SMS såklart !

Juste juste juste, SKICKA TUUSEEN SMS NÄR JAG ÄR BORTA ,  kommer sakna alla ! Puss ! (a) <3

sista inlägget för nu :)

amen nu får ni faktiskt langa lite kommentarer :o [a] snälla !
hihi japp allt packat ttror jag, nästan ialf så snart drar dt iväg t flygplatsen :) det var skönt att få sova ut idag hahah inte gjort på hela veckan och inte i helgen heller. nö jag måste sminka mig nu och fixa det sista men ni får ha det bra i detta kalla land ! kanske skriver när jag är där också menmen vi får se. och sen ska folk bo här hemma hos oss när vi är borta :D  hahha , kommer dom riva hela huset? :o vene :) men vi hörs tror jag . hej då <3

eftermiddag :)

hejsan, luuugn chilla dag. tre lektioner.  halv tio och slutade tio över ett. matte, datasalen . elsa och jag är bäst på matte så vi har klarat av en pyramid och vi ska börja med universitets matte nu ? vi fick tbx matteprov också -.-' .  sen hade vi franska , fick tbx provet , fett stolt * sen hade vi hemkunskap, jag och elham är bäst på matlagning så vi fick MVG+++++a det är klart! men sen så slutade jag och gick hem med H och nu kom S :) senare ska jag på konfirmation men vi hörs , puss !

morgon

God morgon .. jag har sovmorgon och upptäkte det nu :( , kolla skickade sms t H och jag fick ingen leverans rapport fattade jag att idag skulle vi ha sovmorgon, asso vi har haft fram och tbx 2 ggr så jag vet inte riktigt, så nu börjar jag halv tio? usch inget att göra. men ska träffa H sjugo i 9 :) great fun. nu ska jag bara söka runt på bloggar, och jag vet, min blev tooo much pink, fixar jag det inte ikväll så kanske imrn på morgonen sen tar jag flyget t thai . kanske bloggar där om jag får tid och en data finns i närheten , annars säger jag kisses om jag inte kan göra ngt mera inlägg.
A okej idag ska det vara en lugn dag utom att vi ska ha hemkunskap (läraren hatar oss , och vi henne)! i 7an innan vi änns börjat skooolan typ fick vi en extra lärare för dom visste att vi skulle vara sjkut jobbiga . en lärare klarade av oss, men hon gick i pansion i vintras och nu har vi en ny lärare som alla hatade i början . Fast det var skönast i mellanstadiet då ingen vikarie ville ha oss så vi hade ingen skoldag , eller om det var flera dagar? haha vi var sjukt taskiga mot alla vikarierna och det var en som typ hade börjat gråta pga oss ..
ja okej vi kanske inte var ngn A klass precis, menmen. det kan inte alla vara, och det blev ju inte bättre i högstadiet? :) men whatever. jag vill spela ngt roligt spel på datorn och måste skriva dagbok ! men ni  får ha en topppen dag ialf ! <3


Usch

Haha okej ska sova snart så detta får gå fort. Jo jag har varit hos farmor, fikade typ och stickade och kollade på uppdrag granskning, omg det handlade om en tjej som i sex års tid blev utnyttjad av sin pappa och även fast socialen fick brev från polisen och skolan och grannar etc så fick tjejen leva där . kolla dom hade tagit kontakt med pappan när hon blev utsläng från sin mammas lägenhet och grejen var att dom kollade ej upp hans bakgrund omg om dom bara hade gjort det ! Idioter ! asso han hade suttit i fängelse blivit anklagad och suttit på psyket minst 30 ggr , fyfan att hon klarade av det. Hon fick fixa till alla hans droger bara för han hade problem med händer . I en vecka mitt i vintern sov dom ute under en pressening i en iskall bil för pappa ej kunde betala hyran eller ngt och hon fick ibland på nätterna sova på sin gård och då o då sov dom i en rutten gammal husbil. Hon blev inte misshandlad men våldtagen flera gånger och fucking socialen kollade upp dom varje år men vafan skulle hon säga när pappan står bredvid? han våldtar mig och jag mår dåligt? nej det är klart och idioterna kollar inte upp det även fast hon inte gått i skolan på två år och grannarna säger att han är farlig och dom är rädda för honom plus att tom poliserna är helt sjuka !? när dom sov på en parkering och i sin iskalla bil sa pappan att dom fått motorstopp och var tvungna att sova där , och poliserna trodde honom:O! idioter.  Men nu är hon förlovad och är 18 och har bott hos foster föräldrar ett tag. Allt hände i vetlanda typ. Usch Hemskt !

Ja dt roliga var att pappa tycker att jag kan gemföras med en foppa toffla för jag är så dum :) hahah och jag hade glömt lämna farmors nycklar så vi åkte tbaka och pappa ringde innan och skämta och bah a asso vi får skicka nycklarna med natttåget från göteborg och du får hämta dom tidigt på morgonen imrn på central stationen, haha farmor typ ängsligt bah ' nej det går inte' haha tror hon var trött för vi har liksom 10 minuter t farmor och bor i Sthlm , sure att vi skulle dra t göteborg då för att skicka nycklarna? :)
haha okej allt från mig , god natt <3

snabbt

bara ett snabbt inlägg innan jag drar t farmor. haha idag har jag och bella varit skit duktiga på so:n , vi jobbar på starkt :o ! haha sen blir jag sjuuukt irreterad på vissa . åh! ASSO SLUTA LÄGGA SIG I ! plus att jag hatar bråk , visst om man är sur och skiter i den andra ? men  massa onödiga meddelanden som bara är lögn? :s lägg av bara !
okej nog om det , jag ska skita i det nu! a jag har tre val av bok t thailand .. läxa' , vene vilken jag ska välja. men det löser väl sig . a sen har jag tagit dt lugnt :) och måste skicka so t bella (som tyvärr får redovisa själv) och jag ska snart åka. pappa ska bara äta klart och sen ska vi packa in katten och ta med allt. men ni får ha det bäst kisses , kanske skriver senare ikväll? nöjda med bloggen eller ska jag göra om något ? haha ska nog lägga in en klocka nu! <3

god natt

herrans , oj jag vet att det lev många inlägg idag. haha jag kasnke försöker ta igen?
duschade precis och jag har nästan lovat mig själv att kunna gå ner i splitt när året är slut! och nu har jag satt på mig ansikts mask, det bara for i mig. jag kanske borde ha ansikts mask nu? o så blev det, jag måste fixa svenska grejen så igentligen kan jag inte sitta här , men det var mysigt (a) , japp . juste haha ni kanske inte viste men jag har gått på gympa men slutat för typ  ett år sen. haha nu känner jag mig varm i ansiktet för jag har masken på :o haha . försöker hitta ngn fin bild att avsluta texten med menmen. och jag tänkte om jag skulle fixa en guld ram runt inläggen/bloggen/headern ? skulle det vara fint? 
  

tiips !

fett stolt * fixat allt , haha okej inte riktigt eller vad tkr ni? jag är nöjd även fast jag nt är proffs. tänkte på att lägga in musik , men som vanligt måste man då bli medlem och orkade inte det. men jag vill få flera läsare t bloggen -.- jag är kanske dålig på det, men jag försöker? :o jag har ialf roligt just nu.. inget att göra! har ni smarta tips så jag kan få flera läsare ? asso orkar inte registrera mig på sidor som sen inte fungerar . men har ni tips så snacka på ! :) vi hörs. kisses ! och glöm inte.
TIPSA; HUR SKA JAG GÖRA FÖR ATT FÅ FLERA LÄSARE?! :O <3
och om ni har lust och är söta kan ni länka till min blogg, om ngn läser den villsäga :)

nina ricci

okej jag måste köpa den här i thailand och mkt mera hihi, hittade den här på åhlens för ett tag sen. jag måste bara komma ihåg allt haha plus att alla vännerna vill ju också ha grejjer :) men det ordnar sig nog!

 kisses

!

Dagens mående: Happy!
Dagens låt: ingen för tillfället , kanske If I were a boy
Dagens smink: foundation, as usually
Dagens frisyr: Utsläppt m hårspray, as usually 
Dagens klädsel: jeans och en röd tunkia
Dagens händelse: fixad bloggen (a)
Dagens vill ha: ..
Dagens saknad: inget tror jag
Dagens behov: Soova !
Dagens köp: inget
Dagens mat: skolmat -.-
Dagens färg: ROSA !

Alloooojh !

Aloojh!
okej. jag är bäst! jag kom på det nu. börjat fixa sidan nu. den var ju total mess before! okej just nu också men vänta så ska ni snart få se!
inte skrivit på länge . haha jag vet menmen. i skolan har allt rullat på. spelat upp på musiken, haft franska prov etc. japp ! omg typ tre dagar kvar sen slipper jag allt! ALLT ! a , sen har jag börjat smsa med en gammal kompis igen och bråkar med en annan. haha that's just life ! och ni vill inte veta om vad okej . a men helgen har bestått av plugg och släktträff typ - birthdays ! Idag hade vi basket på gympan och jag kämpade mkt mkt mkt [a] plus att jag var typ lite sjuk vilket jag inte vill bli -.- asso nej det får jag inte! a men jag ska ta och fixa mera. haha det där om paulina kissie bråket var ju inte det ändå bråket haha men who cares? kisses .

bråk brååk bråk

okej det där med pluggandet gick ju inte toppen :/ orkade inte och min italienska homie hon kommer inte vara där imrn hon ska kolla ultra ljud :o haha visst låter det som hon är gravid men det är inte drf hon ska kolla ngt annat :) ialf så sökte jag runt på flera bloggar och shiiet vad folk har skrivit om kissie och paulinas bråk . haha intressant och läsa :) , börjat precis läsa paulinas blogg, den är jätte bra . men kissie ? vet inte orkar aldrig läsa det hon skriver :s . typ i början av sjuan hittade jag en kissie drivblogg den var riktigt rolig men nu hittar jag den inte? ngn som vet vilken jag menar? haha skulle vara roligt och veta om den fortfarande är rolig , det måste väl vara lite tråkigt att driva om samma person i flera år? men vem vet , det kanske är skit roligt (a) , hihi tror inte det menmen. nä okej jag måste ta och plugga nu .. jag är trött och vill inte . läntar t thailand. inte långt kvar och mamma har redan börjat packa men jag blev irreterad när hon börjat ta fram allt haha men det är luugnt (a) , nej nu måste jag sluuta ! okej vi hörs , ska försöka skriva imrn , pussar !

si

let's see. Okej idag har jag varit i skolan och vi dansade upp eller vad man ska säga på idrotten (vals) fett stolt för mitt betyg :) haha sen så har jag varit hemma kollat på 90210 och sercret life of a... och top model , haha tycker aneligh ska vinna men det kommer säkert bli mckey :/ . haha aa, juste varit duktig och fixat med mina bilder , lagt allt i mappar etc (a) , franska prov nästa vecka -.- och imrn italienska , kanske inte visste det men går på c-språk italienska och går i engelska klass. hahha ni kanske tror jag är sjukt iriktad på språk men nej! hahah hatar typ franska haha och jag fattar inte hur jag fick  det betyget jag har? :s haha bättre än förväntat , sjukt bra betyg i alla språk för förra året - okej ngn måste ha gjort fel ? (a) . nää okej nog snackat . måste plugga ååååååh orkar inte . haha herå :) 

alla hjärtans dag..

är det ju på lördag, vilka ska ni umgås med ? :) jag vet inte vem haha . haha antingen är det dagen för kärleken eller dagen där dom som inte här ngn blir deprimerade :D , jag har inte haft så stort intresse för den 14 februari förrut , men vem vet ? :) ni får ha det så trevligt ialf . 


 

Btw , I am in love (a) <3

Boungiorno :)

hejsan allesammans, jaså idag fick man tbx svenska provet, grejen var att man skulle skriva ett brev från ngn i boken till läraren eller ngn annan i boken. Det gick ut på att man skulle skriva från ngn annans persperktiv (a), helt okej betyg .  a sen hade vi slöjd , snackade med typ Jacob , Iesha och Gabbie typ o stickade . det ska bli en vit halsduk . Sen så gick jag hem , spelade kort och nu sitter jag här , gossip Girl började igår men var hos en kompis så fick spela in reprisen som var idag den kanske jag ska kolla på och ikväll borde det vara 90210 och The secret life of american teenager :) som jag ska se på , typ 20.00 - 22.00 på tv  400 :) check it out . Imrn ska vi ha dans . och hon ska sätta betyg -.-' och vi har matte prov också.

Halooojsan !

Halooojsan :) .
Jaha okej , jo idag så har jag varit hos S och städat mitt rum , spelat spel etc :) roligt roligt , och gjort engelskan (a) . sett I taket lyser stjärnorna, good ofc :) haha a annars har det bara varit plugg och igår var det återträff , hahha alla fick ta alcoholtest :D , roligt roligt, sen var det fest hos tove för ett tag sen, elham fyllde 15 och S fyllde i måndags och pappa 50 i onsdags :) , snart drar man t thailand , shiit vad skönt , bara slappa i typ tre veckor :) nice . Haha vad ska ni göra på lovet då ? :) , nä nu vet jag inte vad jag ska göra , vill inte sova än menmen :) hahahah om jag kunde vara duktig och sova nu , haha skulle jag aldrig klara . okej ciao !

RSS 2.0
http://stats.blogg.se/?id=438410