menar vad är det för fel på människor.. sluta snacka skit. livet är fan för kort för att ni ska gå runt och klaga på andra. kolla på er själv istl, det finns jävla mycket fel på er också, om inte mer ! Så håll käften, lev livet istl, vem vet du kanske bara har en månad kvar av ditt liv? EFTERSOM folk frågar - will never tell vilka jag snackar om här. rent allmänt bara tänk.


- Ullared serien börjar nu ! Var ju där två gånger i somras då de spelade in serien . MAYBE jag är med på tv?


Don't Stop Til You Get Enough

Letar skor på hemsidor, ska hitta ett par vita/beiga eller bruna par stövlar men det är vinter då utbudet ligger på svarta stövlar - eftersom det säljer bäst. Men ska leta vidare så hittar jag väl ett par tillslut !Clothes of the day ;

dagen har bara gått lugnt, vaknade halv ett, frukost, såg en film, plugg, mat, sen klockan sju fick jag göra mig iordning då jag träffade hanna kim & kashmir. vi satt hemma hos hanna, snackade skräckisar först och sen spelade vi ett spel haha som vi verkligen fastnade i, kim & jag på lag, såklart var vi bäst, även fast kashmir & hanna vann en gång var ..

ser ni att jag klippt sne lugg?  ;)♥ rött linne - gina
♥ tjocktröja - Fergie (black eyed peace)
♥ jeans - kappahl
♥ örhängen / korshalsband / armband


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410