idioterna ska ha datorn.

Hejsan. Sitter här i Bromma (ingenstans) , seriöst. Inga folk , inge nattliv. Tråkigt ! Men ja klarar mig för en kväll. Drog ut och kollade på brasen (glöden - dåra) :s, aja , men ialf. Fixar designen imrn om jag hinner. Nu ska jag dra. Idioterna ska ha dator. You know u love me, M .


drar nu!

Duschad & nästan klar. Ska bara fixa sminket och platta håret och sen drar vi. När går ni ut ikväll och ser på brasen då? Själv vet jag inte, kanske 9 10 något. Om jag orkar & har lust för kännner mig inte jätte road just nu eftersom jag igentligen vill vara hemma. Men jag måste springa nu och antagligen imrn fixas designen ! You know u love me, M !

vene vrf villle bara ha med bilden

back

Home ! Anyway, helt okej dag. vanligt . men mina nya skor, de svarta är jobbiga för dom klämmer men ska fixa det . Så måste jag duscha snart för jag råkade ta sunlotion, så man blir brun istl för vanlig lotion, så jag fick brun/gult streck .. men det löser sig. Vad ska ni göra ikväll ? Supa er fulla ? Jag ska ialf vara med några familjevänner eller vad man säger ? ialf inte släkt. fick reda på det i söndags och jag har ingen lust . nej hade tänkt vänner . men jag får väl klara mig då. Jag har läst lite bloggar och inte för att vara taskig men tkr jag skriver sämre än vanligt. det blev ingen bra insperation precis, nej dålig så ska nog inte läsa igen. Ska ska byta design, inte fint  just nu , bara trött på den och sen har vi kollt på en vila som var fin . ointressant. Men jag kommer tillbaka senare ska fixa lite bara och se på Top Model ! You know u love me, m !
 

Thailand bild
Fotograf: Matilda (jag!)

uppdate


MIn stora fråga.

Tights eller vita jeans ?


dresscode

dagen tights - kvällen jeans ;

uppdate;

Drar ut nu med Hanna, vi hörs senare ! You know u love me, M.

Justin Bieber

Killen är typ 12 på filmerna, och tycker han sjunger skit bra, lyssna !


but not anymore

I am home ! Yes, idag har jag haft det som vanligt, skola, engelska, svenska, ni vet . Och italienska . Det gick helt okej och nu är jag hemma ! Men ska se lite desperate housewives, 90210, secret life of.. a ni förstår ! Och sen ikväll så drar jag ut lite för en gångs skull ! Dresscode kommer senare och kanske lite bilder men just nu så har jag inte tid med att ladda in bilder på datorn och allting, ska fixa annat . Plus vi har typ inga läxor/prov kvar som är särsklit stora nu i veckan så jag slipper plugga och fixa skolgrejer , bra va ? You know u love me, Matilda !

Minns ni vintern ? Det var ungefär en vecka sen det var noll gradit och kallt !

Nighty , nighty..

..darlings !

(bild tagen för 8 min sen)

Jag ska fixa design, jag ska fixa mitt rum, jag ska fixa det, jag ska fixa nu.. men jag orkar inte !
Så ni får faktiskt andas lite & sen så har ni något att se fram emot, när designen är klar ialf?
Funderar på att gå ut, det är 16 grader ute, så det är varmt, och jag orkar inte sitta inne,
men är ialf högst ute en timme tror jag. You know u love me, M !

jaha


jaså , har jag mycket att se fram emot?

Dresscode;



Måste faktiskt städa mitt rum , det är sjukt stökigt. så jag väntar verkligen till jag får byta rum med mamma och pappa snart. Men det tar dit med allt det hära om köpa eller hyra lägenheten för svb har inte betsämt hur huset ska vara än men om vi sen kan få köpa lägenheten, ska vi göra det och måla om mitt rum, för det ser så fult ut pga att jag & min broder har ritat på väggarna när vi var små så fick sätta affisch för det. Menmen, om någon vecka får jag reda på om vi kan köpa eller hur det nu blir. Men I hope for the best !

wait

Ska, och borde blogga, men skolan går ju före det mesta, ska försöka bli klar med detta så fort som möjligt (håll tummarna för mig) så kommer jag tillbaka snart ! You know u love me, m !

datorn, I don't like sometimes

okej, i förra inlägget, ser ni en låt längst ner på inlägget då eller inte?

dagen har sin gång.

Har lite panik över skolan just nu så har inte hunnit blogga. men imrn eller ialf i övermorgon kommer ni få flera inlägg !
Idag så har jag ialf fått tbx ett no prov (ej det jag gjorde förra tisdagen) & sen har jag haft slöjd och det vanliga ni vet. Såg på Troja på Engelskan och lite sånt. Sen gick jag faktiskt direkt hem och började plugga franska . Det går inte speciellt bra, för jag behöver hjälp men jag får ingen. Och imrn börjar jag tio i tio faktiskt så kan sitta uppe ett tag. Ja .. livet rullar på, skolan är som den är, som vanligt helt enkelt . Och så ni vet , fixade mig på en halvtimme imorse! sjukt snabb jag är :o ! Men jag borde faktiskt sluta nu och innan veckans slut ska jag försöka ha gjort en ny design, men vi får se hur det blir med dt ! You know u love me, Matilda.


Pink Vs White

Fick kommentar om att jag borde byta färg på texten?
Skulle jag få mera läsare om jag hade svart text istl för rosa?
Vilken är finast?

do you wanna know the truth?


kommit på att jag älskar låten bara!


sjukt söta!

Tycker dem hära är så grymt fina, visst är dem? Ska köpa en på Gina men vet bara ej vilken färg
(den i mitten är nog lite mera persiko på riktigt så kanske den)


Dresscode



svarta tights - Kappahl
Svart basic linne - Thailand
Grå tröja - Tyskland


Ute, presenter

Hemma , kom hem  vid sjugo i, startade datorn men sen sa Hanna 'möts om 3 min' så han inte fixa ngt inlägg. Men ialf så har vi varit ute i 40 minuter , gick först till Gaybie, men hon kunde inte hänga med så vi gick iväg och snackade och bara för att glömma pluggandet och det är alltid bra med frisk luft, och nu är det ju varmt ute på kvällen också så det är bra ! Sen har jag tagit lite kort på mina presenter + fick också ett par guldörhängen till & ett silver armband, men dem skulle ta hem det och fixa ingravering och ändra lite på :)



I am talking

Sitter och lyssnar på no worries (haha ja Fanny det är du som fått mig att ha låten på hjärnan-men tycker helt ärligt att du sjunger låten mycket bättre än honom !) och dricker lite cider och äter varmmacka, precis sett GossipGirl, N ska vara med V inte med Blair .. tkr B & C ska vara tillsammans, haha men vi får se hur det går. Ville gå ut bara någon halv timme/timme snart men ingen vill följa med ut .. så jag får väl sitta här bara eller övertala. Är igentligen trött men ändå. Har ni haft en mysig dag? I have. And you know u love me, M !

haha så mycket bättre;




kärlek?

Varför är kärlek så himla svår?


bråk..



Sure, jag bråkar med folk .
Sure, jag har bråkat med folk.
Sure, jag kommer bråka med folk.
Men bara för det behöver man väl inte tycka om bråk?
Efter alla matcher bråk. Skolor som bestämmer tider och slåss .. bråk !
Vad går det ut på, roligt med bråk eller ? Visst jag känner några som bara , fan jag vill verkligen bråka med någon nu!
Men varför, det kommer inte hända något mer än folk vänds emot varandra eller kommer ni närmare varann?
Eller har vi bara för lite drama i våra liv, är alla sin egen drama queen ?

konfirmerad! And i know you like it.

Jag är tillbaka ! Tillbaka som en konfirmerad människa ! Igår var mitt sista inlägg som okonfimerad människa ! Yes, idag gick jag upp halv åtta, fixade mig skit fort ( en timme ) sen stack selma och jag och handlade noblesshjärtan & kort till prästen och assistentledaren. Det har varit en toppen dag ! , vi kom till kyrkan vid 09.20 , gick igenom 'showen' , fixade oss och sen klockan 11 drog konfan igång. Jag hade räknat med mycket flera personer , men det var bara runt 50 pers. Det gick faktiskt skit bra, jätte nöjd och vi fick en bibel & en ros var och efter blev det flera bilder och sen hem där släkten hade lite mat & fika . Så fick jag jätte mycket presenter (smycken & en bok ) , så det var lite mysigt och sen somnade jag i en timme - sjukt trött, sov inte mycket inatt och inte mycket förra natten heller . Men jag ska bara sova tidigt ikv så löser det säg. Bilder kanske kommer senare, You know u love me, M !

kvällen

Kom precis hem, var först ute lite, sen hemma hos Hanna och sen drog vi och träffade Anna och hennes vän Bella , så var vi ute med dom och gick runt och sen till Timmis och satt och pratade dära och det börjar bli kallt ute nu. Men dom skulle hem nu och svara i telefonen och sen dra ut igen, om dom hittar hem dåra, men det är en annan femma. Har ni haft en bra kväll? Jag behövde vara hemma tidigt för jag ska ju upp vid halv 8 imrn.. shiit sjukt tidigt .. men that's life. You know u love me, M ! (tog inga bilder för tog ej med kameran ut nu, jag får ju inte tappa bort den igen, visst?)
blir ni förvirrade nu? (trött som ni kanske förstår..)

Yesterday

Igår när vi var ute, shit vad folk köper sprit alltså, det var väl ingen speciel dag va? eller har jag missat något? för ungefär varannan minut kom det en ny kille/tjej med två kassar från systemet med kanske 10 flaskor öl/vin i . Shit vad folk dricker. Vi gick ju tillbaka dit senare också, klockan var inte änns nio och folk började redan bli lite packade, man såklart som alltid var ju polisen där. Men hörrni, hur jäkla mycket dricker vi svenskar igentligen?


komplex

Alla har sin komplex, då menar jag alla ! Ingen, ingen är nöjda totalt med sig själva . Det finns alltid något som vi inte tycker om, varför? Tänkte på det, är alla kanske perfekta på sina egna sätt? Man snackar om, för stora ben, för tjock, för smal, för stor mun etc , varför? Du kan börja träna och fixa dig eller vissa saker får du helt enkelt bara leva med. Live with it ! Jag menar, folk i din omgivning tänker kanske inte änns på det du tycker är det hemskaste med dig? De kanske tycker det är skit snyggt eller bryr sig inte ens, men lev bara med dig själv. Det finns ju flera saker som kan bygga upp ditt självförtroende eller utsida, men jag menar, du är skapad som du är skapad, varför ändra på dig? Jag kan också ändra på mig, det kan jag, men varför du är skapad så visst ? Haha , det ska komma från mig också, men ändå. Tänk efter alla bra sidor med dig, allt du kan, hur bra du ser ut, alla som bryr sig om dig - dom är med dig för att du är du inte för att du ska ändra på dig, visst ?


I Love honest people!

JAG ÄLSKAR DE HEDERLIGA MÄNNISKORNA I SVERIGE. Förstår ni varför? Om inte, JAG HAR FÅTT MIN KAMERA TILLBAKA ! OMG JAG ÄR SJUKT GLAD ! Pratade med Selma i tele så kom jag på att jag ej kollat på min mobil (eftersom vi satt ut lappar på dagen kanske någon ringt) så hämtade den och ungefär 2 minuter senare ringer en kille och bah;


Han -  Hur mycket är hittelönen på? *pratar otydligt, brytning*
Jag - Va ?
Han - hur mycket får man för kameran ? *pratar lite otydligt, brytning*
Jag - Va, jag hör inte vad du säger ?
Han - Jag har hittat din kamera, hur mycket får jag?
Jag - Ursäkta :s *ger tele till
pappa*

Pappa - Hej dett här är ..... har du hittat min dotters kamera?
Han - Hur mycket får jag för den?
Pappa - Vadå menar du om du inte får tillräckligt mycket så tar du den istället?


Sen pratar dom ett tag och sen åker vi och träffade honom , trodde först att han drev,
sen ärlig och sen blev jag osäker.
Men när vi kommer dit så hade hans dotter (på 7 år) hittat kameran och tagit hem den. Och han var jätte trevlig och sa att han drev när han frågade hur mycket får man? , han var ärlig med att han drev det vet jag ! Så jag fick tillbaka den och vi gav tjejen pengar (tänker inte säga summan - ifall någon vill ska ha kommenter om det) ! Så nu är jag sjukt glad, alla bilder var kvar så TACK SÅ JÄTTE MYCKET ! Ni kanske tycker jag överdriver, det är bara en kamera ? Men nej det är mer än så, den kostade ändå ganska mycket och betyder mycket för mig så tysta om ni har ngt annat och säga ! I LOVE HONEST PEOPLE !


pussar

Jag är ialf hemma nu, hur är det med er? Jag har varit och övat igenom konfan , och sen hängt upp lappar om min borttappade kamera & åkt in till stan med pappa och köpte ett par vita jeans, och övat franska & lyssnat på musik. Och mormor kom för kanske en halvtimme sen. Senare ska jag dra ut och försöka glömma hela konfan & plugget så det blir bra. Är trött också , Hanna och jag kom för tidigt till konfan imorse så vi gick omkring och handlade macka på bageriet där i närheten och sen så i slutet fick vi glass & godis så det var bra ! Bilder får ni ju vänta med som ni förstår men jag ska försöka komma igång lite mer med bloggandet ändå. Hoppas ni mår bra ! Kisses , Matilda.


Kamera snodd..

Har varit ute ganska mycket nu. Men när jag kom hem upptäckte jag att kameran var borta så fick springa tillbaka & leta där med Hanna i kanske en timme & fråga runt  flera personer som hade sett den men sen inte visste var den var men jag hittade den ej så imrn får vi sätta ut lappar om det. Men jag orkar inte snacka om det mera. Hade tänkt gå ut nu men jag orkade inte helt enkelt pga allting, men jag får ta det lugnt bara och sova nu för jag är grymt trött och så. Ehm, hoppas ni har det bra eller ngt, men om jag har lust skriver jag kanske kanske senare. Ialf men jag vet kommer komma över det så jag ska blogga. Ni ska inte lida mycket, imrn kommer ni ialf få inlägg!


Home !

Home again, startade med att jag var snabb imorse, klarade mig på en timme ! Sen stack jag till skolan, frukost och vanlig dag. Som vanligt när vi har vikarie skriker vi i klassrummet & inte lyssnar på henne, omg vi mobbar verkligen vikarierna. Haha vi är nog ganska pratiga på andra lektioner också, men lärarna har lärt sig att vi är snackiga nu! Sen fick vi tbx soproven, YES is all I am saying. Och hem efter avslutad vecka vi ungefär 3 . O solade lite och nu är jag hemma ! Så tänkte lägga in dagens, men jag vet att det blev cepe med bilden men jag orkar inte fixa mera .. så det blir som det blir, skit fint väder ut så dra ut nu sötisar . You know u love me, M !



Sov nu..

Nu ska jag ha min lilla skönhets sömn (; och försöka sova länge, trött så borde nog somna ganska fort.
Tyckte ni om låten?  Sov så gott, Matilda !


Abstrakt kärlek,

Back, kom precis hem. Varit ute lite med Semla & Hanna och pratat lite, men nu skulle H hem och äta middag så då gick vi också hem yesyes. Borde bestämma outfit till imrn och städa lite och så är jag faktiskt lite trött ! Jag har ju mina perioder av låtar, jag lyssnar på låtarna om&om igen , kanske bara 2 dagar men jag lyssnar ändå på låtarna minst 10 ggr då (a) . Ialf har jag ju varit på konfa, gick igenom hela programet igen så det är fix&färidgt nästan.


Abstrakt kärlek, är det så det känns nu?

dagen,

Yesyes nu är jag hemma.
efter dagen var jag ute i solen lite, snackade med Gaybie & Hanna i kanske en halv timme och sen hem.
 
Ehm.. yes. Sen idag på skolan så upptäcker Hanna att det är sjukt mkt folk som står och hänger ut genom ett fönster och så ser hon att det är Desiree på andra sidan, på en balkongen med Shannon och någon mer, då hämtar hon mig (som sitter och ritar på bilden) haha så går vi dit och det är sjukt mkt folk som står och hänger ut genom fönstret och försöker snacka med dessie, haha typ 'Jag älskar dig!' , 'Dessie, varför ljuger du för? Jag såg att du rökte precis ju!' , yes hon stog och rökte där på balkongen, men jag tror det var mest uppmärksamhet hon var ute efter då, eftersom hon nästan bara stog och väntade på att folk skulle komma, men uppmärksamheten fick hon ju ialf, so it worked. Haha, jag läser som många fler hennes blogg, och de flesta läser ju pga att hon är så patetisk (vad jag hört ialf) men det är väl roligt för henne att få sin uppmärksamhet här i livet någon gång. Men jag kan ju bara tänka mig hur det skulle bli om hon kom in i skolan ? haha ja du, det skulle vart en scen det.

Men har ni haft det bra idag då? Själv har det varit helt okej , yesyes, lite jobbigt med skola men det lever man med.
Ska iväg om en timme , och ikväll är jag sjukt trött på att sitta hemma för att det har varit så konstigt / kallt väder så jag tänkte dra ut. But anyway, vad kan förbättra bloggen ? (a) . Jag tackar för svar då.
Kisses , Matilda.






..

hejsan  , nu sitter vi i skolans datasal. Matte lektion , men är färdig med allt (a) !
Yesyes, så jag bara sitter här lite, har ni det bra? Hann inte blogga imorse , tiden bara försvann så det blev som det blev. Idag har vi hemkunskap och då ska vi ha prov .  Sen bild, så ska man bli färdig med allt. Onödig info, men vad gör man annars om man har tråkigt ? , Ialf har några målat om vårat  skåp, mitt var klottrat på förrut men det var fan finare! sjukt fult nu (ialf mitt), de andra fick tetris, packman etc, men är ändå mer nöjd med det dom gjorde förra året!
Jag kan ju inte lägga ut bilder nu direkt så ska kolla runt lite bloggar & så slutar vi nog snart. Kisses !

nighty nighty

Ska sova nu och sluta blogga, skrivit dagbok och lyssnat på låtar om & om igen (a).
Sov gott nu sweeties, det ska jag (hoppas jag!).
Så hörs vi imrgon, med mera uppdatering och kanske lite bilder.
You know u love me, M !

Darin ft Friends - What if

What if it was you? Have would it feel?


SKOLDAG&TOVE

Ialf, hejsan. varit hemma ett tag nu. Idag började vi 10 och slutade halv 2. Först ritade vi, sen aulan besök för operation dagsverk.. och lunch och tillslut tjej-jouren kom på besök, och snackade med oss om våldtäkt & hur man ska försvara sig & att om man blir våldtagen är det aldrig ens fel etc. Och sen fick vi gå hem tidigare, något om att vår lärare blev sur för att vissa (kille eller tjej vet jag inte) tyckte typ annorlunda än vanligtvis om våldtäkt och så. Sen efter gick Tove & Jag och simmade 1000 meter ! Plus typ 40 armlyft? som Tove kom på, sen tog 3 äldre tjejer efter oss och började göra lika dant , haha förebilder ? (a) . Efter gick vi och åt någon yoghurt .
Och lite och Tove bah; Det här var ju gott ju! Matilda jag vill ha mera !
Och sen kanske 5 minuter efter ringer hennes pappa, och såhära säger Tove
(alla hennes svar, vene vad hennes pappa säger );

- Köp något nyttigt, typ.
- Nej köttfärssås är inte nyttigt.. eller jo okej .. Och köp en morot också!
- NEJ DU KÖPER INTE GLASS, VERKLIGEN INTE! NEJ PAPPA JAG SKA INTE ÄTA NÅGON GLASS JAG HAR HÅLLIT MIG I TVÅ DAGAR NU,
VÅGA INTE !

Det var allt från mig nu, ska springa ut i köket för jag ska äta mat snart!

Tove på bild;

yesyes

Alooj . Precis kollat runt på lite bloggar&youtube klipp. Så hittade jag en på en tjej, när hon såg Johan Palm/ när hon fick träffa honom för första gången typ, (ni som inte visste det så var han med i idol 08) började hon gråta :o haha av lycka. Sen så blev hon intervjuad;

- Hur mycket betyder Johan för dig?
- Asso han betyder allt, han betyder mer än någon annan gör för mig, han betyder mer än min famillj & allting!

Ja så kan man ju också se det, men jag menar går en kändis man aldrig träffat över sin familj ja.. hallå ?


All for me , you know u love me, M !

I am talking to you..

Okej , nu är ja sjukt trött ! så jag ska faktiskt sova (a) , försökt fixa bloggen men det kan ju aldrig bli som man vill ? Hoppas ni läser mitt förra inlägg & svarar behöver verkligen hjälp !
Imrn så är det skola från 10 till kanske 2 , vi ska ha någon speciell dag, några fixar våra skåp och vi andra ska snacka eller något , inte ens lärararna vet vad vi ska göra så vi får väl se vad det går ut på .
Nej nu är jag trött , satt ändå uppe till kanske 12 tiden igår och gick upp sex pågrundav plugget så nu ska jag sova riktigt länge, mitt ända problem blir nog bara att bestämma kläder imrn, idag var det ju grymt kallt på morgon
(kunde lika gärna tagit dunjackan) så det var inte mysigt med nästan bara en väst..
imrn måste jag tänka igenom lite bättre, men jag tog ialf inte tights ?
Ja nu har ni fått höra om mit klädtjat så jag ska sluta, sen tänkte jag på att sola solarium ?
Plus mamma har fått hem massa rabatt kort & det är 10% rabatt på allt på hm imrn, (som jag förstår det ialf) så kanske ska t stan. Men vi får se hur det blir med det ,
Kisses M !

Lägerbild, första kvällen , mysigt ! (a)

HJÄLP !

JAG BEHÖVER HJÄLP MED BLOGGEN !
 
1. Jag vill få bort understrukningen på länkarna!
2. "2009-04-21 @ 20:02:45
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0) "
     ska in en bit på sidan & inte precis vi kanten av bloggen .
3. Högst upp där det vita börjar ska den inte vara fyrkantig utan runda kanter!
4. Om ni kan försöka få bort 'profil bilden' som just nu bara är ett kryss & en länk.

Obs ! Jag har publishme.com , men kan lika gärna logga in på blogg.se,
så när jag
kollar på designadinb.. så ser inte kodmallarna/stilmallarna lika dana ut.
Jag tror det beror på publishme, men jag vet inte eftersom de flesta använder pm så kanske någon kan hjälpa?
Skriv en kommentar i sånt fall och ofc länka din blogg !
Tack på förhand ! Kisses , M !


Ärlighet varar längst!




Fan vad ärlig hon är, "nej. jag har ingen annan än ida, " Skit starkt gjort enligt mig ialf, det är inte de flesta som vågar säga att dom bara har en vän för de andra stack !
Men behöver man bara en äkta vän eller borde man ha flera vänner som bara finns där?
Jag har en/två som jag alltid kunnat lita på till hundra , båda träffade jag samma år/året efter!
Det var bara det jag ville säga (a)
Kisses !

-

Livets stora gåta, glömma, älska & förlåta ?

Brokeback mountain

Såg vi i helgen ! Helt okej, men trodde den skulle vara en film man grät till mycket .
Eftersom Fanny & Elsa grät (a) , har alltid svårt med det.
Om någon gråter kan jag inte hålla tårarna tillbaka om jag ser på människan då .
Så efter filmen haha undvek jag dom lite tills dom slutat gråta så jag slapp bli helt röd gråten.
Men iallafall så kan man börja gråta i slutet , men jag kämpade så jag inte gjorde det.
Gråta, Gråta, Gråta, det ändå jag snackar om ?
Nej, men den är värd att se, handlar om två killar som blir kära å så !



Allt jag hade & säga för nu!

orkar fasen inte fixa nånting med bloggen nu , det blir ändå bara fel. Men ialf, det har varit en helt okej dag, prov etc. Men nu sitter jag här hemma ialf, ska strax iväg t tv;n , ska se 90210 & The secret life of american teenager (från igår) & fixa lite . Men nu ska ni få några av helgens bilder ! You know u love me , M !



ska uppdatera

Jag vet, har inte uppdaterat specielt bra, men no plugg :/ helt enkelt. Men idag ska det bli uppdatering minsann så sluta inte läsa för Ia am coming back ! Ialf , skola idag , igår fick vi rensa ut skåpen för dom ska måla vår koridor .. men det är lugnt , bara det blir fint så ! Idag no prov, vanliga
lektioner etc och imrn har vi någon konstig dag ?
Aja, men jag måste faktiskt springa nu ! You know u love me, M !

BACK ON TRACK

I AM BACK ON TRACK ! Läger i helgen med lite härliga bilder & människor, men har ej lagt in bilder på datorn så de får ni senare ! Haft en bra helg ? Vi hade ialf skit mysigt med nya lekar varje kvart (a) . Plus bestämmelse om hur redovisningen på konfan ska se ut etc. Precis sett GossipGirl, Wipeout & lite Mäklarna.
Skolan börjar imrn med mycket noplugg och trötthet, så det är inte direkt toppen..
Men jag klarar mig!
You know u love me , M !

Vi var på ekerö , fast ej på mitt landställe (a)

Vi hörs för helgen !

Hejsan , jag måste igentligen springa ungefär nu . Jag har packat men tänk om det inte räcker !
Så jag hade lite panik här hemma , sprang omkring & pratade med mig själv så jag ska komma ihåg allt,
men som vanligt glömmer man alltid något.
Ni får ha det bäst i helgen , själv kommer det bli bra , kanske lite jobbigt vem vet ?
Men nu måste jag springa.
You know u love, M !

Selma & Johanna, vi hade lite tråkigt bara (a)

helgen kommer

Hejsan , kom precis hem. Helt okej dag, mysigt med sol&nästan allt. Ialf blir jag sjuukt irreterad på folk , falska helt enkelt , men jag kommer antagligen ej berätta vem jag menar (a) .
Lämnar dt nu. Skola idag . Vanligt helt enkelt. Sommarsol & värme . Mamma köpte också min ljusrosa mjukisdräkt idag ! Yes, fast byxorna  var för stora haha :) , om man tänker Small, har jag XSmall (a) . Men de byts bara det är lugnt . Men jag måste verkligen packa nu . Tåget går klockan fem så jag får lite panik över det , har inte hunnit packa & ska träffa SochH halv fem någon gång och jag måste packa ! det är faktiskt mycket man behöver för en helg !
Men nu går jag , vi hörs , efter helgen , ingen dator där ni förstår så efter helgen blir det ialf, om inte ett inlägg till snart!
You know u love me, M !

I love happy endings

Hej bloggen. Haft en jobbig fast mysig kväll!

Hur mår ni nurå?
Tänkte ni skulle få reda lite om dagen;
bloggande, fixniing, frukost (det vanliga).
Matte - pratade om när man vanligtvis går & lägger sig . De flesta sov vid 12-1 nångång. Själv om jag är riktigt duktig kan jag sova kanske tio? annars runt elva tiden , men på lov etc brukar det bli runt 12-2/3 . nångång beroende på dag&humör. Men vilken tid somnar ni/går ni & lägger er ? Man ska enligt bra tid sova ungefär 8 timmar i min ålder .
Men det är ju faktiskt inte då man brukar sova, men ungefär.
Franska - bestämda platser, sitter bredvid Tove nu. Verb & adjektiv . Och liten lek , ofc my team won !
Lunch .
Hemkunskap
- Planerade våran egen mat . Potatis & köttbullar (a) .
Bild - målade, provade färger  .
Engelska - liten lek, man skulle spela en person ett 'yrke' och så först skulle jag vara droglangare , men fick byta till jagare.

Sen var den konfa , sen hem , och tillslut GHOST WHISPERER ! I LOVE HAPPY ENDINGS ! helt enkelt .
Men jag borde inte sitta hära mera.
You know u love me , M !



låtar, hoppas ni gillar någon av dem?

Ni har säkert alla hört vissa låtar som ni sedan helt plötslig får höra igen?
Vissa av dessa har jag hört andra hittade jag precis men jag har inte lyssnat igenom alla så ni vet ifall dom är konstiga?


 - gillar inte refrängen direkt men ändå!
 - EJ SAMMA SOM EFTER!
 - EJ SAMMA SOM INNAN!

 - minnen av en speciell person. Älskar låten!

morgon helt enkelt !

God morgon, sitter här & väntar & försöker samtidigt fixa mig ! Hur mår ni ? ,
själv mår jag helt okej , trött bara , somnade faktiskt kanske kvart i elva, jag var trött då !
Men skolan tar på krafterna helt enkelt. Fast jag börjar halv tio dag , men träffar Hanna vid sjugo i nio (frukost)
så jag får vänta lite til..
Ikväll är det konfa, helt enkelt som vanligt . Fast vi ska nog prova dräkter (?) .
LIte extra info dära . Det är inte sol idag , det är typ kallt , runt fem grader , men det ska jag klara av.
Sen idag hämtar mamma mina skor på omklackning, (par vita ballerinor) , och sen kanske jag måste börja packa
til helgen. Och på fredag tänkte jag dra in till stan innnan vi åker, om jag hinner, och köpa en mjukis dress & ngt mera.
Så vi får se hur det blir med det ! Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar , fixa mig etc , så får ni ha det trevligt !
Kisses (länge sen jag skrev det va ?)

(det blev knasbilder, så jaja)

you know u love me, Matilda.

Hej sötnosar, lyssnar på Engla låten precis .
Pratade nyss med Famor i ungefär 35 minuter, vi hade en liten mysig pratstund .
Sen så har jag lagt in mina bilder på datorn, bra va ?
Plus att jag  har övat no, då är man väl bäst som orkar ? Jag menar ögon är läbbigt !

Var på listan tror ni jag är nånstans? kommer jag nå långt ?



bilden tagen idag, lite dresscode, skit fint väder ! (lite kallt men det får man leva med !)


pluggis (a) , Nej det kallas duktig !

(Hejsan , sitter här & pluggar no . Kommer ha fullt upp i helgen med läger så då blir det inget plugg.
Och det är No, fyfasen det kan man ju inte på engång? :o
Men jag borde inte blogga, nej för idag& måndag tror jag är mina enda dagar jag kan plugga på ..
tråkigt !)

Har ni haft en bra dag ?
Jag har ! tror jag ..
det var lugnt idag , film , läsa, skriva det gamla vanliga helt enkelt .
Jag märkar att jag inte har speciellt mkt att skriva om, det är trist.
Men vänta bara, I will be back !
Jag bloggar ialf varje dag - det ska ni vara glada för ! - vissa jag känner bloggar kanske en gång i veckan eller månden? Så erkänn - visst ingen stor bloggar 15 per dag men jag bloggar , visst ?
Sure I do ! Vet ni 8 veckor kvar till sommar lov, och jag tror vi har omkring 5-6 seriösa veckor kvar så yes,
Skolan  is soon over ! , men då börjar jag nian ? NEJ ! för mycket prov, sen ska man söka t gymnasium ?
Ojojoj, mycket på en gång . Har ni redan planerat liven ? Kanska drar ni utomlands och bor i ngt år ?
Ni få ha en bra dag . Bilder ska faktiskt komma senare ,

(lagt in förrut men ni får den igen )


trend ?

Måste fråga, är detta sommaren/vårens trend ?
Tycker inte det är speciellt snyggt men så alla vet så fick jag ett sånt ljusblått som skärp för 2 år sen (a)


Ska blogga senare !

god natt !

Jag ska iallafall sova nu. Fixat en fin ny bakgrund på datorn & kollat på depserate housewives, så jag är nöjd för ikväll !
Börjar halv tio imrn men vi får se vilken tid jag går upp . Ni får ha en bra kväll / natt  nu !
You know u love me , M !

Falskhet svider

Fan för alla jävla falska människor, började tänka på det! Falsk vänskap & hela skiten , fyfan ! Dom bara bedrar & leker med känslor, såraren en djupt & skiter i det. Dom har inga känslor! Det finns många sådana , äckliga falska människor, som bara skiter i . Eller är det vi som uppfattar människor olika eller har dom helt enkelt inga känslor ?
Alla dessa 'mobbare' sägs juu har det jobbigt hemma etc, trackar ner för att känna sig större . Är det så? I många fall ja, men de kanske inte alltid vet vad de gör, vad de säger & hur det påverkar folk . Eller vill de bara såra månniskor ? Känna sig bättre, 'högre status ' ? Jag vet inte, men alla folk som ska tracka & hota & 'driva' med vänskapen, hela skiten !
FAN FÖR ER ! Det är så jag tycker .
Men, alla kanske någon gång uppfattas som känslokalla & falska , eller ?
Har vi alla någongång bakom ryggen blivit snackade om hur falska vi är ? Hur vi skiter i och inte orkar ta hand om det man ställt till med ? Alla har väl pratat bakom ryggen ? Falsk vänskap ? Men, känslo kalla bryr sig ju inte änns om att fixa det, andra på något överhuvudtaget eller prata med personen som är sårad - inga vänner ?  Plus falsk vänskap.. man behöver inte känna personen ? Nej , man kan snacka hur mycker som helst , men ska man snacka borde man nog kunna stå för vad man säger, när du sen blir ifrågasatt eller ?!

Det finaste jag vet..

Haha fuckin' deprimerade låtarn jag kan lägga in ibland, (men erkänn dom är bra ! )
Men ni ska få en till inte deprimerande.
Jag känner folk som kan vara den jag tycker är den finaste jag vet ,
men det kan vara vänskap eller familj kärlek likaså !
Hope you like it .



Plus en Sofijah låt till & en Sober låt (Sober låten hade jag på hjärnan typ hälften av min kolloperiod, så vet ni dt);



You know u love me, M !

låt & spring!

Jag är trött på skolan , och jag har gått en dag.. lyckat ?
nej jobbigt ! Jag kommer få stå ut i kanske någon månad, två , äh jag vet inte,
men däremot har jag hittat nya låtar att lyssna på, bra va ?
så lyssna på denna, jag vet den är hemskt , men bra !
 & spring sen till uglybetty, that's all I am saying for now.
Jag tycker den är bra, men ni får ha eran egen åsikt , Folkets rätt  i världen ?
You know u love me , M !

FINT?


yesyes !

YESYES !
nu har jag äntligen fixat så det är bra,
blivit medlem på ny sida så jag slipper sitta här och vänta,
bäst!
& du elsascottis , ska kommentera varje dag även om jag glömmer,
för då blir jag påmind plus att jag kommer alltid ta igen det med lite flera kommentarer!
http://elsascott.blogg.se ,
elza du är värd en länk till !

Blondin, brunett ?

BLONDIN SÅ FIN !
BRUNETT SÅ HETT !

två ordspråk ?
ialf så har jag alltid velat färga håret brunt , brunett you know !
Right now har jag cendré, trååååkigt !
Men jag har pappas hår så det blir mörkare med tiden .
Sen är det alltid fint med blondin , (de som passar i det ! ) , vilket jag nog är en av de som inte passar i blondin !
Men, det är sommar snart , solen lyser och ... HÅRET SOLBELEKS !
yes, det är snyggt det med , men då är det väl ingen ideé att färga brunette visst ?
You know u love me , M !


gottfolk , ni ser att det är mörkt så det är inte riktigt så mitt hår ser ut men,
lite mörkare än det, eller så, vad tycks ?

Väder, skola, sommar, tv!

Skolan var idag. Lugnt, helt enkelt .
Film , bandy i kanske 10 minuter, & lärare som bara pratade hela dagen så det var grymt skönt, 
fast med tanke på att jag sov som högst 6 timmar så var jag trött !
Sen så blev det sommar på eftermiddagen, solen lyser fortfarande,
det har varit en toppen dag utom ja en person,
men jag ska inte klaga
!


PLUS IKVÄLL ÄR DET UGLY BETTY + DUBBEL AVSNITT AV DESPERATE HOUSEWIVES !
vem blir inte glad när man får höra det liksom? Just precis, men som vanligt kör ju alla läxor igång igen ,
men sen tio veckors sommar lov har man ju alltid att se fram emot, det blir nog mycket landet, & båt eller husbils semester, beroende på vad de andra vill .
Husbilen köpte vi förra året, men det är alltid roligt med båt, som vi haft i flera år, jag vet inte men tror vi haft 2/3 båtar?
Yes yes, det blir nog ingen utomlands resa på lovet tror jag . Så det var lite sommarplaner,

Men en fråga, förra året köpte jag guldkortet (grönan för 1200). Gick 12 ggr tror jag , fast jag tycker inte det låter så mycket med tanke på att min kompis kompis gick 42 ggr när hon hade !
Men ska jag köpa i år igen? eller är det bättre med sommar kort på eriksdal?

Nej nu får ni gå ut & njuta av det fina sommar vädret efter ni svarat på min fråga, blommorna börjar komma nu också .
You know u love me , M !



god morgon,

God morgon, ska till skolan om fem minuter så ska vara snabb,
Idag har jag bara, jeans & svart tröja, enkelt helt enkelt.
Fiixat mig i en timme & så är helt färdig,
Hoppas ni får en trevlig tisdag nu efter lovet.
You know u love me, M !

Skolan ska alltid förstöra loven.

Ville bara säga god natt. Städat mitt rum lite. Och kollat på The hills&Parlamentet .
Men jag ska nog fixa lite till & sen sova . Börjar iförsig 9 imrn men jag ska upp tidigt ..
Kanske vid 7 något. Måste bestämma kläder & sådära !
Juste glömde skriva det , Hanna & jag har hittat vår nya favorit affär, även den jag ska köpa min rosa mjukisdress i!
Ha en bra kväll sötnosar,
för nu ska jag sluta blogga eftersom skolan måste börja
& det är ju perfekt att vara helt slut som jag kommer vara imrn.
You know u love me, M !


You know u love me, M !

Juste min blåa tröja, den jag köpte precis, Hanna & jag tänkte på att köpa den fast i  ljusrosa,
är det fint eller bara helt onödigt?

This one in a color of pink !
What do you think ?


Ögon/Linser

Tänkte på färgade linser, bara som en kulgrej;
iallafall , själv har jag ljus blå ögon så jag skulle jag kunna ha kanske de hära ? ;






Yes, this is my eye,
 

hilllooo ! oj, mycket blått..

God kväll honeys . I am Back ! Idag har jag shoppat , haha yes.
Ni kan få bilder ; 3 par jeans , en lång randig stickad tröja , en blå&vit tröja och sen en svart kofta - (ingen bild).
Yes, det köpte jag, Hanna & jag var ute i stan hela dagen .
Det gick på omkring 1000 spänn , & om det hade varit ledigt  från skoaln imrn också så hade jag dragit in till stan igen !
Men det jag faktiskt ska köpa också, en ljusrosa mjukis dräckt , en knallrosa adidas & ett par silver örhängen (a) .
Mitt program som jag alltid ser på måndag går inte pga starwars skiten  ..
så nu ska jag faktiskt städa mitt rum för jag är så grymt bra och sen ska jag äta middag.
Lunchen blev idag 2 cheeseburgare och en vatten vid fyra/ halv fem.
Sen nyss var jag ute lite med selma & hanna , haha så var det några killar som följde efter oss.
Plus två andra som frågade om vi ville vara med på fotboll , men om jag säger såhär, tunika & 'sandaler/ballerinor' är inte den bästa dressen till fotboll (; !
You know u love me, M !


 

ikväll säger jag god natt !

Tänkte bara önska er en god natt!
Sista inlägget för ikväll för imrn ska jag försöka komma upp tidigt så jag snabbt kommer iväg till stan för att shoppa!
Jag tänkte inte på det , men alla är ju ledig ?
Shit det kommer säkert vara sjukt mycket människor i affärerana då :/
Det ordnar sig !

(Alltså bilden på mig är gammal så ni vet ! )

Adidas

jag kom precis på ,
vill ha en rosa adidas,
det finns ju mera ljus rosa & knall rosa, vilken ?
den ena är luva & den andra inte, menmen.
Kisses !




( Ja Både Selma och Kim, det är den mörk rosa jag tänker köpa ! )

I know you love me !

Jag bloggar, jag bloggar, jag bloggar, jag bloggar, jag bloggar, jag bloggar, jag bloggar så ofta jag hinner !
Yes , matilda - that's my name .
Jag bloggar när jag hinner & vill helt enkelt .
Egentligen kunde jag satsa mera på bloggandet, käna pengar & värva folk etc ,
men jag är som de flesta tror jag , orkar & har helt enkelt ingen tid för det just nu.
Men en dag kanske kommer när jag tar tag i bloggandet & börjar fixa allt runt den .
Men hörni , det får ni nog vänta med ett tag för jag har inte tiden eller orken att göra det just nu.
Men jag hoppas att ni fortfarande läsar & varför inte länka lite ?
Skulle inte ha något imot om ni länkade mig lite (a) hihi .
Men nu får ni ta fortsätta med det ni gjorde.
I know u love me , Matilda !


Dina, mina & våra

Dina, mina & våra, det har börjat nu på trean så sluta läs nu & sett dig vid tv;n .
om du läste min blogg för kanske ett år sen såg ni att jag hyrde denna,
den är bra faktiskt , så sett dig vid tv;n nu.
You know u love me, M !

DVD Film: Dina, mina och våra

Smink, it is everywhere around you !


 nästan, om inte alla använder smink, det kan vara i hela ansiktet eller bara lite för att täcka ett märke eller vad som helst.
Även jag använder smink, varje dag så jag ska inte säga att det är fel, nej det är inte vad jag försöker säga här.
Men visste ni en sak ?
Det finns ju konserverings medel i smink , inte sådant som finns i mat utan annan.
Plus sjukt mycket gifter (närmare 900) !

"Flera av de 900 ämnena kan ge cancer
Visste du att det finns 900 farliga gifter i ditt smink?
Och att många är så farliga att du riskerar att få cancer.
Vi håller sakta men säkert på att sminka oss till döds."

Just precis, vi håller på att sminka oss till döds,
är det bra ?
Skulle inte tro det va.
& igentligen har vi tur som har sminket ,
eller jag menar vi använder det jämt !
För att inte skämmas över något,
för man kan bara sminka över det?
Killar har det där emot jobbigare..
eller bättre ?
Det är inte ofta du ser än kille sminkad,
men de man ser blir ju identifierade som
gay ,
fast jag tycker faktiskt att vi accepterar det mycket bättre nu än förrut. Det tycker jag faktiskt .
Men, tillbaka nu.
SMINK ÄR INTE BRA !
Nej, det är verkligen inte det.
Det är ganska hemskt att vi börjar sminka oss till döds!
Nej usch , och jag menar,
det är faktiskt så att de billigare sminken är faktiskt bättre, de kanske inte är dior men det finns
inte lika mycket skit i sminket !
Så om ni behöver smink , ta billigt eller
helt enkelt sluta !
Jag använder alltid smink så ja..
men visst man ska tänka mera på vad man faktiskt kletar in ansiktet i !


Läs lite extra om du vill;
just press this text!


daydaydayday

Hejsan sötnosar, ska äta nu så det blir bara lite snabbt .
Precis sett GossipGirl , tycker det var bra , men missade en kvart :O !
Vi hoppade studsmatta , solade , myste med hunden Tussie haha och träffade grannarna etc !
Mysig dag ialf & imrn drar jag & hanna iväg & shoppar . Det måste jag verkligen ,
och kanske , kanske drar hanna och jag till landet senare om vi får lust & om det är varmt.
Är det många här som har landställe ? (;
Men ni får ha det bäst, kisses !

lite om dagen

God dagens alla söta läsare !
Sitter här på landet, Hanna&jag är grymast som själva satte upp studsmattan, såklart bäst !
Och vi har ätit mammas smörgås tårta , delisioso , yesyes, det har varit en toppen dag ialf så ni ska få lite bilder;
på huset , omgivningen , hunden bredvid, min katt Zalsa , hanna & jag solar etc :)
You know u love me, M !

morning !

god morgon, har ni sovit gott? Själv så har jag det !
shit det äär fint väder !


Idag drar vi till landet. Kanske , kanske tar med bärbara så ni kan få se bilder direkt but U never know .
Yesyes, kommer hem någon gång ikväll . Vi har inte varit på landet iår så det blir fixning där, mer sopa&städa av.
Pappa har redan hyrt nån som krattat bort loven så vi slipper det . Och sen om vi har tur tar vi upp studsmattan.
Yesyes, så blir det , men jag har med kameran så ni ska på bilder ialf  nån gång under dagen.
Nu ska jag faktiskt börja fixa mig & kanske städa upp i mitt rum .. om jag orkar villsäga .
Och sen så nån gång vid tolv drar vi , så ni får se hur mycket jag bloggar men nu bär det av mot landet .
You know u love me, M !

The sun is shining above us today !

I'm tierd

god natt sötnosar,
jag har suttit vid datorn ett bra tag nu & känner mig ganska trött, imrn ska vi ju dra iväg till landet.
så igentligen ska jag väl upp om kanske 7-8 timmar haha , skulle kunna tänka mig att sitta kvar här men då kommer jag vara helt slut imrn , vilket inte är så bra då . Men ialf så blir det lite bloggande imrn , om jag hinner .
Och nu tycker jag ända designen blev lite rosa ändå?
jag vet inte , men jag kommer ha kommer ha kvar denna ändå, om ni inte kommer ha synpunkter på den .
Men vi hörs, klockan tickar & jag är trött ,
You know u love me , M !

Pics .

I know u love me,
and that's why I am showing u this pics from my weekend.
I am starting with saturday, and I end with sunday in the little cute shop .




vad jag fått (a)

hej sötnosar .. I AM HOME!
Yes I am.
Jag kom hem vid nio, duschade & letade efter kameran som jag glömt i bilen..
jaja vi hittade den ialf tillslut .. efter en timme (; .
Men det händer.
Tänkte att ni skulle få lite bilder&så nu när jag äntligen fått in bilderna på datorn.

Detta är vad jag köpt& fått idag, och igår , plus lite påskfjädrar & grejer till scrapbooking
plus wee , men det tog jag inte kort på , räknar med att alla vet vad det är (a)



SORRY ..

Jag ser det nu , det ser helt knas ut !
Det ser ut som rosa& lila , och nej tack det vill jag inte, 
jag fixar det ikväll. herrans, jobbigt .
men jag ska försöka fixa,
förlåt för det ser knas ut men det får jag fixa ikväll .
Iam sorry , kisses !


ser ni ändringen , nu är det mera lila?
jag vill ha det rosa men då måste jag även ändra bakgrun och headar,
& det hinnar jag inte nu , men för att fixa lite får ni ialf , lila okej ?


shopping.

hejsan sötnosar, internet på datorn funkar nu äntligen efter en halvtimme,
jag har shoppat lite grejer också men det blev inga kläder som jag igentligen behöver.
Men ni ska få veta priser & saker jag köpt & ikväll får ni se bilder för Usb-kanbeln är inte med.


- 10 färgpapper till scrapbooking, 17.50:-
- en blommig kopp, 40:-
- 2 par svarta leggings, 72.50 :-
- 2 par strumpor (sådana som bara går över tå&häl), 20-30 nått sånt
- wee fit (till bror & mig) 1095 :-
- ett par svarta ballerinor med kilklack , de sista paret ! 499:- 

sen testade jag 2 par svarta klackskor också, jag går inte ofta i klackskor,
visst mina svartamocka skor jag haft i vinter , dom hade ju lite klack
och sedan mammas vita som jag hade på någon återträff, hanna kommer du ihåg hur länge jag stog&velade ifall jag skulle ta dem eller inte ? det var tider det haha
och sen testade jag ett par fina vitaklackskor, ser ut som mina ballerinor jag köpte förra året fast m klack.
yesyes, så jag funderar på att köpa ett par svarta klackskor nu någon dag.
sen så var vi på restaurang och jag tog massa bilder ute, skit fint väder ! inte ett moln på himlen,
och faktisk även fast det är ingenstans så är det jätte skönt, man har massa tid och man kollar inte änns på klockan.
Plus att jag sen träffade Familjen Falk , Fannie falk och jag träffades på en bröllops fest typ för mammas kompis förra året & här bor hennes mormor också , det var så att mamma och hennes pappa känner varandra från högstadiet,
yesyes, så fick ni reda på det.
Bilder ska ni få ikväll.


kisses

darlings :) haha , ja mamma har dragit ut på skoaffären & vi andra kommer strax efter i Bil.
Jag har fixat mig färdigt & när jag kommer till affären måste jag köpa ett par svarta ballerinor, har bara 2 par vita.
Visst är jag intressant som skriver det ?
Ni ska inte behöva höra på sådant tjat mera.
Men komigen kommentera & säg vad ni vill att jag ska skriva om så ni får det sagt (a) ,
och ikväll när jag kommer hem kan jag blogga lite mera för där har jag bilder & hela skiten .
Så ni ska få bilder ! yesyes, alla är färdiga & väntar på mig nu så jag ska ta & pallra mig iväg nu.
Ha det bäst ! 
You know u love me , M !

God morgon,

ja godmorgon, jag åt frukost halv tio, HALV TIO! tidigt ..
men ialf, idag ska det bli shopping ( om man hittar något i ingenstans) yesyes,
mina faoritbloggerskor är tbx förstår ni som jag mår bra haha (; .
Solen skiner ute & det är 10 grader varmt i skuggan just nu så kanske bortåt 22 eller ngt i solen?
det är ju fortf bara morgon så the sun, here it comes.
Jag ska slutablogga & fixa mig istl , vi åker ju hem idag - ikväll någon gång.
Och imrn ska jag ut till landet , bra om det är fint väder, så man kanske kan sola?
kanske bada? (a)
Nej nu ska jag lämna datorn, återgå till världen & läsa klart min GossipGirl - bok.
Så mer bilder and stuff får ni ikväll.
You know u love me, M !


sunny life ..

Glad Påsk .

hejsan sötnosar,
mysig dag. åkte vid 12 och i bilen såg jag på sex&the city, vi har tv i bilen förtstår ni.
och sen när vi kom fram åt vi mat & spelade kort & fick påsk ägg, i ägget fick jag trisslott och ett blått 'tygskärp'.
I am sorry , men jag tog inte med mig min usb-kabel så ni får tyvärr inga bilder förns imrn.
Jag har ialf läst mycket gossipgirl och tagit några bilder .
Alltså , nu är jag hos mormor, men vi stack t mina gudföräldrar först, alltså mammas syster.
Sen snackade vi om skolan etc, och kanske ingen vet men som in ska få veta,
jag tror det är nu till vi börjar nian som Hanna och jag känt varandra i tio år ,
och eftersom vi känt varandra sålänge frågar ju alltid folk om vi fortf är vänner & om hur hon mår etc.
Och hanna jag har glömt att säga det men i sommar kan vi dra till Lindesberg , E&G's landställe, om vi vill.
Och eftersom jag pluggar italienska & dom åker dit varje år så sa E att när jag går ut nian kan vi åka dit med dem.
Vad sägs ?
Haha, ja nu fick ni ett litet medelande att läsa också till Hanna , men ja.
Jag tänkte ialf säga gladpåsk (a) bara för jag är så trevlig,
har ni fått många påskägg idag? eller ni kanske får imrn?
You know u love me , M !


I will be back again .

godmorgon, klockan är nästan kvart i 11 . om kanske en timme drar vi till mormor, men jag har inte packat ! ,
fast okej det är bara en dag . men solen skiner ute ialf, precis duschat ska bara fixa mig & så är jag färdig .
Läst klart första GG , bäst va? så jag tar med andra till mormor, ska försöka blogga men vi får se hur det går,
kommer bara kunna blogga ikväll efter sju och sen framåt,
för innan sju - idag - kostar det ungefär 100/ min att vara inne på internet. inte bra, inte bra.
men nej lid ingen nöd för jag kommer tbx imrn I think ! .
You know u love me, M !
                   


god natt

hello sweeties, förlåt men nu är jag så trött på vissa människor.
Så jag vet inte om det blir ett så roligt inlägg, loggar in lite på msn.
Shit vad länge sen jag loggade in (visst 15 minuter i tisdags men det gills inte) , typ ett halv år sen?
jag har så himlans roligt liv just nu. Jag får inte gå ut för jag är sjukt . Usch - that's all I'm Saying.
yesyes, men nu ska jag gå, 
U know u love me, M !

ätit,

ätit ,
yes jag har ätit. Shit vad mkt 'yes' jag skriver, men det får ni leva med.
Vi kollade på lite Arlanda Airport eller ngt , det är faktiskt intressant.
My food;

u know u love me, M.

that's my life.

Vi ska äta nu & sen blir det godis, yesyes, pappa köpte hem efter en bussresa just.
plus ett par solbrillor jag fick av mamma, de bästa jag har för tillfället men ska nog köpa ett par andra också.

- 3 packet bilar
- 1 påse lakris
- 1 påse kolaremar
- 2 påsar dummleklubbor
- 1 påse m&m's
- 1 påse kina/tuttifrutti snacks,


you know u love me, M !


Collage,

MÅSTE SHOPPA !
omg, har typ ingenting har jag kommit på.
Jag har tjatat om ljusblå jeans I know, men när man hittar rätt är dom oftast/alltid inte tillräckligt tajta !
I'm being crazy !
Måste också köpa svarta ballerinor!
Plus jag måste ha SOLBRILLOR, mina gick sönder i thai (tappade dom) , ni vet flugorna från Ginatricot?
Men jag ska faktiskt söka runt lite på kläder som om jag hittar ngt , och visst mormor lever inte i förorten , men det är ju inte stockholm liksom ? men det kan finnas något så jag ska checka kläder and I just have to shopp!
Plus ett svart, ja låt mig säga tunika som måste köpas i thailand!
(daddy's friend har thaifru och han var ju där precis efter vi åkte hem,
men han ska dit igen snart så då måste han handla den till mig ! )

U know u love me, M.

solen påväg ner.

visst det är lite moln i fjärran men ändå fint.
Solen börjar gå ner, bilden tog för kanske 1 minut sen från balkongen!


Läser GossipGirl.
Kom precis hem från Selma. Vi kollade lite film& sen The hills.
Imorgon drar jag till mormor, och stannar där en natt.
Så jag kommer hem på lördag kväll nångång.
På lördag (där ialf) kommer det bli bortåt 20 grader i skuggan - YES !
Vi ska ta med bärbara så det kanske blir lite bloggande.
Men nu måste jag packa.
Och ni missar inte Ghost whisperer ikväll klockan 8.
yesyes, you know u love me, M !

GossipGirl

yesyes , idag har det regnat , men vi kanske drar ut snart,  spelat kort&ätit så det är klart.
hur mår ni? mår själv ganska bra, fortf lite halsont menmen.
juste, you know GossipGirl , läser just nu första av de tre böckerna som jag lånat av annue.
Och jag rekomenderar dem!
You know you love me, M!

bilder från onsdag + dresscodes


yesyes, hanna&elsa på morgonen (ja ni ser ju tiden själva)


hanna, Selma , Elsa på väg hem till E'.


Elsa& selma spelar wee, shake it eller nått sånt !


                                     
dresscode tisdag;                                       dresscode idag;
linnne/tunika - ginatricot                             linne&tröja svart- bikbok
tights - hm/gina                                            jeans - bikbok
vit tröja- lindex                                                silverarband - halsband

från Tisdag!

bilder från farmor , när jag rensade ut en av hennes tre garderober , menmen.
Hon är skooman eller något, för hon har skit många skor !

och så fick jag hem en blommigskjorta & en kjol och en guld/beige liten virkad yttertröja.

bilder ska komma !

godmorgon sötnosar. Fasen, direkt när man slutar skriva för en dag går det neråt.
Ska börja tänka på det (a) , och så ska jag följa några bloggtips så får vi se hur det går.
Ialf, nån/några bilder från igår kommer senare , jag har ingen aning om vad jag ska göra idag ?
men jag kanske ska ta det lugnt hemma bara.
Jag kom hem runt halv tio igår & jag var för trött för att blogga så jag somnade istl.
Ska komma på något roligt att skriva i nästa inlägg så det så. Ni får abslut ge mig tips också .
Men nu så ska jag nog fixa mig.
ni ska få bilder idag, det ska ni!
Kisses !

yesyes ,

jag har tråkigt ,
johanna stack vid 12 ?
nu ser vi på click , sett den två ggr så jag orkar inte riktigt .
yesyes , vad gör ni idag då ? vi kommer antagligen sova dagen ut & ta det lugnt.
det är lätt att få upp dem på natten , men på dagen vill dom sova .
och det är ju perfect när det är fint väder ute ..
jaja, men vi kanske träffar selma senare & orkar jag tar jag kort också .
jag vill ha tea, och ska försöka samla poäng på freestreet ,
ni vet , ditt liv bästa chans ? (a)
http://www.freestreet.se/?r=3294
yesyes, bli medlemar guys , kommer skriva mera snart för jag orkar inte kolla film ,
men vi hörs,
You know u love me , M  !

a piece of the sun

god morgon !

god morgon sötnosar,
såklart sov vi inte 9 , om jag säger så här,
sover man med elsa & hanna ialf så är det inte lätt !
johanna & jag ville sova 1 men nejnej det fick vi inte ,
så vi somnade runt 3/ halv 4 .
vi såg Eurotrip och The Stepford wives, helt okej filmer . 
sen spelade vi kort och sen fick vi tillslut sova för elsa orkade inte dra upp oss igen.
vi vaknade runt halv 11 , & då ville elsa & hannna sova då såklart. så jag och johanna åt själva frukost.
jaja nu ska vi spela spel . och så får ni ha det så trevligt . glömt ta kort så ni får överleva det med !
kisses !

hela dagen.

hej sötnosar.
jag vet att jag inte skrivit, men imorse hade jag abslut ingen lust att skriva och dagen har spenderats hos farmor så jag har inte haft tid.
igårkväll skrev jag väl ? så vi tar dagen.
började med att jag gick upp vid halv 11 typ & åt frukost & kollade på 90210.
sen stekte jag pannkakor, vilket jag är bäst på (a) , till bror & mig.
sen ca 1 stack jag till famor och städade ur hennes garderob & pratade med henne& tog det lugnt.
sen ungefär kvart i 6 tog jag bussen hem. och när jag klev av tror jag jag såg tjejen som spelar i ,
'I taket lyser stjärnorna' o så. 
Sen har jag sett secret life of american teenager & ätit middag och
elsa & hanna har försökt övertala mig i en timme att jag ska sova hos hanna ikväll .
dom har lyckats nu men jag är grymt trött så kommer somna nio ,
det blir inte mkt bilder nu men jag har inte lagt in i min dator så ni får leva med det.
ska kolla färdigt & sen sticker jag nog till hanna .
kisses ! hoppas ni haft en trevlig dag !

some techno shit, but who cares? :)

dagen,

jag vet  att jag inte skrivit idag,
det har varit en mysig dag med anna ialf, inte träffat henne på ett år :o
vi var hos henne ngn halvtimme
& så åt vi 3 glassar var , för det är så gott !
sen så gick vi hem till mig,
kollade lite gossipgirl,  har även fått låna hennes 3 första böcker av gg .
så jag ska läsa skit mkt !
och sen så har jag inte gjort ngt mera direkt ,
här är annues blogg.
http://annue.blogg.se
hon skriver aldrig längre men jag ska få igång henne ;)
men nu är det lite inspelat topmodel att se på så
kisses !

god morgon.

god morgon darlings .
vaknade runt halv 10 eller ngt,
och jag mår faktiskt mycket bättre,
haha sen hittade jag min månads peng i en morgonrock
det var väl bra ? (;
vad ska no göra idag , jag ska först vila upp mig & om jag orkar
så drar jag ut med elsa.
men mitt problem, Vad ska jag har för kläder ?!
det 'r ju soligt & så men jag vill inte bli sjuk igen ,
så jag måste fundera länge,
jag vill inte ha jeans ,
så det blir nog tights fakitskt,
men det får vi se senare nu ska jag bara lyssna på musik & ta det lugnt ,
och elsa , mobilen är på & Jag är hemma så ring du !

,  kisses !

god natt sweeties .

god natt sötnosar, nu ska jag sova,
sov så gott så hörs vi imrn,
om jag mår bra imrn ska jag nog dra ut med elsa.
så kanske ni får lite liv i min blogg ? vem vet.
ville ialf säga god natt så pusspåer !
You know u love me , M .
 
kommer ni ihåg dom här sommar låtarna från förra året ?




lyssna .

jag vet att jag redan lagt in den en gång ,
men jag har fastnat för låten så jag måste.


heath ledger

okej sent ute jag vet ,
men tänkte bara säga , igår hade heath ledger fyllt 30 år .
han dog ju för ngt år sen i fall ni ville veta,
vet inte vrf , tror han knarkade ihjäl sig men vad vet jag ?
skulle bara säga det ialf .
har ni sett casanova ?
han spelar honom i filmen , den är skit bra .
I promise u , you have to see it !


xoxo.

jag är trött !
precis sett gossipgirl och jag tror jag missade lite från förra avsnittet .
tror vi ska se på film eller ngt,
ska äta lite mackor & te .
ha det mysigt , och tänk på sjuka mig ,
You know You love me .
XoXo M .


I will ask you, and you will answer .

en fråga , är det fel på min dator eller har mina youtube klipp försvunnit ?

förkyld ..

right now I hate to bee ill .
det är okej när man är sjukt trött  på skolan med allt plugg & man bara får stanna hemma
& sova & titta på film . men nu ? när det entligen är lov , går jag & blir sjuk ?
lyckat? nej ! jag hade tänkt få shoppa & vara med vänner ,
och nu när kvällarna börjar bli varma kan man gå ut .
men nej, lovet för mig var visst inte tänkt så .
nähä .
- okej visst det kan bero på mig som går med lite för kalla kläder då&då .
men ändå . kroppen ska väl kunna stå imot lite förkylning för en gång skull ?
jag får ialf ta det lugnt, vara hemma & sova , 
& det är ju skönt när det äntligen är lov att man får sova ut.
men ändå . jag är trött på att vara förklyd nu !

bloggdator.

OKEJ , ME WANT BLOGGDATOR !
pink or white ofc


yeyes that's what I want .

it's your choice . it's up to you .

jag har världens roligaste liv just nu när jag sitter framför datorn ..
yeah right ?
jag är trött , men jag har fixat min headar,
blir inte totaly nöjd , men kan man någonsin bli det ?
skulle inte tro det ..
villken var finast av dessa två , jag kan inte välja , även fast ingen är bäst så,
välj ?



dom ser konstiga ut när dom visas såhära menmen.
which one ?

god morgon .

god morgon darlings ,
gick upp halv 12 , och fixade mig , plattade håret å sådära ,
även fast jag bara kommer vara hemma idag känner jag mig more fräsch då.
men vad jag ska ni göra idag då?
jag ska bara vara hemma & vila och spela dator.
och jag måste måste skriva dagbok ! shit glömt det i 2 veckor ..
menmen nu ska jag spela blockwars , hihi det är roligt,
försöker förklara för selma hur man gör vet inte om hon fattar menmen,
I will see u in a while .
kisses !

baby just say yes .

jag ville bara önska er en god natt,
jag har lyssnat på mina youtube ´klipp , som jag lagt in,
ni lyssnar väl på dem ?
they are the bestest !
men jag ska sova nu tror jag pga av min förkylning & allt.
och jag vill bara tacka alla som läser min blogg,
kände bara för att säga det.
men hörni, lägg gärna till mig på bloglovin också ,
tack för allt .
puss

It's a love story .

jag är färdig ,

okej the secret, var som säkert någon förstog . wild kids !
hahah shit så kul , OFC Björnarna vann, vem annars ?
men jag blev lite nervös där i slutet . ojojoj.
men dom tog hem seger såklart !

nu har jag fixat min headar,
jag ska försöka fixa till den ordentligt senare men nu är jag för trött,
och så har jag fixat selmas blogg ,
det var lite roligt,
om ni checkar den så ser ni kanske att det blev mkt rött,
men what should I say ?
red is her color .
men nu ska jag återvänd till wildkids världen (a) ,
hihi hejdå.

kolla vilken nice bild jag hittade , eller ja halsbandet var snyggt ;
men nu ska jag gå kisses!

skynda

Jag försöker att fixa bort rutan runt headarn, men jag vet inte hur ,
det tar vi senare för nu måste jag skynda mig.
någon som vet varför ?

It's a secret I never tell,
or will I ?
I know u love me, M :)

and now she is in heaven

fan vad jag tycker det här är hemskt när folk dör,
tjejen dog igår, hoppade framför ett tåg,
efter klubberi.
and now she is in heaven ,
Malin Karlsson hette hon .


jag fixar' just so u know

skit i headarn, hur den ser ut nu för jag fixar allting just nu med ny headar.

broken heart ?

I will be strong even if it all goes wrong,
it only matters how true you are .



sjuk.

yes darlings.
familjen är ute utom bror.
jag har tagit fram bilder till scrapbooking & kommit på lite meningar att skriva,
men vår dator har inga papper kvar så vi kan skriva ut bilderna så dom får göra det på jobbet istl.
jag har faktiskt städat & rensat mitt rum riktigt bra & lyssnat  på musik.
ska upp till övervåningen & kolla på tv eller film för jag är sjuk och trött.
gå ut i solen & passa på att sola , nu när äntligen sommaren kanske är pågång?
visst du kanske inte blir brun nu, men bättre tidigt än aldrig (a) .
kisses.

Yes I'm here

back, morgon :)
precis duschat ska bara fixa mig lite ,
kollade igenom elzas blogg och hittade en annan på köpet ,
den hära videon gick hela tiden om och om igen i thailand, visste inte vad den hette men check it out,
inte orkat kolla igenom hela . But I think it's good.
Idag ska jag vara hemma hela dagen antagligen för nu är jag förkyld påriktigt..
det blir nog dator, och sen så fick jag scrapbooking i julklapp & födelsedags present .
så jag tror att det är vad jag kommer syssla med idag.

kollade termometer förrut ,
visst den har stekts i solen men enligt den (in the sun) är det 33 grader ute nu.
så det så,

 

kisses !

Connie Talbot

visst det är skit sött med små barn som kan sjunga men i den åldern men kan dom igentligen
inte välja själva, det är ju igentligen föräldrarna som säger åt henne att sjunga eller,
 jag menar inför publik, det kommer de väl inte på själva,
även fast man märker väl om sitt barn tkr om att sjunga ?
I know u love me, M!
 

 

call me !

Krisse/Tove ringde för ett tag sen, dom eller hur många dom nu var ville komma upp
haha men det får dom inte , för jag är sjuk plus att jag får inte gå ut heller pga av sjukligheten,
plus att jag ser hemsk ut.
sminket har gått bort och hela skiten .
men jag får klara mig, ska bli frisk till imrn så jag får komma ut lite.





ÄLSKAR LÅTEN ! lyssna .

blondinbella, hackers på ingång.

är ni storläsare till blondinbella ?
kolla artikeln här nedanför,
stackarn har blivit utsatt för hackers och eftersom hon lever på sin blogg,
måste det väl vara ett hårt slag?

http://www.bloglovin.com/m/24249145/0



it can always stop whit a beautiful end.

abbooo shoo , (tråkig jag är .. )
anyway I'm home . idag fick jag tbx franska & engelska prov ,
men det ska jag inte prata om, då blir jag deprimerad ( haha , fast elsa har lovat mig att hjälpa mig ur den då)
yes , lugn dag , var ej med på gympan ( sjukt ont i halsen ) jag börjar bli SJUK! 
men det ska jag inte ! noonoo ! 
så när alla andra var på lektion, gick jag & elsa & nadia ut , neråt vattnet & tog foton & pratade.
och sen var jag tvungen att köpa fisherman's friend & choklad !
och så hade vi so prov, kändes bra (men jag ska inte säga too much).
senare tog vi också massa foton från lunch för vi skulle underhålla oss innan lektionen började.
senare på franskan skulle vi göra påskkort ! (a) , min kykling blev perfect !
och efter skolan gick hanna & jag hemåt , tänkte ringa Kim och träffa henne .
men planen gick upp i rök när vi träffade elsa ( gamla klassen&konfa kompis ) , på ett berg,
där hon solade och läste , så vi satte oss vid henne och snackade i ungefär 2 timmar i solen.
skit skönt ! 
sen gick jag o H hem t henne och såg på Raise your voice och nu är jag hemma .

 

- moa, olivia , johanna, mona & jag som knappt syns (a)



- the sun is shining above us


- elsa


- nadia



- elsa, om ni ska förtstå bättre , kan jag skriva elza istl.
plus att ni ska få hennes blogg adress; (elsa don't forget this !)
http://elsascott.blogg.se


- elza .
   och bakom hennes huvud kan ni se mina skor & min väska som dom tyckte var roliga att hänga upp.



- moa, hanna, olivia , johanna, elsa, mona, selma, jag !
ser ni vilken tid bilden togs ? jobbigt läge ? fast det var bästa bilden jag hittade !


kisses !

kvällen är här!

Godkväll.
Fasen vad sur jag är på Jim ( i ghost whisperer , om ngn fattar )
skulle inte heller tro att det hon sa var sant igentligen,
med allt om att han är spöket av hennes gamla make
, skulle nog reagerat som honom,
men ändå  blir arg , usch ! 


ialf har ni det bra ?
ska sova snart .
enligt termometern är det 7 grader ute .
fast det blåser ju. men lite varmt ändå , när det är runt noll dagligen vanligtvis.
pluggat so , det går bra men vi får se hur det går imrn , håll tummarna *
usch jag sitter & darrar i blåsten från fönstret , plus att jag börjar bli sjuk ! NEJ !
inte på lovet , nej jag ska inte bli sjuk när det entligen börjar bli varmt, men jag ska klara dt!
imrn kommer jag nog ha mkt tid för datorn om jag inte är ute&sover över.
men annars så tror jag att ni kan hoppas på att få en ny headar,
är min gamla nice eller tråkig ? mkt rosa men det känns bättre än ngn annan färg,
nja kanske mönstrat svart/vitt/grått annars men det är väl lugnt.
imrn kanske det kommer bilder om jag har lust att fota , vi hörs.
ska sova !


OBS ! NI GLÖMMER VÄL INTE
http://www.freestreet.se/?r=3294


BLI MEDLEM OCH DU GÖR DIG EN KÄNNST (a) !




 



                                                   

detta var gårdagens;                                                     dagens;
svart linne - thailand                                                      svart linne - bikbok
thaights - hm                                                                   svart tröja med tryck - ginatricot
rosa lacoste linne - thailand                                         gråkjol - hm
beige kofta - ginatricot                                                    thaights - hm
                                                                                            väska - Åhlens



hihi har man tråkigt så har man (a)
kisses

REGISTRERA DIG NU! DITT LIVS BÄSTA CHANS!

här ska du registrera dig!
http://www.freestreet.se/?r=3294

första sidan som faktiskt är gratis,
inte många medlemar & lätt att känna poäng.
och vinna presentkort på alla möjliga affärer!
REGISTRERA DIG NU! PROMISE IT WORKS !
MEDLEM SJÄLV !

090402

god kvällen , är hemma nu. varit ute&komfirmation, snackade om allt som hände runt påsk
åhså var det en utställning om mobbning ( = jesus väg till korset ) , fast som en förnyad historia,
yeah u get it . det var intressant . sen blev det fika som vanligt. vi var i kyrkan idag igen
och efter kom inte Selma ut (hon hade redan gått) så vi väntade i kanske tio minuter & ropade på henne.
hon kanske var kvar ? och hon svarade inte heller på mobil . men sen gick vi , o när jag kom hem ringde jag
henne & då var hon hemma . yes that's it .



Om 48 minuter är det Ghost Whisperer ! yes , ( skit i tiden, den stämmer inte , för jag ser på tv400)

kisses !

THE SUMMER IS ON ITS WAY !

nu ska jag faktiskt dra ut , jag har läst igenom lite so & ätit godis ,
och om det är fint väder får en gångs skull får man ta & passa på . 
 bilder kommer senare ! kisses


SOMMAR & SOL !

thailandsbild 09

plugg

goddag bloggläsare!
SJUKT FINT VÄDER VISST ?
Ialf här i STHLM.
vanlig skoldag , slutade halv tre.
jag måste faktiskt plugga ( mkt tjat om det, ) 
men det är sluspörtt - Stavning? - nu innan lovet .
jag tog några bilder idag ,
men jag måste verkligen radera , har många dåliga bilder.
juste idag gjorde vi middag på hemkunskpaen, skit gott tkr jag.
pizza&rulltårta, (a) , sen så hade vi vikarie på bilden,
killarna var med på dodgeball tunering så det var skit skönt , hihi jätte tyst.
sen hade vi ju en liten redovisning imorse, det gick bra ! yesyes
kisses !



- min brors klass
- Tove, jag & nadia


kisses

helloo!
kom hem vid nio .
Elsa & jag & Hanna har fixat skit bra på litteraturen,
plus att nu har jag svarat på mina frågor också och skickat in.
Hanna& jag ska redovisa imrn , får lite knas på det för vi har inte förberätt ngt.
menmen,
ialf , jag var duktig som hittade mitt papper i min jätte stora hög av skolpapper.
haha det är många papper dt ! men jag ska nog logga ut
för jag har inte mycket mer att skriva & jag är sjukt trött .
sen måste jag plugga so också för det är så jobbigt, till fredag .
nej men sen blir lov ! shiiit vad skönt ! SOVA !
imrn ska jag kanske fixa med designen mera på bloggen och sen ska jag försöka
hinna göra 2 headars till . men nu så måste jag sova,
I know u love me, :)



på lördag läggs bloggen ner ..




juste jag ringde runt och sa att jag var från BlondinBella AB och frågade om ngn
ville sommarjobba, det gick inte som tänkt, för alla kom på att det var jag utom en.
förlåt Daniela det var jag som ringde. Puss !

april .

hejsan .
hemma nu .
har ni varit med om några aprilskämt idag då?
inte jag , eller ja 3-4 men det var inte så stora skämt (a) menmen.
skolan var ju lugn idag + prov.
usch . aja .
sen var jag hos skolsköterskan allt var bra & dt gick fort så jag skulle hinna t provet .
om ni frågar om ngn annans blogg , skriv ert namn då ?
och jag ger inte ut om inte personen själv vill .
ialf , ska strax äta  & sen fixa grejer för redovisnig imrn & gå ut .
märkte ni hur bra väder dt var idag ? haha shitt .
det är sol fortf.
so let the sun shine !
jag tog ngr bilder på lunchen också ,
man kan inte trycka på dem så de blir stora för jag vill inte det .
hihi men ni får ngra ialf .


hihi på ungefär 40 minuter knäppte jag av 130 bilder.
riktig fotare , så får nog ta & radera lite för det tar så mkt plats.

940401

god morgon , gick precis upp.
täänkte faktiskt plugga lite, fixa mig &sen kanske sova igen ,
det är 1a April idag , borde inte det betyda att våren kommer?
Juste idag ska man ju luras också det hade jag glömt?
have a nice day .
kisses

RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410