en tanke, en åsikt - (har lagt upp förrut men problems i arkivet!)


Ja hörrni, designen. är inte det lite som en trend eller som ett mode?´

När jag började blogga - för 1,5 år sen - tror jag, det var lite då man nästan upptäckte att man kunde göra egna designer. Det kändes som det ialf eftersom många började blogga då ! men man försökte ialf göra en fin design. Efter det kom det upp att man skulle ha en stor headar, lite som jag har nu, vissa hade större.
Senare, eller ja nu och hela tiden har det varit att man ska ha remsor till headar, däremot har det aldrig varit en "trend eller mål" men det börjar komma tillbaka nu ialf, vad jag har sett.

Nu & ett tag har det varit två saker som har varit lite mera det 'trendiga' man försöker åstakomma, först är det att bakgrunden ska ha vara ganska 'full' av saker, text, eller streckad eller mönstrad eller så ska den vara bara en helt vanlig färg. Nummer två är att bakgrunden & hedarn ska sitta ihop om ni förstår.

Sen andra saker som man oftast ser är att i headarn står oftast bloggnamnet och antingen är det litet men oftastoftast stort så det verkligen syns, lite som på böcker man köper just nu - föfattarens namn ska alltid stå stort, större en namnet på boken . Och oftast är namnet även markerat, med någonslags färg runt etc. 

Sen har ju vissa men inte alla som ett slags mål' eller rikting' en remsa av text där det tex står " lev din dag som att den vore din sista " . Och headarn igen, det är så olika men förrut var det att man skulle ha en stor med stora bilder på sig själv. Nu är det också lite så med headarn, bilderna behöver inte vara stora. men dom ska vara många ! 

Och bilder med ram runt sig, det har vi väl alla sett i headarn ? (a)


Kommentera!

Kommentera(a) :

Ditt namn? :
Kom ihåg dig :D ?

E-postadress, om du vill: (publiceras ej)

Ditt bloggnamn ? :

Ja, vad var det du ville nurå? :)§ :

Trackback
http://stats.blogg.se/?id=438410