Bloggandet går vidare och nu drar jag iväg !

Eftermiddag sötisar ! Idag har det varit en ganska trevlig utom 'vissa' personer (och jag vet att många har sagt att de tkr lika dant ) onödig fakta för det var inget man behöver tänka efter för att veta haha , det märks tydligt hörrni ;) Ialf, ialf ialf, har precis ätit lite mellis och ska ringa farmor, dra dit och käna lite pengar och imrn är jag ledig ! Ha, känn på den ! , ska nog dra in till stan eftersom grönan inte öppnat på vardagar ännu .. Men jag klarar mig. Hur mår ni? Ganska toppen här ska försöka glömma allt negativt såja, men nu så slutar jag blogga och en lite outfit kanske ni får sen, vem vet ? Pussar !


Kommentera!
Postat av: J

Sv: jag känner empati mot dom som dör. Men det här har blivit för stort. Minns du när vi hade "fågelinfluensa", det blev en så stor grej som bara efter ett tag helt försvann. Media gör en väldigt stor sak av det. Och nej, jag tror inte jag dör imorgon. Saknar några symtom på det...

2009-05-05 @ 18:00:54
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEJ! bästa hemsidan att tjäna enkla poäng på & få gratis presentkort, jag väntar på en för 300 kr just nu ! DET FUNKAR OCH DET ÄR HELT GRATIS! bli medlem & börja samla poäng sen blir presentkortet ditt!



http://www.freestreet.se/?r=2114



http://www.freestreet.se/?r=2114



http://www.freestreet.se/?r=2114



http://www.freestreet.se/?r=2114

2009-05-05 @ 22:27:41

Kommentera(a) :

Ditt namn? :
Kom ihåg dig :D ?

E-postadress, om du vill: (publiceras ej)

Ditt bloggnamn ? :

Ja, vad var det du ville nurå? :)§ :

Trackback
http://stats.blogg.se/?id=438410