why not?MUSIK
- klart man plussar liksom, behövs ingen förklaring?


BRA UPPDATERADE BLOGGAR - skit bra, slippa vänta när man går in på bloggarna å ska läsa. då är det ju toppen att man får läsa direkt.


LEDIGHET - sommarlov, helger allt! Slippa tänka på skolan då man måste gå upp tidigt.

SKRÄCKFILMER - jätte mysigt när man ser med kompisar och skrämmer upp sig haha, att det är läskigt är ju hela idéen, klaga inte!


SMS - jätte trevligt, man liksom håller kontakten lätt, skit bra, vad skulle man vara utan telefonen på lektionerna och kvällarna? :)


FOLK SOM HÅLLER KONTAKEN - du kan ha träffat personen en gång eller för ett tag, men man bor långt ifrån varandra, då är det alltid trevligt med människor som håller kontaken, stort plus till er!


TV SERIER
- beroende framkallande eller vadå? Jätte roligt att se på när man är trött på kvällarna och har tråkigt, och nästa dag sitter man där i skolan och snackar om vad som hände i gårdagens program.


KLASSEN
- Hörrni? vi kommer aldrig träffas igen, sure du kanske stöter på någon på stan men det kommer aldrig bli vi i 9H igen, vi kommer inte ha kontakten och träffas varje dag efter nian .. jag vet att vi har liten splittrad klass just nu, folk som bråkar åsådära, men det är ändå gången i livet det är vi?


KLÄDER
- älska att handla kläder bara, vem gör inte det liksom?!


MIN UPPDATERING SKA BLI BÄTTRE
- ett plus visst?

MÄNNISKOR SOM HAR TELEFEL
 - folk som inte svarar snabbt på mobilen när det behövs eller inte svara alls för att mobilen inte fungerar, vad ska jag mer säga, Minus, Minus, Minus !


DJURPLÅGERI FÖR ATT FÅ EN VINTERJACKA
- vad är poängen, idiot du kan köpa en som inte har något med djurplågeri att göra, du kan fortfarande få den varm, om inte varmare?


KAMERA BORTA
- jag kan ju inte ta några som helst bilder när mina kamera är borta? :/


SOMMAREN FÖRSVINNER & DET BLIR KALLT
- iiiih, nej tack, kallt, frost, varma tjocka jobbiga kläder..


MÄNNISKOR SOM ÄR TRÅKIGA
- jag menar msn, facebook, sms, de som aldrig kan skriva en smilies, och vara lite glad, när man kan vara hur glad som helst i verkligheten?


SKOLAN
- pluggpluggplugg, nationella prov, långadagar, gymnasieval när man ej har ngn aning :/


AVUNDSJUKA - avundsjuka sverige, haha ja ni kanske inte vet det själva, men vi är det avundsjukaste landet som finns, klarar aldrig av att det går bättre för någon annan utan måste alltid trycka ner någon för att känna sig bättre, vad är poängen. VAR GLAD FÖR NÅGON ANNAN FIFASEN!Kommentera!

Kommentera(a) :

Ditt namn? :
Kom ihåg dig :D ?

E-postadress, om du vill: (publiceras ej)

Ditt bloggnamn ? :

Ja, vad var det du ville nurå? :)§ :

Trackback
http://stats.blogg.se/?id=438410