Gifts ,

Som inte någon missat .. har det varit tv400's skräckvecka, denna som gått. Eftersom jag inte varit hemma sen onsdags dag har jag spelat in de skräckfilmer som sägs vara bra. Föräldrarna drar på något evanemang nu, de har faktiskt gått på fester osv flera helger i rad nu. Så Hanna kommer hit inom några minuter så ska vi se skräckisar. Båda vi var sega i år med att köpa födelsedags presenter till varandra men de dagar jag nu varit borta har jag faktiskt köpt armband (till mig dåra), letat skor i alla skoaffärer jag sett och köpt födelsedags present till henne. som jag nu har slagit in och fixat, man kanske redan nu borde fixa julklappar, för det är ju något man inte ska vara sen med .. yes.

Detta är hennes presenter + ett halsband hon fick för några dagar sen, är man inte bäst på att slå in? ;Uppdatering.

Uppdatering. Var det detta ni väntade på? Jag vet att uppdatering kommit först nu, efter en vecka. Men blogg. Varför lägga ut sitt liv på nätet, varför ? sure, det är roligt ätt skriva av sig, läsa om andra osv så egentligen ska jag inte klaga. Life goes on. Denna vecka som gått och förra kanske också? Har jag praoat, träffat Teresa, Träffat Elsa, täffat hanna och selma, och saskia och charlotte. Varit hos mormor & gudföräldrarna likaså. Sen har jag besökt tre gravar, och varit på ett bröllop och tre dop. Yes.

Fotograf; Matilda (moi)
yes, det svarta i bilden är mitt blogg namn , (för copycats)


bad news;Vilka här missade idol ?! NI missade Idol-Nicklas hejdå .
Ja, Idol - Nicklas åkte ut. Nej, han var inte en riktig topp favorit eller jag vet faktiskt inte, men han var fortfarandra bra ! Men jag hade velat att han skulle stannat kvar. Han var faktiskt bra och varför inte låta honom vara kvar då? Tycker Eddie kunde åkte ut hellre. Eller i alla fall Reza eller kanske Calle, dom är lite tråkiga enligt mig. Men nu är det som det är. Nicklas åkte, byebye, men har en känsla att det inte är det sista vi kommer se av honom .. Pusspuss !


Fredag

Började dagen klockan sjugo över nio och fixade mig . Sen började jag tolv slutade tre ; då var vi med gamlingar och såg något bildspel med någon som berättade om det - han var fotograf och tagit bilderna, så fikade vi och min mentor kom. Sen slutade vi 3 och gick hem till mig, var bara hemma hos mig och började igen halv sju då hanna och jag bredde mackor och så kom en typ knarkare dit, jätte kul.. sen slutade vi åtta, drog hem till selma och såg idol mm. och så kom jag hem för fem minuter sen ! :):)


INLÅST

Älsklingar ! :)


tisdag & onsdag

Jo de här två dagarna har jag på praoen hjälpt till och tända ljus, burit kista, kollat runt, få extra fakta lite här och var , varit på mässa, hjälpt till, släckt brand, varit dagis fröken, varit sjätte klassare, varit mattant, spelat pingis, testat att spela orgel, ja det mesta haha. puss nu. måste gå är trött . Men ledig imrn ialf ! :)

slängde bara in en bild för att .. haha kollo bild med " älskling älskar du mig "


I have that much fun ! :)


orkar inte utmana  ! men snodde av anna :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!1. Vad heter du: Matilda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Måne
3. Flicknamn:  Michelle
4. Pojknamn: Mickael
5. Yrke: Militär
6. Färg: Marin blå
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Makaroner & köttfärssås
9. Sak i badrummet: Munskölj
10. Plats/stad: Moskva
11. En orsak att vara sen: Men jag försov mig ?
12. Något man skriker: Mamma !
13. Film: Moulin rouge
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Manic Street Preachers ( fråga mig inte vad det är - fråga moremi ! )
16. Djur: Mask
17. Gatunamn: Magnusladulås gatan
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Moonwalk


song

GAMMAL MEN BRA !

Eminem - Lose Yourself

darin - viva la vida

Som de flesta så älskar jag när han sjunger den här låtan. Bäst eller vad?Lyrics:
I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"

One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt and pillars of sand

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Catholic choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
Once you go there was never, never an honest word
But that was when I ruled the world
(Ohhh)

It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in.

Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become

Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Catholic choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
(Ohhhhh Ohhh Ohhh)

I hear Jerusalem bells a ringing
Roman Catholic choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
I know Saint Peter won't call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
Oooooh Oooooh Oooooh


praoveckan har börjat, men inte för mig

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag va? Praoveckan har börjat, men inte för mig, börjar imrn istl. I lördags satt jag uppe vid facebook och chattade med några människor till tre på natten.., vet verkligen inte vad jag ska tycka om folk ibland haha. Jaja, sen igår så var jag klar till tretiden med allt då jag drog till jobbet (pappas&mammas dåra) och kollade ifall det fanns någon bra mobil där jag  kunde få, men det var ju tråkiga mobiler men hittade istl en fin rosa kamera som någon glömt för längesen.

Människan där ute som glömt sin rosa samsung kamera, du har bilder kvar på den och vill du ha tillbaka din kamera får du skriva en kommentar, och jag vet hur jag ska få reda på vems kamera det faktiskt är, så ni som bara vill ha en kamera och låtsas att det är eran,  ingen idé att försöka hörrni..

jaja senare så kom hanna hit så snackade vi om igår och lite andra människor och klockan sex stack vi ut med elsa och pratade lite. men jag kom hem tidigt vid nio då jag började se på lite inspelade program. Och sen blev jag typ skitglad för en sak - men varför får ni aldrig veta ! Pusspuss.


Bara sådär får ni en bild på klassen en engelskalektion! :)


Lång dag ! :) men äntligen hemma!

Kom precis hem efter en lång dag. först strövade hanna och jag omkring på söder/globen etc på eftermiddagen. sen träffade vi saskia vid halv fem tiden. tänkte dra på bio men det blev inte av utan såg istl filmen tretton. vid halv nio drog vi ut på söder haha. träffade tove, iesha & bella snabbt i skanstull sen drog vi tbx och träffade saskias kompisar Martin, John och Gustav strax innan halv elva tror jag, så har vi gått runt med dem. de var jätte trevliga och sociala haha ! pusspuss


You will never know the secret..

Hejsan. I am home. Försovit mig de två sista dagarna men hunnit på 40 minuter att fixa mig, bra va? aja, igår hade jag redovisning och idag hade jag matte & no prov. har även fått tbx prov åsådära mycket nu i slutet. men efter skolan gick jag ialf hem med hanna. sen kom charlotte vid halv sex kanske, så satt vi och snackade hos mig men drog sen till tacobar och åt mat där. sen var vi ute och snackade och fick kommentarer som " Brudar ska ni med på fest!" och sen träffade vi två fulla tjejer, men de var trevliga ! men hon skulle dra hemåt så hanna & jag gick också hem. så är hemma. och är trött. haha måste fixa facebook profilbild verkligen! sen måste jag också säga, har ingen mobil, har fått låna brors bara för ikväll men min mobil fungerar inte, ska försöka dra ut och leta mobil imrn! pusspuss

btw..

låtar.

Jag har så roligt när jag söker på youtube, och när jag absolut inte har tid för datorn sitter jag ändå här..

haha känner ni igen låtarna? :)
yes or no?!

Ska jag våga köra på den här stilen?


america's got talent

HAR BRITNEY EN BROR ?! KOLLA ÖGONEN SÅ JÄKLA LIKA !


Fv at Fb

Ska bara skriva lite fort, tidigare om inte fortfarande är vår klass beroende av farmville,
haha vår gemensamma grej..
 sure jag är inte på topplevel,
men orka spela hela tiden, då har man ju inget liv..

 


Erik Hassle - Hurtful

verkligen fastnat på låten, lyssnat i några dagar nu och får minnen av olika människor .. visst är den bra?!


lördag ! :)

Hemma efter en ganska lång dag. Jo först var jag hemma till tjugo i fyra då jag sprang till zinken och träffade anna, vi letade efter hennes mousse men det fanns inte, då gick vi hem till henne, åt och snackade i mer än en timme. Sen såg vi lite på tv och jag satt vid datorn. Hihi vid åtta gick vi ut och träffade hennes kompis Farbod och så gick vi runt på söder och hemåt mig, så satte vi oss i allén och snackade och sedan träffade vi snabbt iesha, nadia och deras vänner emmy & något ;) . sen gick jag hem, fick vara lite social och äta middag med resten. Nu har jag varit inne på facebook , haha har skit roligt, typ jäätte trevliga människor som jag knappt känner bah "saknar dig <3 " haha jaja! :)

13, yes !


matilda

Ska dra ut lite, nä för mina gudföräldrar är här och måste vara social, men är så grymt trött nu. ska fika lite & sova sen tror jag. Men är glad ialf, you will never know why ! :) Idag hittade jag ialf min kamera haha eller mamma hade hittat den och lagt på mitt bord, nu är det bara skåpnyckel kvar att hitta. jaja mina gudföräldar har kommit å nu kan jag ej lägga in bilder, de har snott mitt rum, mina datorer.. pusspuss

 


Michael jackssons spöke?


Är det dära micheal jacksson's spöke eller är det bara en skugga?


why not?MUSIK
- klart man plussar liksom, behövs ingen förklaring?


BRA UPPDATERADE BLOGGAR - skit bra, slippa vänta när man går in på bloggarna å ska läsa. då är det ju toppen att man får läsa direkt.


LEDIGHET - sommarlov, helger allt! Slippa tänka på skolan då man måste gå upp tidigt.

SKRÄCKFILMER - jätte mysigt när man ser med kompisar och skrämmer upp sig haha, att det är läskigt är ju hela idéen, klaga inte!


SMS - jätte trevligt, man liksom håller kontakten lätt, skit bra, vad skulle man vara utan telefonen på lektionerna och kvällarna? :)


FOLK SOM HÅLLER KONTAKEN - du kan ha träffat personen en gång eller för ett tag, men man bor långt ifrån varandra, då är det alltid trevligt med människor som håller kontaken, stort plus till er!


TV SERIER
- beroende framkallande eller vadå? Jätte roligt att se på när man är trött på kvällarna och har tråkigt, och nästa dag sitter man där i skolan och snackar om vad som hände i gårdagens program.


KLASSEN
- Hörrni? vi kommer aldrig träffas igen, sure du kanske stöter på någon på stan men det kommer aldrig bli vi i 9H igen, vi kommer inte ha kontakten och träffas varje dag efter nian .. jag vet att vi har liten splittrad klass just nu, folk som bråkar åsådära, men det är ändå gången i livet det är vi?


KLÄDER
- älska att handla kläder bara, vem gör inte det liksom?!


MIN UPPDATERING SKA BLI BÄTTRE
- ett plus visst?

MÄNNISKOR SOM HAR TELEFEL
 - folk som inte svarar snabbt på mobilen när det behövs eller inte svara alls för att mobilen inte fungerar, vad ska jag mer säga, Minus, Minus, Minus !


DJURPLÅGERI FÖR ATT FÅ EN VINTERJACKA
- vad är poängen, idiot du kan köpa en som inte har något med djurplågeri att göra, du kan fortfarande få den varm, om inte varmare?


KAMERA BORTA
- jag kan ju inte ta några som helst bilder när mina kamera är borta? :/


SOMMAREN FÖRSVINNER & DET BLIR KALLT
- iiiih, nej tack, kallt, frost, varma tjocka jobbiga kläder..


MÄNNISKOR SOM ÄR TRÅKIGA
- jag menar msn, facebook, sms, de som aldrig kan skriva en smilies, och vara lite glad, när man kan vara hur glad som helst i verkligheten?


SKOLAN
- pluggpluggplugg, nationella prov, långadagar, gymnasieval när man ej har ngn aning :/


AVUNDSJUKA - avundsjuka sverige, haha ja ni kanske inte vet det själva, men vi är det avundsjukaste landet som finns, klarar aldrig av att det går bättre för någon annan utan måste alltid trycka ner någon för att känna sig bättre, vad är poängen. VAR GLAD FÖR NÅGON ANNAN FIFASEN!vecka 41, det är nian det..

Förstår ni ifall jag inte hinner blogga?
IIH ! måste verkligen hitta min kamera, någon som har en aning om var den är?!
Måste tänka på gymnasium ska bestämmas inom en månad typ.. !


spex comecome

Fler än mig som fått hem klassfotot, iiih alla andra blir ju bra. I hate the photographer..

längar t spexfotot !


manikyr

Manikyr från onsdag ;måste rusa

Igår hann jag ej blogga, men skriver fort på morgen bara. hade en lugn dag (inte hela tiden..) , och blev trött å sådära. sen efter skolan gick jag hem, somnade och när jag vaknade var jag tvungen att plugga t muntligt prov, såklart glömde jag böckerna i skolan, fick springa tbx men de stängde exakt när jag kom 18.20 .. Jaja, då kom hanna t mig så pluggade vi och såg på idol & inlåst. skit bra program det dära inlåst. se det, tonåringar som får sitta i fängelse bara för att komma in på rätt spår. de hade blivit fällda för rån, förbrett bankrån, snatteri, ialf skit mycket. en kille stog ut ett dygn sen fick han gå hem, för han mådde verkligen ej bra av att vara där. pusspuss


Gårdagens klädsel , kallt kallt..


RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410