Lisa vann,

WIIIIIIIHOOOOOOO jag har prov imrn! hatare, och kan inget :( buhu.. franska är mitt hatämne :/

SKA BARA SÄGA ATT MIN VÄN LAJSA VANN ERIKTÄVLINGEN!  eller okii, vi har ingen speciell kontakt längre men ialf hehe :) aja grattis ialf



nu är det bara idrotten kvar för kvällen :*

Fick en idé om att starta blogg med hanna & selma haha, vi hade den idéen förut, så skulle vi bah heta HSM - men det blir ju high school musical, inte jättte roligt namn -.- aja jag får fråga dom imrn. NU har jag ialf försökt plugga in franska glosor men är långt ifrån klar. Ska ta bort sminket nu och gå och lägga mig och läsa idrottsläxan, har lite halv prov på idrotten imrn så.

Mitt vackra linne idag haha . puss ♥


i always want what i can't have, except this things.

TRE SAKER JAG LÄNTAR TILL;

♥ STORLIEN RESAN
♥ THAILAND !
♥ FÄRGA MITT HÅR ! HAHA (INGET BESTÄMT MEN VILL FÄRGA BRUNARE)

måååååndag

JUST NU, vill jag kunna plugga och fatta allt och lite till av den hära franskan! sen vill jag kunna no:n tipptopp till på fredag och sen så vill jag lära känna någon ny person, jag har flera bekanta liksom men man vill ju lära känna någon jätte bra människa haha. Ärligt ingen är 100% ärlig, eller oelak å sådära, men ändå!
Sen kom jag på en sak , hanna och jag  har gått i samma klass sen sexårs, I TIO ÅR. och vi har träffats ungefär varje dag i tio år. vet ni hur mycket  det är!? Det är ungefär 3650 dagar vi har umgåtts! det är ju sjukt . tio åååår :O alltså förstår ni? ja och nu liksom söker vi inte samma linje. men inte ens samma skola! :O oj ojoj hur fasen ska det gå för oss? PÅRIKTIGT ! GAALET.

idag har jag ialf gjort mitt sista nationella svenska prov, åsåhar jag gjort beeptest - jag förstår inte men tydligen har jag höjt mig sen åttan och sjuan  - och jag har inte tränat någonting alls på två år :s

Nu ska jag plugga och hämta min middag som består av soppa och mackor. alltså ärligt, vi tjejer är för ytliga, men jag ska gå ner i vikt hahah . fast det får jag typ inte heheh.. :D aja .. puss !

A juste idag fyller en kompis t mig år - så grattis till honom :D !




exakt just nu haha

Sitter här med lite halvpanik.. snackar med tre olika om tre olika killar som typ alla gillar och jag ska övertala än hit än dit! ojoj mycket just nu hahaha. jag är tröööööööttt ! Jag var bara tvungen att uppdatera bloggen så ni vet vad som händer exakt just nu . PUSS !


mina underbara dagar

Alltså varför har man aldrig något att ha på sig?! IMRN MÅSTE JAG FASEN KÖPA NYA KLÄDER JAG BLIR GALEN !
jag har aaaaaaaaaldrig ngt att ha på mig :( leeeedsen ! seriöst. usch.

OCH en sak till , VARFÖR känns det alltid bättre när man har flera som inte gjort läxan, och inte är själv om att inte ha gjort den? egentligen förstör man ju bara för sig själv?

Denhär helgen har gått ut på att "tänkt" plugga och funderat på varför jag inte pluggar, och vara på datorn och lyssna på musik. Imrn måste jag ta tag i mitt liv, och ikväll ska jag sova tidigt! Nu ska jag duscha och sen vet jag inte vad.

som läst på fannys blogg, tidsfördriv är en onödig sak - Livet är för kort !
Nu blir jag fasen sugen på att gå ut i dethära vädret, duscha, sminka mig och gå ut. Varför inte?! för jag är för lat... Nej man borde inte vara lat.. NEJ och nästa helg då ska jag på ett natt tåg till storlien, och när vi kommer fram ska vi direkt ut i backen och åka skidor. SHIT vad jag kommer vara död efter den dagen!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

(måste även plugga på forever young låten, lära in den. OH NO SHIT! jag ska kunna den imrn ! aja jag har ganska lätt för att lära in lyrics, hoppas det är så denna gången också)

"Jag var tvungen.. hehe :)"


franska plugg..

Idag & igår har varit "slapp" dagar till hundra. Eller jag har egentligen behövt plugga men det har inte riktigt fungerat jag fattar verkligen inte varför jag inte bara tar fram mina böcker och pluggar till proven men tydligen är jag så trött på skolan så jag lika gärna kan få IG , toppen när detta är viktigaste betygen ! USCHI!

Försöker ialf göra franska nu, hade tänkt plugga hela dagen igår och idag, jag började idag klockan fyra ... BRA?! Don't like studying ! (student and dying put together) - JAG ÄR HELT KLART FÖR MYCKET INNE PÅ FB!

Lyssanar ialf på darin's melodifestival låt, den var faktiskt sjukt bra. Plus lyssnar på erik saade's låt mm. Erik är klaaaaaaart typ snyggaste människan ! :O


Lördag 20 feb.


Ibland orkar jag inte men det är precis såhär det är! Facebook came and now i don't have any kind of life .. :/

Jaa, just nu sitter jag och väntar på mamma som sprang och köpte kladdkaka till mig, skulle vara hemma ikväll för har inte träffat mina föräldrar eller ja vardagar dåda , men inte på helger på typ 3 veckor och dom näst kommande två helgerna så är jag ju i storlien ungefär. Ska se lite melodifestivalen ialf.

Igår var jag på Johanna's spelning med maud och ungefär 10 pers till från klassen och sen efteråt gick jag hanna charlotte, saskia och maud till mcdonalds och satt där i över en timme . Sen kom vi hem strax innan tolv och så sov maud här. Hon gick runt tolv imorse och sendess har jag slappat hemma.
usschiii, jag ska sluta äta tjockismat och gå ner i vikt så ni vet !  Puss! ♥


LÄNGTA, LÄNGTA, LÄNGTA !

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR !

vill verkligen, verkligen, verkligen se den! Den verkar ju sjukt bra och den roliga är att Hanna&Selma känner killen, eller ja de spenderade sportlovet med honom + med flera andra människor förra året!
Har ni inte sett trailern kolla här;


15 februari

HEJ ÄLSKLINGAR !
idag har faktiskt varit en riktigt bra dag, kom nästan försent som varje måndag & fredag då är man jämt är inställd på att han är sen .. jaja.. Så på so;n vad gjorde vi? snackade om andra världskriget, sen var det no - vikarie igen, kunde inte koncentrera mig, precis som i fredags då jag satt och filmade hedwig för hon ville det hahaha :P aja senså hade vi svenska, nationella lite halvt - sista delen nu kvar, och bara 8 pers hade lektion. jaja då skulle vi göra filmanalys men då kom hanna och jag in på att snacka om massa annat, så det blev inte heller av. sen var det lunch, och sen musik - elsa & jag snackade om hennes nya älskling hahah, typ ingen vet vem det är heller, och övade lite på att spela låten forever young.
På idrotten var det volleyboll som gällde, det går alltid säääämst när läraren är där - VARFÖR?! men jaja..

Gick hem och någon snickare är här som ska fixa köket när vi är i thailand och kollar runt.
ska till skolan senare för det var något uppträdande tror jag.. har faktiskt ingen aning , men jag får väl se vad det är.

HAR IALF FIXAR GYMNASIEVALEN NU - BLEV FYRA VAL ! PUSS

Hittade precis  :


farsan's förhandsvisning

HEJ ÄLSKLINGAR!

Livet är nog ganska perfekt just nu, hade tänkt träffa maud ikväll, vi bara fick ett infall av att träffas med det var för kort varsel å så, så fungerade inte riktigt. Tror vi träffas någon gång nästa vecka istället. Just idag har jag haft ett älskvärt nationellt prov ( del C i svenska ) vår idiot till lärare fattar ju bara inte att när man ska skriva en lång text KAN det vara bra att ha något att skriva på, så vi började en halvtimme efter alla andra -.-
Hann ej renskriva klart och somnade nästan ett tag, men jaja .. livet går vidare.

Imrn ska jag med hanna på en spelning och så ska vi försöka lura med några fler människor, men dom tycker det är för långt -.- sen ska vi hem till emma i älsvjö och sova där, vi blir åtta pers som sagt. Imrn är det skola igen, uschi i vissa fall men jaja, man klarar sig .. bäättre det än att inte göra något.

Märker att jag aldrig uppdaterar med bilder, för att jag inte orkar? PRECIS . Nej nu ska jag vara inne ett tag till och försöka sova sen.

JUSTE ! VILKA VAR PÅ 94ORNAS FÖRHANDSVISNING AV FARSAN IGÅR?! jag var ialf, satt med elham, gabbie, fatuma, iesha plus flera från idrottsklassen bakom oss, haha i hela salen med folk är säkert inte hälften av människorna inne på att välja naturnatur linjen? haha man kommer ju för bion . Filmen var faktiskt bra, jag gick den senare tiden 20.30 - 22.15 ungefär. Saskia gick den tidiga tiden och då hade dom tydligen snackat med Fuglesang haha, även hennes kompis hade typ diskuterat med honom (dock är den killen 18 så han är väl mer intresserad av världen hehe) .  Jaja människorna på vår bio var ialf roliga, satt typ en kille och skrev " mama" lite då&då.

pussisar, ska upp sex imrn ! ♥





























Min internethistoria.

Att folk drog sig ut playahead japp. Förut, när jag gjorde det, var nog ialf vet inte innan sommaren, innan vintern 08? jag kommer inte i ihåg, jo men det måste varit ungefär runt förra nyår eller så förra året. kanske ännu tidigare? oj jag minns inte. någongång runt vintern 08/09. Då drog jag mig ifrån playahead. det var inte roligt och jag orkade inte. Då var det ändå en ganska stor plats, ingen hade ialf börjat med facebook då. Då lämnade jag playahead och gick in någongång ibland ifall något roligt hände, då hade man över tusentals nya händelser hela tiden. Ha, ja .. nu har man 45 nya händelser (gick dock in för några veckor sen, då ryktet spreds att pea skulle läggas ner)
     Efter att jag lämnat playahead, och några vänner började skaffa facebook, då var facebook ett riktigt NEJ för mig, för att det jag hörde om det var ialf 40-50 åringar som hade facebook, inte för oss ? så när vänner till mig gick med i det var det ganska skrattretande och jag sa nog till och med att jag "aldrig" skulle skaffa facebook.
     Då någongång innan sommaren, ja det var väl också ett år sen, lämnade jag msn också - det var ju hur tråkigt som helst och jag orkade inte logga in. Bloggen blev minsida istl.

     MEN det ändrades, efter torsgård i år så hade man ju flera man ville hålla kontakt med, man la till / accepterade folk på msn och var inne kanske två gånger, ha sen blev det tråkigt och min dator ville inte fungera som vanligt eftersom den är fylld med tusentals bilder. Så då körde jag på facebook, då fasen fixade jag också en facebook sida, då kunde man ju ändå hålla kontakten med folk. Så i slutet av Augusti 09 gjorde jag min facebook, och då hittade man även gamla vänner man inte pratat med på år. Så det var ju bra eftersom du har ingen konstig mail adress eller konstigt namn som ska kluras ut. Problemet var bara att nu märkte man hur liten världen var ! ALLA KÄNNER ALLA?! vilket jag inte riktigt var beredd på.

Men nu håller jag mig väl till facebook ett tag, playahead var en period, och msn en längre period och bloggen har hoppat fram och tillbaka . Yes . Det var min internet historia. Puss.



9 februari.

Hej. du är falsk bara så du vet.

Kände för att skriva det, det är nog ärligt riktigt till alla människor faktiskt - alla är falska helt enkelt.
Idag hade jag som alla andra 94or i detta land haft vårt första svenska nationella prov, hann inte sista frågan dock.. Jag längtar till fredag och jag längtar till att jag får åka bort till Storlien. Usch människor alltså. Egentligen vet jag inte vem jag riktar detta emot. jag fattar bara inte hur folk tänker ibland. usch, vissa människor ska verkligen raderas ur världen, jo du tack .. Nu vill jag prata med någon rolig människa, någon som inte är jobbig och tråkig. Just nu är livet inte på topp.. nejp.



 bara en låt..

blogging

Hejsan, var tvungen å blogga. folk klagar .. jappjapp. livet är som det är. skolan å så, imrn är det nationella prov och på torsdag lika så. på söndag är sista gymnasievaldagen. uschi vet inte vad jag ska välja. I helgen så har det nog inte hänt jätte mycket, jo i fredags hade lite mysigt med vänner kan vi säga? och på lördagen var jag på sining in the rain på kvällen, den var bra faktiskt ! och var hos farmor i söndags. dock missade jag då återträffen men typ ingen skulle gå sååå..  meeen får ialf träffa typ sex pers av dem på fredag ialf, men då är det även spelning - som jag måste få mer information om. helt omsammanhängande text kan jag tänka mig, men det är nog för jag undviker att jag behöver plugga lite ... yes .

sen så är pappa i estland tror jag, jag vet faktiskt inte riktigt, han har rest mycket med jobbet nu, tror ändå han har varit i fyra, eller fem länder senaste månaden så jag vet inte riktigt var han är haha :)
LÄNGTAR TILL THAILAND OCH SPORTLOVET I STORLIEN MED GRUPPEN ♥

nej nu måste jag nog logga ut här. pusspåer !

bara några veckor kvar & sen har jag spenderat klart mina sex år här!

RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410